Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fat Warrior 2
sponzorované odkazy

Fat Warrior 2

Hrajete online hru Fat Warrior 2

První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.

ovládání hry Fat Warrior 2

Směrové šipky pro pohyb, X - útok, M - mapa, Y/Z - létání • 9.18 MB • 881x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Elite Forces Defense
Akční hry - 730x
Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.
Doomrunner
Akční hry - 9x
Vážně originálně zpracovaná vesmírná střílečka, ve které se svou vesmírnou lodí zlikvidujete nespočet protivníků. Máte k dispozici dokonce 4 typy střeliva, které ale postupně dochází, tak si moudře rozvrhněte použití.
Color Tanks
Akční hry - 46x
Výtečná hra pro milovníky her s tanky. Color Tanks vás vžene do bitevní vřavy, kde proti sobě stojí tanky. Vyberte si svůj obrněný vůz a vystřelujte po protivníkovi barevné střely. Čeká na vás celkem 27 náročných levelů. K tomu 6 extra těžkých bossů a celá řada upgradů.
Zombie Dolls - super zombie hra
Akční hry - 27x
Graficky i hratelně výborná zombie minihra Zombie Dolls vás zavede do města, které je obsazeno nemrtvými panenkami. Mnoho z vašich přátel uteklo do bezpečí, vy jste však předurčeni k tomu zůstat a postavit se zombíkům na odpor. Ubraňte svůj domov a poražte všechny zombie.
Let The Bullets Fly Unlock
Akční hry - 25x
Vaším úkolem je do vzduchu vystřelit náboj, který dokáže zabít co nejvíce nepřátel. Snažte se najít ten správný úhel odpalu. Tak se do toho dejte a ukažte, že jste spravný střelec.
Skullkid
Akční hry - 48x
Skullkid je poměrně krvavá hra, kde se vydáte do kanceláří bojovat s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Musíte si projít několika patry. Do prvního patra dostanete k dispozici motorovou pilu, se kterou musíte kosit jednoho nepřítele za druhým. Ve druhém patře už máte střelnou zbraň a ve třetím se postavíte silnému bossovi.
Zombie Safari
Akční hry - 32x
Vydali jste se na obhlídku safari parku, když v tom vás přepadla horda krvelačných nemrtvých zrůd. Šlápněte na plyn a utečte před těmito zmlsanými tvory. Jako bonus máte auto dobře ozbrojené, takže můžete zombíky zvesela střílet a ničit.
Bandit Kings
Akční hry - 1196x
Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.
The Endless Zombie Rampage
Akční hry - 14x
Běsnění nemrtvých vás čeká v této poněkud drsnější minihře. Vaším úkolem je ochránít základnu před nájezdy zombíků. Nebojte, nemusíte bojovat holýma rukama. Určitě oceníte velký výběr zbraní, které z vás udělají rázem řezníka ;).
Go Blocks
Akční hry - 1135x
V této suprové skákačce se váš hrdina musí proklestit tajemným územím, které je pod nadvládou zlých medvědů. Tyto potvory přemůžete tak, že na ně budete shazovat kamenné bloky. A jak kameny uvolníte? Stačí do nich střelit.
hra v Unity3D
Killing Zombie
Akční hry - 38x
V našem bláznivém světě je nepřeberné množství nejrůznějších nebezpečí. Mezi nimi nemůžeme nezmínit ani krvelačné zombie a monstra. Věříme, že máte dostatečně silný žaludek a všechny zombíky zprovodíte ze světa.
Zombie Waster
Akční hry - 53x
V této hře se vžijete do role pracovitého farmáře, jehož farmičku napadly krvelačné zombie. Vrhněte se do bitvy a ničte jednu zombie za druhou. Ovšem pozor na civilisty, kteří se do akce trochu přimotaly.
Under The Rubble
Akční hry - 30x
Vyhoďte do vzduchu veškeré zombíky pomocí TNT. Tato hra má skvěle propracovanou fyziku.Váš úkol je jednoduchý.Umístěte TNT na jednotlivé díly na mapě. Musíte zabít veškeré tyto nepřátele.
Jetpack Master
Akční hry - 64x
Tahle superhra je skutečně návyková a její hrdina Jeff Powers vás o tom přesvědčí. Pomozte mu na jeho cestě po vesmírné stanici a vyhněte se všem raketám a překážkám. Ve hře nechybějí různé upgrady.
Infernal Mess
Akční hry - 34x
Vynikající střílečka pro všechny ostré hochy. O co v této akční gamesce jde? Vaším úkolem bude prostřílet se přes hordy krvelačných zombíků. Ve hře nechybí různé vylepšování arzenálu a spousta zábavy.