Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Fat Warrior 2
sponzorované odkazy

Fat Warrior 2

Hrajete online hru Fat Warrior 2

První díl hry Fat Warrior se dočkal takového hráčského ohlasu, že se autoři rozhodli v nastolené práci pokračovat a vytvořili druhé pokračování. Na začátku dostanete několik instrukcí pro případ, že byste potřebovali informace. Musíte dostat dvojici z klece a poté ještě pokračovat v plnění dalších úkolů.

ovládání hry Fat Warrior 2

Směrové šipky pro pohyb, X - útok, M - mapa, Y/Z - létání • 9.18 MB • 2501x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Momentum Missile 2
Akční hry - 3x
Tohle je pokračování, které navazuje na i tak dost povedený díl Momentum Missile. Dalo by se říci, že už není co vylepšit, ale tohle pokračování vskutku lepší je. Stavíte obranu před nepřítelem, který je snad neúnavný.
The Last Stand
Akční hry - 30x
Děsivá hra The Last Stand se odehrává v místech, kde spíše než na živáčky narazíte na mrtváčky v podobě zombie. První den jste sami pouze s vaší pistolí a chatrnou obranou. Pokud přežijete noční útok zombies, můžete přes den opravovat obranu, hledat lepší zbraně nebo se pokusit najít nějaké živé lidi, kteří by vám v boji pomohli.
Psycho Gunner
Akční hry - 16x
V této super hře máme psycho střelce. V této hře bylo vaše město sestřeleno robotickými mimozemšťany a vy jste jediny, který zyl. Pokuste se přežít, jak nejdéle budete moct a zničte veškeré mimozemšťany, roboty a letadla k odemčení nových zbraní.
The Last Stand 2
Akční hry - 18x
Hned na začátku druhého pokračování hry s názvem The Last Stand se ocitnete tváří v tvář hordám zombie. Tyto nemrtvé nestvůry se snaží dostat k vašemu teplému masu, které by nejraději roztrhaly na kousky. Naštěstí máte u sebe nabitou zbraň s dostatečným počtem nábojů na to, aby se nepřátelé nedostali příliš blízko.
Void Gunner
Akční hry - 2x
Jste střelec v kosmické lodi, která převáží důležité náklady. Vaším úkolem je dovést loď až do cíle a přitom zničit útočící lodě. Po každé misi můžete vylepšovat zbraně.
Sokotank
Akční hry - 1678x
V těžce ozbrojeném tanku je vaším úkolem ubránit se útoku nepřátelských vojáků. K dispozici máte dělo a kulomet. Je důležité sbírat padáky s municí, jinak váš boj bude mít krátkého trvání... Mezi zbraněmi se přepíná mezerníkem.
Crash n slash
Akční hry - 21x
Na vaši rodnou planetu útočí různí mimozemšťané a vašim úkolem je ji ochránit, a to za každou cenu. Létejte se svým kosmickým bombardérem kolem planety a sestřelujte všechny útočníky, kteří by se byť jen přiblížili.
Portal Defenders
Akční hry - 50x
Na začátku hry Portal Defenders máte možnost vybrat si jednu ze dvou nabízených postaviček, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Postav se ve hře nachází ještě mnohem více, nicméně ty si musíte postupem času odemykat. Z různých portálů přichází podivní nepřátelé, které potřebujete zlikvidovat, jinak vám namlátí.
Rogan the Swordmaster
Akční hry - 3750x
Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.
Orbital Guard Survival
Akční hry - 2x
Snažte se na této orbitalní stanici sestřelit veškeré meteority. Dávejte si pozor, aby vás tyto meteority nezničili. Jak dlouho v této hře dokážete vydržet? Pokuste se jak nejdéle budete moct.
hra v Unity3D
Motor Wars
Akční hry - 478x
Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.
Practice Chopped
Akční hry - 9x
Klasická bojová hra, kde budete muset pobít spousty různých nepřátel. Máte slušnou výzbroj a při vhodném kombinování kláves budete moci používat i velice efektní komba - to záleží pouze na vás, jak si s tím poradíte.
Dad and me
Akční hry - 29x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Zombie Dolls - super zombie hra
Akční hry - 28x
Graficky i hratelně výborná zombie minihra Zombie Dolls vás zavede do města, které je obsazeno nemrtvými panenkami. Mnoho z vašich přátel uteklo do bezpečí, vy jste však předurčeni k tomu zůstat a postavit se zombíkům na odpor. Ubraňte svůj domov a poražte všechny zombie.
Savage Pursuit
Akční hry - 20x
Vžijte se do role malého chlapce, který není jen tak obyčejným klukem. Tento mladík bojuje se zvířecími zrůdami. Sám má schopnost změnit se v mnoho zmutovaných zvířat. Vyhrajete boj proti nepřátelům?