Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Pacma Fight

Hrajete online hru Pacma Fight

Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.

ovládání hry Pacma Fight

Směrové šipky pro pohyb a mezerník ke střelbě • 1.73 MB • 79x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Danger wheels
Akční hry - 3x
Výborná úprava starého známého Bomber-Mana. Princip hry je jistě znám všem, je to jednoduché. Postupně pokládáte bomby a ničíte překážky abyste se dostali k protivníkovi. Toho musíte odpálit taky.
hra v Unity3D
Zombies Fps
Akční hry - 30x
Luxusní 3d herní pecka v podobě střílečky se zombíky. Coby zkušený voják jste uvězněni v oblasti, která je jako na potvoru zamořena mozkožroutskými zombíky. Snažte se přežít a prostřílet si cestu ven.
Super Flash Mario
Akční hry - 32x
Snad každý někdy hrál Super Mária, proto vás jistě potěší i toto vydání této slavné hry. Zase si můžete zahrát jednoduchou hru kde jen chodíte, skáčete na oblůdky a zbíráte penízky, nechybí také například zvětšování či zrychlení..
Killer affairs
Akční hry - 202x
Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.
Sheriff Rage
Akční hry - 52x
Ve městě se objevil nový šerif, který musí dbát na pořádek a chytat zločince. Připravte se v této hře na nekompromisní westernovou střílečku v městečku s názvem Paradise. Hra ověří váš postřeh a míření.
Nitrome Fat Cat
Akční hry - 26x
Zahrajte si dvojroli společně se sovou a koťátkem v této bláznivé dovednostní střílečce. Úkolem je ke kočce dostat co nejvíce dobrůtek a koláčů. Hra má příjemnou grafiku, jednoduché ovládání a bezesporu zaujme každého hráče.
City Smasher
Akční hry - 25x
City Smasher je jednoduchá, ale zábavná brutální akční hra. Ovládáte obra, jehož oblibou je zničit vše, co mu stojí v cestě. Nebohé lidičky můžete zapalovat, zadupávat nebo třeba házet do vzduchu...
Stop GMO 2
Akční hry - 42x
Střílečka s názvem Stop GMO se dočkala již druhého pokračování a právě nyní si ho můžete vyzkoušet. Dostanete se do podzemní oblasti, kde se pustíte do boje se zmutovanými rostlinkami. K dispozici máte celou řadu různých zbraní a trhavin, takže se nemusíte obávat, že by nebylo s čím bojovat. Nepřátel je ovšem velké množství.
Rage 3
Akční hry - 9x
Milovníci šílených bojů si v této hře určitě přijdou na své. Budete se probojovat skrz mnoho nepřátel, aby jste se dostali do cíle v každém levelu. Máte na výběr z několika zbraní, které vám zajistí vítězství.
Warrior Quest
Akční hry - 24x
Užijte si skvělou bojovou online hru. Jako hlavní hrdina se musíte utkat se svým nepřítelem přemoci ho svými kopy, pěstními ranami a údery hlavou. Hru si můžete zahrát i se svým kamarádem na jednom PC.
Pico Blast
Akční hry - 24x
Skvělá střílečka, ve které budete muset porazit mnoho nepřátel. Na konci každého kola se setkáte s bossem, kterého jen tak nepůjde porazit. Proto si šetřete své zdraví na závěrečný střet.
Blade Rampage
Akční hry - 19x
Na začátku hry Blade Rampage dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených postaviček. Postupem času si můžete zvolit i jiný charakter. Poté už se vydáte do akce, kdy se ocitnete v hořící vesnice. Nepřátelští válečníci se nacházejí všude v okolí, takže je musíte likvidovat jednoho po druhém. Můžete se i zlepšovat.
Helistorm 2 Re-Group
Akční hry - 2x
V minihře Helistorm ovládáte bojový vrtulník vyzbrojený kulometem a raketami. Vaším úkolem je ochránit konvoj na jeho cestě na základnu. Svedete těžký boj s nepřátelskými vrtulníky a pozemními jednotkami. Hra rozhodně nepatří mezi jednoduché.
Strategy Defense 4
Akční hry - 29x
Strategy Defense 4 už jak název napoví je čtvrtý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle jich budete ale mít hned tři. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?
Electricman 2 HS
Akční hry - 732x
Electricman 2 HS je jednou z nejlepších online her tohoto roku. Jedná se o zábavnou bojovou akční hru, ve které si to rozdáte s několika protivníky. Hra se ovládá přes klávesnici, nabízí mnoho kombinací úderů a také zpomalený pohyb jako v Matrixu.