Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Go Go Plant

Hrajete online hru Go Go Plant

Go Go Plant vypadá jako poměrně netradičně zpracovaná hra. Dostanete možnost ovládat květináč s rostlinou uvnitř, který ovšem dokáže pochodovat, poskakovat a vrtat se v zemi. Cestou se pokuste posbírat různé bonusy a dostaňte se co nejdále to jenom půjde. Rozhodně to nebude snadné, protože v cestě stojí spousta překážek.

ovládání hry Go Go Plant

Směrové šipky • 0.95 MB • 1188x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Canabalt
Arkády - 2x
Hlavní hrdina hry Canabalt se ocitne v poměrně nekomfortní situaci. Pobíhá zděšeně po střechách budov a přitom se musí vyhýbat nejrůznějším překážkám a nástrahám. Budovy na sebe samo sebou nenavazují, takže je nutné si dobře vyměřit skok, aby se hlavní hrdina někde nerozplácnul o roh budovy či nespadl do propasti.
Tarzan Swing
Arkády - 2x
Tarzan se stal pánem džungle, ale jako malý si musel získat svojí pozici. V džungli se ukrývají lahodné banány, které potřebuje Tarzan posbírat a s tímto úkolem mu budete muset pomoci. Pohybovat se budete po liánách, ale musíte si dávat dobrý pozor, aby se liána příliš nepřetížila a pod Tarzanem nepraskla.
Tamus Adventure
Arkády - 3x
Ve hře Tamus Adventure narazíte na celou řadu různých předmětů, které můžete využívat. Hodit se mohou různé svítilny, lana, klíče či složitější nástroje. Vydáte se do zamořeného světa, který ubíjí poničená elektrárna, což mají na svědomí podivné živly. Vydejte se na báječné dobrodružství a přijďte na kloub všem záhadám.
Panik poopascoopa
Arkády - 1x
Pro některé trochu nechutná hra, jejímž hlavním cílem bude sbírání hovínek po rozlehlém světě. Správá akce pro lidi, co mají rádi přírodu. Tady se ale vyskytuje spousta nepřátel a radioaktivních louží, těm se vyhněte.
Energy Champions - třídění odpadu
Arkády - 5x
Třídíte odpad? Pokud ano, tak pro vás bude tato hra příjemným zpestřením. Vaším úkolem je totiž třídit odpadky do správných kontejnerů. Online hra Energy Champion se ovládá šipkama, mezerníkem umístíte odpadek do kontejneru. Hrajte hru ve větším okně, abyste dobře poznali o jaké smetí se jedná.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Christmas Village
Arkády - 101x
Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?
hra v Unity3D
Traffic Slam 3
Arkády - 6x
Poněkud zničující online hra, ve které budete mít za úkol jednu jedinou věc - nabourat vše, co vám přijde do cesty. Hra je v Unity, takže nechybí 3D grafika a spousta efektů. Autoři si dali záležet i na vysokém stupni zábavy.
Yuko 2
Arkády - 4x
Ve hře Yuko 2 je vaším úkolem projet co nejrychleji trať, posbírat veškeré bonusy, pokud možno do ničeho nenabourat a v časovém limitu přijet do checkpointu. Pokud se někde zaseknete a nestihnete přijet včas, vašeho vědce unesou mimozemšťané. Autíčko se ovládá šipkama, mezerníkem střílíte.
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 2x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Tilt 2
Arkády - 1x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
Kim Possible: Drakens Lair
Arkády - 15x
Světoznámá hrdinka Kim Possible se vydává na další dobrodružnou výpravu, kde bude zachraňovat svět před nebezpečím. Cestou narazíte na celou řadu překážek, pastí a nepřátel. Postupně musíte přeskakovat přes jednotlivé plošiny, vyhýbat se laseru nebo třeba otevírat dveře za pomoci vzdálených pák. Dokážete si poradit za každých okolností?
Crushing Cars
Arkády - 3x
Tak tato superhra prověří vaše řidičské umění a rychlost reakce. Vaším úkolem nebude nic menšího než zničit pokud možno všechny překážky, které se na trati objeví. Příjemná gamesa na takové to odreagování.
Stonelegs
Arkády - 1740x
Stonelegs navazuje na tradici starých her a stejně jako ony i vypadá. Hlavní hrdina hry ovládá tajemné umění, díky němuž dokáže praštit mečem do země a pořádně odletět. Cestou musíte posbírat všechny zlaté mince, které uvidíte. Počet skoků je ovšem na každou misi předem stanoven a musíte se do něho vejít.
Marios adventure 2
Arkády - 3x
Herní legenda Super Mario se vrací ve velkém stylu. I tentokrát zažijete spoustu levelů, nepřátel, různých houbiček a vylepšení s nimi spojených. Máte pouze pět životů na to, doskákat co možná nejdál.
Sonic Crazy World
Arkády - 1x
A je tu další superhra s hrdinou Sonicem. Pomozte Sonicovi sbírat mince a zároveň se vyhýbat překážkám na zemi i ve vzduchu. Samozřejmě nezapomeňte sbírat i bonusy, které padají na zem.