Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fat Warrior 2
sponzorované odkazy

Fat Warrior 2

Hrajete online hru Fat Warrior 2

První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.

ovládání hry Fat Warrior 2

Směrové šipky pro pohyb, X - útok, M - mapa, Y/Z - létání • 9.18 MB • 276x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Hobo 6 Hell
Akční hry - 13x
Známý bezdomovec se dočkal dalšího pokračování. Již pošesté se setkáváme s neuvěřitelně nechutným individuem, které dokáže ty nejpodivnější věci. Aby toho nebylo málo, ocitnete se s ním na zvláštním místě. Nacházíte se totiž v pekle, kde vám nikdo rozhodně nedá nic zadarmo a musíte se s pekelníky poprat.
The Last Dinosaurs
Akční hry - 36x
Skákačka, ve které poznáte malého dinosaura, který patrně přežil záhubu všech jeho předků a v poklidu žil v podzemí...tedy až do dnešního dne. Jinými slovy na vás čeká příjemná plošinovka se střílením.
hra v Unity3D
Black Sun
Akční hry - 34x
Jste připraveni na epickou versmírnou bitvu v této exkluzivní Unity hře? Vypravte se do vesmíru a společně se svým neohroženým korábem se postavte přesile protivníků. Vyhýbejte se nebezpečným asteroidům a odpalujte střely. Samozřejmě sbírejte náboje a palivo. Líbí se vám unity hry? Sdílejte je na facebooku :).
Werewolf Vampire War
Akční hry - 208x
Vlkodlaci a upíří se vydali na společný závod, ale vztah mezi nimi je opravdu mizerný. Se zvýšujícím se počtem lidí se stávali menšími a menšími. Nakonec válka o teritorium ustane.
Novastrike
Akční hry - 18x
Novastrike těží svůj nápad z klasických stříleček z 80. let, vzdáleně připomíná Space Invaders. Ovládáte svůj malý kosmický koráb, kterým ničíte barevné koule. Občas se na obrazovce objeví čtvereček, který značí bonus.
hra v Unity3D
American sniper game
Akční hry - 40x
V roli amerického ostřelovače budete během časového úseku kosit co nejvyšší počet zombíků. Hra je v Unity, takže čekejte 3d grafiku a super porci herní zábavy. Pusťte se rychle do boje, zombies čekají.
Endless War 5
Akční hry - 23x
Ničte nepřátelské jednotky. V této hře ovládáte armádní vozidlo se kterým budete ostatní vozidla sestřelovat. Jeďte podle šipky a určitě narazíte ne nepřátelský odpor. Tak se do toho dejte a zabijte je.
Rail Safety Week
Akční hry - 34x
Vaším úkolem je velice důležité ubránit tento vagón, ve kterém převážíte mezinárodní věci. Půjdou po vás mafiáni, kteří se vás snaží zničit. Musíte s tímto vagónem ujet 20km. Tak se do toho dejte.
Experimental Shooter 2
Akční hry - 20x
Druhé pokračování Experimental Shooter je poměrně zajímavé. Vezmete si na starost stroj, s jehož pomocí můžete likvidovat nepřátelské bublinky. Jakmile některou bublinku sestřelíte, může jí ještě oživit některá z jejich kolegyň. Nedopusťte, aby se k sobě přibližovaly. Miřte důkladně a nenechte se trefit.
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 38x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
Rise of the Zombies
Akční hry - 46x
Mladá dívenka si všimla, že před jejich domem mají sněm zombíci lačnící po jejím mozečku, a po mozečcích její rodiny. Chopila se tedy pistole a věří, že s vaší pomocí přemůže hordy zombíků.
Bus Hostage
Akční hry - 32x
Pěkná akční online hra, ve které bude vaším úkolem zachránit rukojmí, kterých se zmocnil únosce autobusu. Hra vyžaduje perfektní postřeh a dobrou mušku.
Commanders Sister
Akční hry - 31x
Rusové už útočí, a my s tím nemůžeme nic dělat. Pardon, zapomněl jsem na malou hrstku odboje, která se rozhodla zabránit jim v dalším postupu. Obraňte cesty tak, aby se přes ně útočníci nedostali a dokažte své vítězství.
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 24x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
Alaskan Adversary
Akční hry - 4x
Jako vědec jste přijel zkoumat ledovce na Aljašce. Jenže původní obyvatele nejsou zrovna přátelští a nejraději by vás zabili. Celá vaše vědecká výprava se díky tomu změnila v boj o vlastní život.