Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Tequila Zombies
sponzorované odkazy

Tequila Zombies

Hrajete online hru Tequila Zombies

Hry se zombie v hlavní roli bývají velice populární, a proto vznikla i hra s názvem Tequila Zombies. Dostanete na starost osamoceného válečníka, jenž se chystá zlikvidovat všechny nemrtvé, kteří by se mu dostali do cesty. Nejedná se o úplně jednoduchou úlohu, protože jejich počet postupem času vzrůstá.

ovládání hry Tequila Zombies

Klávesnice - směrové šipky a mezerník • 4.51 MB • 32x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Kill The Aliens
Akční hry - 0x
Pěkná akční online hra plná zlých vetřelců. Jste jediný přeživší ve městě. Vaším úkolem je střílet po všem, co se hýbe. Rozhodně nemějte slitování.
Fat Warrior 2
Akční hry - 0x
První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.
Monstercraft
Akční hry - 0x
Akční bojová hra s názvem Monstercraft nabízí zajímavé možnosti, které se v jiných hrách příliš často nevidí. Můžete si vytvořit bojeschopný tým příšer, jež by dokázaly porazit všechny nepřátele v aréně. Příšery se dají v laboratoři všelijak kombinovat, aby vznikla silnější a lepší monstra, která dokážou vítězit.
Balloon Invasion
Akční hry - 0x
Nepřítel shromáždil největší flotilu vzducholodí v historii a rozhodl se s tebou jednou provždy skoncovat. Jak se k tomu postavíš? Rozhodně se nevzdávej, po každém vítězství na tebe čekají příjemné upgrady.
Scarlet Stranger and the Chameleon Castle
Akční hry - 0x
V bojové hře Scarlet Stranger and the Chameleon Castle se vydáte do středověkého prostředí, kde se s rytířem pokusíte zachránit krásnou princeznu. Cestou samozřejmě narazíte na různé překážky a nepřátele, které musíte zneškodnit, aby bylo možné se dostat o něco dále. Nacházíte rozmanité předměty, jež pomohou.
Paldorian Defense
Akční hry - 0x
Hlídejte si své teritorium. Pokuste se zabít veškeré nepřátelské jednotky, které se k vám budou chtít dostat. Použíjte váš luk k tomu, abyste tyto troly, dinosaury zabili. Myší namiřte a určete sílu odpalu.
Plazma Burst 2
Akční hry - 1x
Poměrně úspěšná akční hra Plazma Burst se dočkala druhého pokračování, které by rádo navázalo na úspěšnost dílu prvního. Na začátku se stanete svědky toho, jak hlavní hrdina hry vypadne z kapsle a vydává se do boje proti nepřátelům, kterých se všude v okolí nachází dostatek. Zahrajte si všechny mise a vyhrajte!
Savage Pursuit
Akční hry - 0x
Vžijte se do role malého chlapce, který není jen tak obyčejným klukem. Tento mladík bojuje se zvířecími zrůdami. Sám má schopnost změnit se v mnoho zmutovaných zvířat. Vyhrajete boj proti nepřátelům?
Tactical Assassin
Akční hry - 0x
Tactical Assassin vás zavede mezi gangstery a nejnebezpečnější zločince. Vaší misí je coby elitní ostřelovač zneškodnit předem zadané cíle. Před každou úrovní si dobře přečtěte briefing, abyste věděli, koho vlastně máte zlikvidovat. Zbytek už je úkol pro vaši přesnou pušku...
Star Defence 101
Akční hry - 0x
Braňte vaši planetu před útokem nepřátel z vesmíru. Online hra Star Defence 101 před vás staví nelehký úkol, při kterém vám pomohou obranné satelity a váš dobrý postřeh. Hra se ovládá myší, satelity umisťujete klávesami Z, X, C, V.
Hive Hero
Akční hry - 0x
V roli v posledního čmeláka z vašeho kmene povede v této hře válečné tažení proti nepřátelskému čmeláčímu kmeni. Chraňte svůj úl před nálety zlých včel a chraňte svůj vlastní život.
Pacma Fight
Akční hry - 31x
Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.
The Serum Aftermath
Akční hry - 0x
Her se zombie tématikou vychází poměrně dost, a proto už se pomalu těžko orientujeme. Jednou z dalších kvalitních her je i The Serum Aftermath. Dostanete možnost likvidovat poměrně velké množství nemrtvých, ale do boje naštěstí nepůjdete sami. Potřebujete zapálit oheň za pomoci benzínu, ale to zombie nechtějí dopustit.
Hidden Zombie
Akční hry - 0x
Je Helloween a vy jste se rozhodli, že si trochu zastřílíte na zombíky. Problém je, že musíte zabít pouze skutečné zombies, navíc bez otálení a mrhání časem. Vlevo se vám vždy zobrazí obrázek zombie, kterou musíte najít a střelit. Mezi zombíky se také nacházejí bonusy, nenechte si je ujít.
Chraň počítač před viry
Akční hry - 0x
Jednoduchá česká online hra od Volný.cz. Cílem je myší ničit viry, kteří si to namířily k vašemu počítači. Online hra se ovládá šipkama.