Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Tequila Zombies
sponzorované odkazy

Tequila Zombies

Hrajete online hru Tequila Zombies

Hry se zombie v hlavní roli bývají velice populární, a proto vznikla i hra s názvem Tequila Zombies. Dostanete na starost osamoceného válečníka, jenž se chystá zlikvidovat všechny nemrtvé, kteří by se mu dostali do cesty. Nejedná se o úplně jednoduchou úlohu, protože jejich počet postupem času vzrůstá.

ovládání hry Tequila Zombies

Klávesnice - směrové šipky a mezerník • 4.51 MB • 93x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Doodle Defender
Akční hry - 17x
Originální akční online hra, ve které si nejprve nakreslíte svou bojovou loď a poté se vydáte na nekompromisní bitvu na listu papíru v sešitě ;).
Practice Chopped
Akční hry - 7x
Klasická bojová hra, kde budete muset pobít spousty různých nepřátel. Máte slušnou výzbroj a při vhodném kombinování kláves budete moci používat i velice efektní komba - to záleží pouze na vás, jak si s tím poradíte.
Dead Frontier Night One
Akční hry - 27x
Z biologické laboratoře uprchlo 109 lidí nakažených virem N4. Nyní jako zombie ničí světová města. Vy jste zde proto, abyste zachránili celý svět od této smrtelné pohromy. Dead Frontier je trochu ponurá akční hra, ve které se budete snažit přežít útoky nemrtvých zrůd. Neustále sledujte počet nábojů ve zbrani, protože s prázdnám zásobníkem dlouho nepřežijete...
TankBlitz Zero
Akční hry - 25x
Vyjeďte s tankem na bitevní pole a pokuste se tam přežít. Dejte se do toho a postřílejte veškeré nepřátele, které v této hře potkáte. Vylepšujte si stále svůj tank, abyste dokázali veškeré vojsko porazit.
Kings Island
Akční hry - 25x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
Reactance 2
Akční hry - 16x
Ovládáte svou raketku se kterou musíte zničit všechny nepřátelské jednotky před vámi. Nasbírejte co největší skóre v každé úrovní a poté si svou loď různě vylepšujte. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Super Zombie Hunter
Akční hry - 33x
Vaším úkolem v této super hře je postřílet veškeré zombíky, kteří se před vámi objevují. Pokuste se je všechny zabít s vašími zbraněmi. Nezabíjejte hlavně své přátele. Tak se do toho dejte.
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 292x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
Crazy Flasher 2
Akční hry - 27x
Přichází druhé pokračování poměrně oblíbené hry s názvem Crazy Flasher. Vydáte se do pouličních bojůvek, kde si musíte poradit. Můžete mít zbraň, ale klidně i holé ruce. Nepřátelé přicházejí úplně ze všech stran, takže se musíte mít neustále na pozoru. Likvidací nepřátel lze získat různé další bonusy.
Warrior Quest
Akční hry - 24x
Užijte si skvělou bojovou online hru. Jako hlavní hrdina se musíte utkat se svým nepřítelem přemoci ho svými kopy, pěstními ranami a údery hlavou. Hru si můžete zahrát i se svým kamarádem na jednom PC.
Leekclock vs The Clockcrew
Akční hry - 14x
Netradiční akční hra, ve které hraje hlavní roli pórek. Z každé strany na vás útočí mraky podivných nepřátel. Vaším úkolem není nic menšího než je všechny zničit. Směr střelby ovládáte myší, šipkama pak můžete pohybovat samotným pórkem. Leekclock vs The Clockcrew je sice jednoduchá, ale velice chytlavá superhra.
Canyon Shooters
Akční hry - 62x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
Bubble tanks
Akční hry - 26x
Ikdyž byste podle názvu čekali spíše nějakou tankovou řežbu, není tomu úplně tak. Máte sice tank, ten je však z bublinek. Čím více bublinek na sebe naberete, tím jste silnější a lépe se ubráníte ostatním bublinovým tankům. Je to skutečně výborná hra. Jak ji jednou spustíte, těžko budete končit ;-).
hra v Unity3D
Hordes Of Doom
Akční hry - 34x
Hodně dobrá 3D strategie, ve které budete v roli čaroděje bránit vaše věže. Na ty útočí krvelačné šiky nepřátel, kteří s každou další vlnou nabírají na síle. Boj tedy nebude rozhodně lehký.
Intruder Combat Training
Akční hry - 18x
V této hře hrajete za několik vojáků se kterými musíte zabít nepřátele před vámi. Máte omezený počet střel, tak si to hlídejte. Dávejte si pozor na velmi hořlavé látky, protože můžou vybouchnout a vás zabít.