Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster Legions

Hrajete online hru Monster Legions

Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.

ovládání hry Monster Legions

Myš • 5.68 MB • 1148x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Murloc
Akční hry - 15x
Hra, která rozhodně nedělá ostudu žánru RPG. Jak už je zvykem, ze začátku jste nezkušený mladý bojovník, který se odhodlá opustit svou rodnou ves a získat pár zkušeností. Vybojováváte si bitvy a úspěchy.
hra v Unity3D
Candy Mountain Massacre
Akční hry - 38x
Bláznivá a pekelně brutální online hra v Unity3D. Musíte bojovat se zlem, které má podobu zmutovaných zvířat. Skvělá grafika, luxusní hratelnost, maximální porce zábavy - to je hra Candy Mountain Massacre.
hra v Unity3D
Freefall Tournament
Akční hry - 767x
Staňte se bojovníkem jednotky vesmírných mariňáků a vrhněte se do boje proti dalším nepřátelům. FreeFall je super online střílečka se skvělou grafikou, skvělou hratelností a dlouhou výdrží. Zahrajte si s dalšími hráči po internetu.
10800 Zombies
Akční hry - 37x
Akční super hra plná zombíků a nemrtvých krvežíznivách potvůrek. Ubraňte se vlnám útočících zombies a pokuste se přežít v této hororové akční řežbě nejen pro kluky.
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 18x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
Space Dude
Akční hry - 18x
V této hře není skoro žádná gravitace, takže skoky se Vám budou zdát jako v Matrixu. Stáváte se malým kosmonautem, který se snaží zlikvidovat šílené obludy, které Vesmír okupují. Dokážete se s nimi vypořádat nebo dopustíte to, že příšery dojdou až na zem.
The Tickler
Akční hry - 57x
Hra The Tickler přináší poměrně netradiční zážitek, kdy si vezmete na starost porouchaného robota, který se rozhodl, že zlikviduje všechno živé, co by se mu jen připletlo do cesty. K tomu máte výborné vybavení a dlouhé výsuvné ruce, s nimiž se dají pochytat lidé i na poměrně dlouhé vzdálenosti, čehož využijete.
Monster Legions
Akční hry - 1149x
Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.
Electricman 2 HS
Akční hry - 832x
Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.
Bounzy 2
Akční hry - 21x
Vaším úkolem je sestřelit v této super hře veškeré zombíky, kteří jsou před vámi. Tito zombíci se před vámi budou krýt za různými objekty, které můžete rozstřílet. Tak se do toho dejte a dostávejte se stále dále.
Awesome Planes
Akční hry - 10x
Projděte si tutoriál této hry, tam vám vysvětlí, jak se stíhačka ovládá. Dejte se do toho a snažte se udělat vše pro to, abyste zničili veškeré nepřátele a to jak pozemní, tak i ve vzduchu. Je to skvělá super hra.
Super M
Akční hry - 3x
Jestli si myslíte, že je to Super Mario, tak jste na omylu. Ani Super Man není správná odpověď. Přichází totiž naše Super Myš! Letíte přes rušné velkoměsto a vyhýbáte se všem mrakodrapům a jiným překážkám.
Bomb Dropper
Akční hry - 23x
Pokud si rádi hrajete s bombama, tak toto je minihra právě pro vás. Svou postavičku ovládáte šipkama. Nejprve se dotkněte výbušného mechanismu, abyste jej aktivovali, po aktivaci stiskněte mezerník, čímž se vypustí bomba. Opětovné stisknutí mezerníku bude znamenat odpálení bomby a tím i zničení nepřátel (doufejme).
World War Battleground
Akční hry - 29x
Na vaši základnu útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy jako jediný obránce musíte tomuto útoku čelit. Snažte se velmi dobře mířit a reagovat skutečně rychle, nebo vaše základna padne a vy s ní.
Dressed to Kill
Akční hry - 268x
V této hře se stáváte udatným rytířem a Vašim úkolem bude bojovat na život a na smrt. Na začátku si vyberete vhodné zbrojení. Využívejte kromě základních chvatů i speciální útoky, jejichž přehled naleznete v herním menu.