Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fat Warrior 2
sponzorované odkazy

Fat Warrior 2

Hrajete online hru Fat Warrior 2

První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.

ovládání hry Fat Warrior 2

Směrové šipky pro pohyb, X - útok, M - mapa, Y/Z - létání • 9.18 MB • 2014x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Jets of War
Akční hry - 27x
Skvělá 3D letecká online hra vytvořená v Unity. Jako pilot bojového letadla bude plnit nejrůznější úkoly. Hra by zasloužila ještě pár vylepšení a oprav, ale i přesto je dobře hratelná a nepochybně si najde své fanoušky.
Revenge of the Hulk
Akční hry - 21x
Zelené monstrum zvané Hulk se vymklo kontrole a vydává se ničit úplně všechno, co se mu postaví do cesty. Vezměte si ho pod kontrolu a likvidujte veškerá auta, stánky a předměty, které se před vámi vyskytují. Pro postup do další úrovně potřebujete splnit stanovený finanční limit. Snažte se neminout, jinak se Hulk chvíli vzpamatovává.
Sift Heads Assault
Akční hry - 28x
Pokuste se sestřelit veškeré nepřátelske jednotky. Hra má velice dobrou hratelnost. Snažte se o co nejlepší výsledek. Dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Tak se do toho dejte a přežijte, co nejdéle to půjde.
hra v Unity3D
Rock vs Zombies
Akční hry - 3021x
Parádní 3d hra v Unity. Horda mozkolačných zombíků zaútočila na váš dům, a na vás nyní je, abyste se jim postavili. Pomocí obrovské hroudy budete brázdit bludiště a kosit všechny ty nemrtvé zrůdičky.
Hidden Zombie
Akční hry - 7x
Je Helloween a vy jste se rozhodli, že si trochu zastřílíte na zombíky. Problém je, že musíte zabít pouze skutečné zombies, navíc bez otálení a mrhání časem. Vlevo se vám vždy zobrazí obrázek zombie, kterou musíte najít a střelit. Mezi zombíky se také nacházejí bonusy, nenechte si je ujít.
hra v Unity3D
Big Hero 6: BAYMAX Sky Patrol
Akční hry - 32x
Výtečná online hra, ve které se proletíte pěkně zpracovaným městem. Ovládáte hrdinu, s kterým se budete snažit posbírat všechny zlaté mince a samozřejmě přijdou na řadu i vzdušné souboje s nepřátelskými jednotkami.
Super mario sunshine
Akční hry - 42x
Mario, jak ho nejspíš ještě neznáte. V této epizodě dostane speciální soupravu na létání, takže se už nebude muset omezovat na nízké a krátké skákání. Do sytosti si užijete létání i okolních potvůrek.
Skullkid
Akční hry - 50x
Skullkid je poměrně krvavá hra, kde se vydáte do kanceláří bojovat s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Musíte si projít několika patry. Do prvního patra dostanete k dispozici motorovou pilu, se kterou musíte kosit jednoho nepřítele za druhým. Ve druhém patře už máte střelnou zbraň a ve třetím se postavíte silnému bossovi.
Gun chest
Akční hry - 20x
Klasická bojová mlátička, kde bojujete v uzavřené aréně proti nepříteli. Můžete používat různé kopy a útoky. Obtížnost je hodně vysoká, a jestli budete chtít vyhrát, nezbyde než pilně trénovat boj.
Paradigm Shift
Akční hry - 7x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
hra v Unity3D
Saloon Brawl 2
Akční hry - 37x
Luxusní westernová střílečka v unity3D. Zahrajte si na neohroženého bijce z Divokého západu a zapojte se do masivní salónové bitky. Snažte se porazit všechny soupeře. Můžete použít pěsti, kopy, ale také využít rozbité lahve.
Space Dude
Akční hry - 20x
V této hře není skoro žádná gravitace, takže skoky se Vám budou zdát jako v Matrixu. Stáváte se malým kosmonautem, který se snaží zlikvidovat šílené obludy, které Vesmír okupují. Dokážete se s nimi vypořádat nebo dopustíte to, že příšery dojdou až na zem.
Parabirds
Akční hry - 21x
Braňte nebe před útoky agresivních ptáků, kteří shazují parašutisty. Společně se svým bobřím kamarádem obsluhujte kanon, kterým sestřelujte ptáky a parašutisty. Hra se skvělou grafikou.
Attack of the Puppy Bots
Akční hry - 36x
Pěkná akční hra, ve které budete bojovat s robotickými psy, abyste osvobodili maňásky. Čekají na vás také různí bossové, které není tak snadné sestřelit. Během hry můžete střídat vaše postavy (klávesou X), každá z nich má totiž jiný útok.
TankBlitz Zero
Akční hry - 29x
Vyjeďte s tankem na bitevní pole a pokuste se tam přežít. Dejte se do toho a postřílejte veškeré nepřátele, které v této hře potkáte. Vylepšujte si stále svůj tank, abyste dokázali veškeré vojsko porazit.