Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster Legions

Hrajete online hru Monster Legions

Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.

ovládání hry Monster Legions

Myš • 5.68 MB • 2108x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Canyon Glider
Akční hry - 20x
Cílem této hry je doletět až na konec určené trasy. Začínáte na srázu, kde se s panáčkem musíte pořádně rozběhnout a pak už jen letíte a prolítáváte bonusové kroužky, ale pozor na ptáky, kteří vás mohou lehce z rógala shodit..
Eleventh Hour
Akční hry - 25x
Takže v této hře se město ocitlo rozbombardované. Jste ukryti v nějakém úkrytu, ale policie po vás něco požaduje, takže jim to musíte přinést. Vyjděte ven a máte 60 sekund na to abyste to našli. Dávejte si velký pozor na zombíky.
Sky Quest
Akční hry - 19x
Snažte se uchránit svůj holý život a svou loď před útoky nepřátel. Tahle skrolovací střílečka nabízí uspokojivou grafiku a celkem dobře se hraje. Myslíte si, že dokážete překonat všechny nepřátele a vyhnout se střelám?
Tank Trouble
Akční hry - 9x
Vyberte počet hráčů a pusťte se do tankové bitvy. Hra Tank Trouble vás neoslní grafickým ztvárněním, ale svou skvělou hratelností. V bludišti můžete mít maximálně 5 střel, s kterými se snažte zasáhnout protivníky. Je to neskutečně zábavná a chytlavá online hra.
Global Defense System
Akční hry - 30x
Tato online hra před vás staví nelehký úkol - je na vás zachránit naši planetu před vlnou asteroidů, kteří nesou neodvratnou zkázu. Vylepšujte obranné věže, kupujte nové zbraně a věže a hlavně sestřelujte asteroidy.
Headless Zombie
Akční hry - 27x
Parádní skákačka, ve které bude vaším úkolem pomáhat malému Carlovi v cestě za odplatou. Carl je trochu jiný hrdina, je totiž mrtvý, respektive je z něj zombík. Snad se vše vyřeší až s ním doskákáte do poslední úrovně a zabijete kouzelného bossa.
The Last Stand 2
Akční hry - 18x
Hned na začátku druhého pokračování hry s názvem The Last Stand se ocitnete tváří v tvář hordám zombie. Tyto nemrtvé nestvůry se snaží dostat k vašemu teplému masu, které by nejraději roztrhaly na kousky. Naštěstí máte u sebe nabitou zbraň s dostatečným počtem nábojů na to, aby se nepřátelé nedostali příliš blízko.
Rise of the Zombies
Akční hry - 48x
Mladá dívenka si všimla, že před jejich domem mají sněm zombíci lačnící po jejím mozečku, a po mozečcích její rodiny. Chopila se tedy pistole a věří, že s vaší pomocí přemůže hordy zombíků.
Steam King
Akční hry - 22x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
hra v Unity3D
Crash it Smash it 2
Akční hry - 32x
Oblíbený lehce brutální herní hit je tu s druhým dílem. Přináší nové 3D a samozřejmě řadu nových úrovní. Vaším úkolem bude ničení, totální ničení. A kt omu ještě přibyla možnost kupovat lepší auta, která poskytnou skutečně masivní destrukci.
SAS: Zombie Assault 3
Akční hry - 52x
Luxusní zombie hra, která je pokračováním výborné hry SAS 2. V tomto díle na vás čeká více map, více lepších zbraní a také více hráčů. Můžete hrát až se 4 hráči najednou formou multiplayeru přes internetu. Zneškodněte všechny zombíky.
Crusader Tank - akční tanková bitva
Akční hry - 35x
V této výborné akční hře budete ovládat bojový tank a snažit se prostřílet až na konec každé úrovně. Ovládání je jednoduché - myší zaměřujete a střílíte, tankem pak pohybujete šipkama. Rozhodně se nevyhýbejte bonusům, které vám přidají zdraví. Podaří se vám zneškodnit vůdce nepřátel?
Gunslingers Gold
Akční hry - 22x
Divoký Západ bylo opravdu nebezpečné místo k životu, protože střelné zbraně patřily mezi oblíbené pomocníky skoro každého obyvatele i v menším městě. Staňte se jedním z kovbojů a pokuste se zlikvidovat protivníka dříve, než on vystřelí. Získávejte peníze a chraňte svého hlavního hrdinu, aby se mu nic nestalo.
Bloody Sunset
Akční hry - 19x
Hlavní hrdina rozhněval nemrtvé, když se chystal vykrást jejich hroby. To nemohly zombie nechat jen tak, a proto se ocitáte v poměrně nepříznivé situaci, kdy se musíte ubránit do svítání před pochodem nepřátelských jednotek. Hlavní hrdina se postupem času zlepšuje a můžete mu distribuovat body do dovedností.
Battle Garden - masivní akční superhra
Akční hry - 1336x
Battle Garden to je hodně živelná akce. S pistolí v ruce se vrháte do zahrady s cílem postřílet vše, co na vás útočí. Superhra Battle Garden se ovládá myší, nabíjení je pohybem myši dolů. K přežití budete potřebovat skutečně mistrovský postřeh a mušku.