Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fat Warrior 2
sponzorované odkazy

Fat Warrior 2

Hrajete online hru Fat Warrior 2

První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.

ovládání hry Fat Warrior 2

Směrové šipky pro pohyb, X - útok, M - mapa, Y/Z - létání • 9.18 MB • 99x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Shape Invasion - útok křivek
Akční hry - 10x
V akční hře Shape Invasion budete odrážet útoky nebezpečných útočníků. Jedná se totiž o vzpouru nejrůznějších tvarů - čtverce, kolečka, trojúhelníky a dalších šest křivek. Ze začátku máte pouze jedno dělo, které ale můžete vylepšovat a také dokupovat další obranné věže. Hru si pusťte ve větším okně.
Crusader Tank - akční tanková bitva
Akční hry - 29x
V této výborné akční hře budete ovládat bojový tank a snažit se prostřílet až na konec každé úrovně. Ovládání je jednoduché - myší zaměřujete a střílíte, tankem pak pohybujete šipkama. Rozhodně se nevyhýbejte bonusům, které vám přidají zdraví. Podaří se vám zneškodnit vůdce nepřátel?
hra v Unity3D
Sniper Assassin Zombies
Akční hry - 24x
Zabijte všechny zombíky a vyčistěte náš svět od těchto zrůdných stvoření. Jste připraveni na ultimátní střílečku? Chopte se své sniperky a pusťte se do nelítostného boje s nemrtvými zrůdami. Hra je v Unity3D.
hra v Unity3D
Pixel Warfare
Akční hry - 18x
Tak toto je skutečná 3D pecka. Jedná se o skvělou online střílečku, kterou může hrát více hráčů po internetu. Hra nabízí mnoho zbraní a map. Hru si nejlépe užijete při fullscreen módu (na celou obrazovku).
WulfGar
Akční hry - 21x
Čelíte obrovské přesile silných nepřátel lačnících po vaší krvi. Nenechte se zničit a bojujte, třeba až do úplného konce. Povedená akční bojovka, kde často nebudete stíhat ten nával protivníků kolem vás.
Buccaneer
Akční hry - 1x
Na vašem výletu lodí vás přepadla pirátská loď. Teď budete muset bojovat o svůj holý život s několika piráty. Je jich mnoho, ale při sobě máte svůj věrný meč a také můžete využít kanón, který je na lodi.
Alaskan Adversary
Akční hry - 1x
Jako vědec jste přijel zkoumat ledovce na Aljašce. Jenže původní obyvatele nejsou zrovna přátelští a nejraději by vás zabili. Celá vaše vědecká výprava se díky tomu změnila v boj o vlastní život.
Spaceman vs. Monsters
Akční hry - 22x
Tento astrounaut je na různých planetách, na kterých bojujé s těmito monstry. V ruce držíte zbraň. Máte možnost nože, pistole, granátů a dalších věcí, jak tyto monstra zabít. V horní části hry vám ubíhá skóre...
Asgard Story
Akční hry - 26x
Asgard býval mírumilovným krajem, kde byli všichni vítáni. Bohužel se z temných hlubin vynořili orkové, kteří na tuto zemičku zaútočili. V roli malého bojovníčka Edwarda se postavíte přesile protivníků a určitě zvítězíte.
Rise of Champions
Akční hry - 18x
Náhle jste se probudili v prázdné místnosti. Kde to jste? A kdo jste? Netušíte. Víte pouze to, že musíte najít osobu jménem Losed. Nezbývá než se vydat na bojovou misi a objevit netušená tajemství v této bezvadné rpg hře.
hra v Unity3D
Astro Buster
Akční hry - 25x
Arkádová obranná střílečka, která se odehrává ve vesmíru. Vaším úkolem bude ochránit planetu Zemi před asteroidy a kometami. Otestujte svůj postřeh a schopnosti. Hra je pěkně zpracovaná v 3d Unity.
B29 Assault - letecká střílečka
Akční hry - 15x
V arkádové střílečce B29 Assault je vaším úkolem zneškodnit teroristická semeniště na celém světě. Přicházíte z nevlídné budoucnosti, na pomoc máte vylepšený bombardér B29. Ovládání hry se dá nastavit, nicméně otřesná hudba vypnout zřejmě nejde.
Thing Thing Arena 3
Akční hry - 5x
V této skvělé, avšak trošku brutální střílečce budete muset projít přes mnoho nepřátel, kteří se na Vás poženou a budou Vás chtít zabít. Ze začátku máte pouze jednu zbraň. Časem Vám zbraně určitě přibudou. Neváhejte a pusťte se do hry.
Johnny Upgrade
Akční hry - 35x
Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.
hra v Unity3D
Red Crucible 2
Akční hry - 9x
Luxusní válečná 3D střílečka. V roli neohroženého příslušníka elitních jednotek se musíte vypořádat s celou řadou nepřátel. Vyzkoušejte bezvadné 3D prostředí a dobře si zastřílejte. Hra je v enginu Unity.