Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fat Warrior 2
sponzorované odkazy

Fat Warrior 2

Hrajete online hru Fat Warrior 2

První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.

ovládání hry Fat Warrior 2

Směrové šipky pro pohyb, X - útok, M - mapa, Y/Z - létání • 9.18 MB • 1954x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Robot Shooting
Akční hry - 28x
Ozbrojení roboti útočí na vaší základnu. Vylepšujte své zbraně a ochraňujte je, jak nejlépe umíte. Nepřátele budou chodit ve velkém, takže se připravte na pořádnou přestřelku. Můžete si také změnit zbraň, pokud budete potřebovat.
Global Defense System
Akční hry - 30x
Tato online hra před vás staví nelehký úkol - je na vás zachránit naši planetu před vlnou asteroidů, kteří nesou neodvratnou zkázu. Vylepšujte obranné věže, kupujte nové zbraně a věže a hlavně sestřelujte asteroidy.
Forever Samurai
Akční hry - 23x
Samurajové se ve starém Japonsku těšili opravdu velké úctě. Samurajové patří mezi neohrožené válečníky, kteří se nebojí skoro ničeho. V následující hře se samuraj musí utkat s hrozivým nebezpečím v podobě démona, jehož armáda ohrožuje celou oblast. Výzbroj je poměrně jednoduchá - samurajský meč. Využívat můžete různé speciální pohyby.
Gunrun
Akční hry - 2x
Gunrun je další z řady akčních her, která nepotřebuje složitý příběh a vysvětlování o co jde. Vaším úkolem je prostřílet se co nejdále. Cestou na vás samozřejmě čekají bonusy, ale hlavně spousta nepřátel. Hra se ovládá myší, skákání je mezerníkem.
Tevlon 3D
Akční hry - 9x
V této hře se objevujete v supermoderním letadle. Vašim úkolem je doletět po šipkách k nepřátelským základnám, které budete muset zničit. Dávejte pozor na své životy, které jsou velmi drahé. Dokážete proletět všemi levely?
Tactical Assassin
Akční hry - 30x
Tactical Assassin vás zavede mezi gangstery a nejnebezpečnější zločince. Vaší misí je coby elitní ostřelovač zneškodnit předem zadané cíle. Před každou úrovní si dobře přečtěte briefing, abyste věděli, koho vlastně máte zlikvidovat. Zbytek už je úkol pro vaši přesnou pušku...
Mass Mayhem 3
Akční hry - 31x
Již potřetí máte tu čest si vyzkoušet hru s názvem Mass Mayhem. I třetí pokračování se nese v podobném duchu jako předchozí dvojice dílů. Opět máte za úkol zlikvidovat co největší počet nic netušících lidí za pomoci zbraní hromadného ničení. Lidé si chodí v okolí a musíte vybrat vhodný okamžik pro útok.
hra v Unity3D
Range Of The Dead
Akční hry - 40x
Vypravte se na krvelačnou misi a snažte se postřílet všechny zombie, které mají zálusk na váš mozek. Vemte zbraň a ukažte jim jak jste silní a jak přesnou máte mušku. K úspěšnému tažení budete potřebovat i vynikající postřeh.
Pico 2
Akční hry - 13x
Napínavá akční chodička u které si i určitě dobře zastřílíte, jen si dávejte pozor na životy, protože to není tak jednoduché. Vždy na vás čeká hlavní boss, kterého musíte zničit. Tak na nic nečekejte a užíjte si super hru..
hra v Unity3D
Evolution Multiplayer SciFi Shooter
Akční hry - 51x
Zahrajte si 3d superhru, která se odehrává kdesi v daleké budoucnosti, kdy je svět plný bitev. Tato sci-fi střílečka je vytvořena v Unity3D a nabízí celou řadu vychytávek, je dobře hratelná a zabaví vás na dlouho.
Demons Down Under
Akční hry - 20x
Hra plná démonů a replikujících se nepřátelských stvůr. V roli nebojácného zajíčka budete ničit nepřátele. Samozřejmostí je vylepšování vlastností zajíce a mnoho zajímavých herních prvků.
Bazooka Boy 2
Akční hry - 31x
Malý chlapík s bazukou je zpět. Projděte se roztodivnými jeskyněmi a sestřelte vše, co vám přijde do cesty. Během této bohulibé činnosti sbírejte zlaté mince. Ve hře můžete použít 17 různých raket s tím, že skoro každý level je vytvořen pro některou z nich, tak dobře vybírejte.
Rise of the Zombies
Akční hry - 49x
Mladá dívenka si všimla, že před jejich domem mají sněm zombíci lačnící po jejím mozečku, a po mozečcích její rodiny. Chopila se tedy pistole a věří, že s vaší pomocí přemůže hordy zombíků.
Undercover Ops
Akční hry - 18x
V roli tajného agenta se vydáte na cestu plnou nebezpečí. Bojujte s mnoha nepřáteli. Buďte při tom ale ostražití, protože vaši nepřátele jsou rychlý a nesmí si vás všimnout, jinak zemřete. Probojujete se na konec hry?
Visible 3
Akční hry - 40x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.