Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monster Legions

Hrajete online hru Monster Legions

Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.

ovládání hry Monster Legions

Myš • 5.68 MB • 159x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Dad and me
Akční hry - 22x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Mechanical Commando 2
Akční hry - 28x
Luxusní akční superhra. Vydejte se do světa v budoucnosti a prožijte pěknou akční řežbu. Ve hře hrajete za mírumilovnou federaci, která po staletí žila v míru. Nyní je však napadena tajemným nepřítelem. Podaří se vám zachránit svůj svět?
Wild Boar Hunter
Akční hry - 9x
Zahrajte si na lovce divokých prasat v této chytlavé minihře. Snažte se prase trefit do hlavy, abyste ho tak sejmuli pouze jednou ranou. Pokud minete pět prasat, tak hra končí.
Elemental Balance
Akční hry - 24x
Umístěte do těsné blízkostí objektů bomby a pokuste se je všechny shodit. Jedině tak se dostanete do dalších úrovní. Najděte proto skvělé místo pro umístění této bomby. Tak se do toho dejte.
Commanders Sister
Akční hry - 26x
Rusové už útočí, a my s tím nemůžeme nic dělat. Pardon, zapomněl jsem na malou hrstku odboje, která se rozhodla zabránit jim v dalším postupu. Obraňte cesty tak, aby se přes ně útočníci nedostali a dokažte své vítězství.
Spitfire: 1940
Akční hry - 31x
Luxusní akční superhra. Ve hře máte možnost zapojit se coby pilot Spitfire do boje o Británii. Zorganizujte obranu, postavte letadla, prozkoumejte špionážní zprávy a vyšlete špičkové spitfiry do střetu s Němci.
Captain Zambo Mission Storm
Akční hry - 20x
Iráčtí teroristé ukradli tajný dokument z amerického ministerstva obrany. Vy, jako kapitán Zambo, máte za úkol zneškodnit nepřátele a najít ukradený dokument. Jedná se o klasickou arkádovou akční hru. Tato minihra je ze začátku docela těžká, protože máte pouze jeden život. Hra se ovládá přes klávesnici.
Zombie Massakrah
Akční hry - 69x
Nacházíte se v noci v lese, který je blízko hřbitova. Můžete být rádi, že jste si sebou vzali své zbraně, protože na vás každou chvíli zaútočí krvelační zombii. Pokuste se jim ubránit a utéct.
Teenage Mutant Ninja Turtles
Akční hry - 32x
Čtveřice želv ninja je známá i v dnešní době. Jmenují se podle slavných italských umělců - Leonardo, Michelangelo, Raphael a Donatello. Jejich vůdce je známý jako Mistr Tříska a právě byl unesen. To nesmíte nechat jen tak a musíte ho získat zpátky. Utkejte se s nepřáteli a braňte se před jejich útoky.
Moon Shadow
Akční hry - 19x
Nepřekonatelná akční online hra, ve které se stanete mladou a krásnou tajnou agentkou. Budete se muset vypořádat z mnoha nebezpečnými padouchy. Podaří se vám splnit úkol, který vám byl přidělen?
Whack Your Boss 2
Akční hry - 27x
Každého dospělého, který někdy pracoval, jistě občas naštval jeho šéf. Pokud máte podobný problém a chcete si svoji frustraci vybít ve hře, pak je druhé pokračování hry Whack Your Boss tou pravou volbou, protože se můžete brutálním způsobem pustit do virtuálního šéfa. Existuje několik možností a můžete se je pokusit všechny postupně vyzkoušet.
Toon Crisis 2
Akční hry - 2x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
Intospace!
Akční hry - 8x
Dokážete doletět se svou raketou až hluboko do vesmíru? Nakupte si bezvadné upgrady, které vylepšují motor, zlepšují rakety a také aerodynamiku stroje. Pěkná létací hra nejen pro kluky.
Decision
Akční hry - 18x
Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vás budou snažit zabít. Nenechejte se zabít a pokuste se tady přežít. Všichni nepřátele na vás budou přicházet ze všech stran. Zaměňte si po čase zbraně a vystřílejte je v této super hře.
Mutant Madness
Akční hry - 14x
Patříte mezi elitu v rámci spolku tajných agentů, a proto vás velitel pověřil poměrně složitým úkolem. Musíte totiž zlikvidovat nebezpečného šílence, který infikoval jídlo ve fast foodu, což může mít za následek ohromný celosvětový problém. Nakažení lidé přicházejí o rozum a sami budou majitele fast foodu před vámi bránit.