Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fat Warrior 2
sponzorované odkazy

Fat Warrior 2

Hrajete online hru Fat Warrior 2

První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.

ovládání hry Fat Warrior 2

Směrové šipky pro pohyb, X - útok, M - mapa, Y/Z - létání • 9.18 MB • 264x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Killer affairs
Akční hry - 242x
Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.
Red Code
Akční hry - 21x
V této hře se dostanete se svou vesmírnou lodí na planetu, která je ovládána zmutovaným hmyzem. Pokuste se tyto nestvůry zahubit a na planetě přežít, dokud vám nepřijedou pomoci ostatní jednotky.
Pour The Fish: Level Pack
Akční hry - 39x
Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel. Tito zombíci vás chtějí sníst, ale vy se nesmíte dát! Vylepšujte neustále své schopnosti. Dávejte si pozor, aby se přes vám tito zombíci nedostali.
Sokotank
Akční hry - 185x
V těžce ozbrojeném tanku je vaším úkolem ubránit se útoku nepřátelských vojáků. K dispozici máte dělo a kulomet. Je důležité sbírat padáky s municí, jinak váš boj bude mít krátkého trvání... Mezi zbraněmi se přepíná mezerníkem.
World domination battle
Akční hry - 29x
WDB je skvěle hratelná, ale hlavně neskutečně zábavná hra. Ve hře je mnoho vtipných animací a zvuků, rozhodně se budete hodně dlouho smát. Vtipnější souboje jsem ještě neviděl:).
Castle Cat 3
Akční hry - 23x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
Angry Faic 2
Akční hry - 21x
Povedená skákačka se zkrátka geniálním nápadem. Ovládáte si svého žlutého ksichtíka, který se postupně dostává nahoru přes ostatní žluťásky kolem. Nakonec uvidíte i jiné barvy a obtížnost se zvýší. Kam až se dostanete?
Under The Rubble
Akční hry - 30x
Vyhoďte do vzduchu veškeré zombíky pomocí TNT. Tato hra má skvěle propracovanou fyziku.Váš úkol je jednoduchý.Umístěte TNT na jednotlivé díly na mapě. Musíte zabít veškeré tyto nepřátele.
Momentum Missile 2
Akční hry - 3x
Tohle je pokračování, které navazuje na i tak dost povedený díl Momentum Missile. Dalo by se říci, že už není co vylepšit, ale tohle pokračování vskutku lepší je. Stavíte obranu před nepřítelem, který je snad neúnavný.
Red Warrior
Akční hry - 45x
Skvěle zpracovaná online hra s indiánem, který se snaží ubránit své území před útoky kovbojů. Podaří se vám rychle a dobře zamířit a zničit kovboje dřív než dojdou až k vám? Pusťte se do boje.
Bot Wars
Akční hry - 3x
S válečným a dobře vyzbrojeným vozem je vaším úkolem zničit nepřátelské stroje. K dispozici máte dělo a několik bomb. Pečlivě miřte a šetřete municí, které totiž mnoho nemáte. Hra Bot Wars se ovládá šipkama, klávesou A střílíte, klávesou S házíte bomby.
Power Ranger Power Shoot
Akční hry - 215x
Zahrajte si tuto velice zajímavou střílečku. Musíte odkoupnout vašeho hrdinu a získat tak dobrou snídani. Tato hra má několik úrovní, které musíte dokončit. Dejte se do toho a seberte veškeré dorty v této hře.
Avatar Arena
Akční hry - 17x
Otestujte vaše bojové schopnosti ve hře Avatar Arena. Nejprve si vyberete národ a pak si upravíte vlastního hrdinu. Po tréninku, ve kterém se naučíte útočné i obranné chvaty, se zúčastníte velkého turnaje. Abyste zvítězili, musíte porazit celkem 20 borců. Hra se ovládá mezerníkem a šipkama.
Epic Boss Fighter 2
Akční hry - 32x
Poté co náš hrdina porazil deset obávaných bossů v prvním díle, je tu další vlna akce a soubojů se zlými ničiteli. K tomu, abyste porazili všechny bosse, budete potřebovat dobře kombinovat zbraně a upgrady.
Black
Akční hry - 35x
Black patří mezi hry, ve kterých si vezmete na starost osudy vojáka, jenž si snaží prorazit cestu přes přesilu nepřátelských jednotek bez nároku na posily. K dispozici alespoň máte různé druhy zbraní, takže můžete takticky rozmýšlet, jak se nejlépe vybavit, aby nepřátele zmizeli z povrchu zemského nadobro.