Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Go Go Plant

Hrajete online hru Go Go Plant

Go Go Plant vypadá jako poměrně netradičně zpracovaná hra. Dostanete možnost ovládat květináč s rostlinou uvnitř, který ovšem dokáže pochodovat, poskakovat a vrtat se v zemi. Cestou se pokuste posbírat různé bonusy a dostaňte se co nejdále to jenom půjde. Rozhodně to nebude snadné, protože v cestě stojí spousta překážek.

ovládání hry Go Go Plant

Směrové šipky • 0.95 MB • 418x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Earn to Die
Arkády - 39x
Akční gameska ve které půjde doslova o život. Jako řidič vyzbrojeného auta se musíte dostat přes vlny zombíků, kteří zrovna teď dostali chuť na váš mozeček. Ve hře nechybějí upgrady a desítky zábavných prvků.
Cognition
Arkády - 32x
V poměrně detailní online hře Cognition je vaším úkolem posbírat všechna ozubená kola a poté se dostat do další úrovně. Musíte dát velký pozor na hlídače. Proti nim můžete použít malý bonus, který je na krátkou chvíli zpomalí. Hra se ovládá šipkama.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Christmas Village
Arkády - 837x
Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?
Bus Parking 3D
Arkády - 59x
Prokažte své schopnosti a staňte se králem autobusů! Zaparkujte autobus na určených parkovacích místech. Zní to jednodušeji, než to je. Nezapomeňte cestou posbírat všechny mince! Čeká na tebe spousta skvělých skinů! Proč si to nevyzkoušíte sami? Máš na to, abys prošel všech 100 úrovní?
Prince of Persia
Arkády - 298x
Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)
Onomastica
Arkády - 14x
Onomastica je opravdu netradiční hra, ve které si vezmete do rukou osudy malého panáčka, jenž se ocitnul v naprosto podivném světě, kde se nachází velká písmenka, přes které se potřebujete dostávat. Najděte různé způsoby, jak by se daly překážky překonat, aby se panáček mohl volně ve světě pohybovat.
Snake Classic -  had opět v akci
Arkády - 27x
Snake Classic je hra, která si získala obrovskou popularitu díky tomu, že jste se s ní mohli setkat téměř na každém mobilu. Ano, jde o minihru zvanou "had", ve které sbíráte dílky a postupně rostete.
Bomb It 3
Arkády - 35x
Již třetí díl této bombové herní série. Nový díl pro vás přichystal celou řadu vylepšení. Pokud máte hry v tomto duchu rádi, tak si Bomb It 3 rozhodně zahrajte. Cílem je pokládat bomby, probourat si cestičku k soupeřům a poté je nekompromisně zničit. Vyzkoušejte i předchozí druhý a první díl Bomb It.
Dolphin Cup
Arkády - 13x
Tahle hra je pokračováním povedené zábavy se starým známým delfínem. Máte pouhé dvě minuty na to, abyste provedli co nejvyšší skok - nejlépe až do nebe. Správně doskakujte, abyste se lépe odráželi.
Treasure Cove
Arkády - 38x
V roli jednoho ze synovců tukana Sama budete skákat, utíkat a létat z úrovně do úrovně při sbírání bonusů a vyhýbání se nebezpečí. Na konci každé úrovně je láhev s textem, který starý tukan Sam zanechal svým synovcům. Podaří se vám složit skládanku a najít poklad?
Deep Creatures in Mayan Caves
Arkády - 38x
Oddychová akčně laděná arkáda, ve které procházíte tajemnými jeskyněmi, sbíráte bonusy a samozřejmě nechybí ani souboje s nebezpečnými monstry.
Snail Bob 2
Arkády - 51x
Snail Bob 2 je druhé pokračování skvělé online hry pro všechny hráče, včetně malých dětí. Šnek Bob je zpět se svými problémy. Musí s vaší pomocí překonat celou řadu důmyslných překážek, aby se dostal do bezpečí.
Crazy Monster Rider
Arkády - 69x
Pěkná postřehová skákačka s dinosaurem. Na jeho hřbetu budete překonávat množství rozličných překážek. A nemusíte všechny jen přeskakovat, na řadu dojde i podlézání a dokonce i rozbíjení. Dobře se u hry bavte.
Aitchu 3
Arkády - 498x
Arkáda, ve které musíte proskákat až k úhlavnímu nepříteli - králi Fugu, který věznil Sowsi San. Abyste ji našli, budete muset překonat řadu překážek a vyřešit několik úkolů. Hledejte tajné klíče a bonusy. Hra Aitchu 3 se ovládá šipkama, útok je mezerníkem, klávesou W vrháte šurikeny.
William and Sly
Arkády - 22x
William a Sly jsou nerozlučná dvojice. Kdo by ovšem čekal, že se jedná o dva lidi, ten by se spletl. Jeden z nich totiž je lišák. A právě lišáka si vezmete na starosti a musíte se podívat, proč nefunguje teleport do jeskyně. Tento teleport poté musíte opravit, aby se tam dalo běžně dostat. Proskákejte se přes překážky.