Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fat Warrior 2
sponzorované odkazy

Fat Warrior 2

Hrajete online hru Fat Warrior 2

První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.

ovládání hry Fat Warrior 2

Směrové šipky pro pohyb, X - útok, M - mapa, Y/Z - létání • 9.18 MB • 1182x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Unreal Flash
Akční hry - 30x
Pěkná akční řežba na způsob klasických fps her jako Doom nebo Unreal Tournament. Tentokrát však jako akční 2D řežba. Na výběr máte několik módů hry. Ve hře samotné si pak vyzkoušíte střelbu z 11 různých zbraní. Pro dokonalou hru je nezbytné spouštět Unreal Flash ve větším okně.
Shuriken
Akční hry - 49x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.
Global Defense System
Akční hry - 30x
Tato online hra před vás staví nelehký úkol - je na vás zachránit naši planetu před vlnou asteroidů, kteří nesou neodvratnou zkázu. Vylepšujte obranné věže, kupujte nové zbraně a věže a hlavně sestřelujte asteroidy.
WulfGar
Akční hry - 26x
Čelíte obrovské přesile silných nepřátel lačnících po vaší krvi. Nenechte se zničit a bojujte, třeba až do úplného konce. Povedená akční bojovka, kde často nebudete stíhat ten nával protivníků kolem vás.
Super Karoshi
Akční hry - 22x
Super Karoshi je svým pojetím opravdu velice netradiční hrou. Ve většině akčních her se totiž snažíte o to, aby hlavní hrdina přežil. Zde se však pokoušíte o pravý opak! Musíte hlavního hrdinu dostat do takové situace, kdy se rozprskne po celé hrací ploše. Občas musíte využít i pořádnou porci logiky, abyste na kýžený efekt dosáhli.
Pendekar
Akční hry - 12x
Klasická bojová hra, ve které se utkáte s několika celkem neškodnými útočníky a posléze i s velkým Bossem. Právě poslední protivník vám dá pěkně zabrat, překonat ho není lehké. Bojovník se ovládá šipkama, A je útok, S výskok a klávesou D sbíráte nebo pouštíte zbraň.
Polar Bear
Akční hry - 39x
Hlavním hrdinou hry Polar Bear je naštvaný lední medvěd, kterému už došla trpělivost s lidmi a chystá se je roztrhat na maličké kousky. Hra je vhodná pro starší hráče, protože se v ní objevuje opravdu velké množství krvavých scén. Vy se vžijete do role rozzuřeného medvěda, který se vydá zlikvidovat všechny zlé lovce.
hra v Unity3D
Shambles
Akční hry - 2493x
Nemrtví zombie uchvátili vaše město. Pouze několik přeživších obyvatel ještě vzdoruje jejch vraždění. Jste jedním z nich a je na vás, abyste nemrtvé zlořády zlikvidovali. Snažte se zabít co nejvíce zombíků.
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 25x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
Jungle Rumble
Akční hry - 20x
V roli mladého chlapce se vydáte do světa plného nestvůr. Zažijte boje, kterým nechybí snad nic. Ze začátku budete moci využívat pouze kopy a pěstní rány, ale postupem času se vám otevřou další speciální chvaty.
Days of the Death
Akční hry - 32x
Ve hře Days of the Death se postavíte na odpor převaze nemrtvých. Kostlivci se pokoušejí ztéci vámi bráněné hradby, což jim za žádnou cenu nesmíte povolit, protože jinak by zamořili celý svět a zničili by vše živé. K dispozici máte lučištníka, který dokáže vystřelovat šípy na poměrně slušnou vzdálenost, stačí jen dobře zamířit.
They Came from Planet Earth
Akční hry - 26x
V této hře se můžete přepínat do očí mimozemšťana. Umístěte vaší vesmírnou loď, objekty nebo astronauty. Všechno v této hře se zdá velmi jednoduché, ale budete muset přemýšlet takticky víc než si myslíte.
Last Mars Tower
Akční hry - 35x
Ubraňte se před přicházejicími nepřátely. Musíte je rozstřílet a nasbírat nějaké skóre. Po každé úspěšné úrovni si budete moct věž nějakým způsobem vylepšit. Tak se do toho dejte. Je to opravda super hra.
Boxhead
Akční hry - 17x
Když se na vás valí hordy zuřivých (a k tomu hranatých) zombie, tak nemá cenu moc naříkat. Nejlepší je popadnout nějakou střelnou zbraň a začít je vyřizovat jednoho po druhém. O tom je i tato hra, klasická zombie střílečka.
Fluffy Steel
Akční hry - 25x
Hrajete za velice zajímavého králička se kterým budete muset pozabíjet pár zombíků. Dejte se do práce a pokuste se hlavně zasekávat ve dřevách od kterých se odrážíte. Je to tak trochu logická hra, takže budete muset i přemýšlet.