Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Go Go Plant

Hrajete online hru Go Go Plant

Go Go Plant vypadá jako poměrně netradičně zpracovaná hra. Dostanete možnost ovládat květináč s rostlinou uvnitř, který ovšem dokáže pochodovat, poskakovat a vrtat se v zemi. Cestou se pokuste posbírat různé bonusy a dostaňte se co nejdále to jenom půjde. Rozhodně to nebude snadné, protože v cestě stojí spousta překážek.

ovládání hry Go Go Plant

Směrové šipky • 0.95 MB • 415x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Hopper 2
Arkády - 27x
Ve druhém pokračování nizozemské hry Hopper se stanete malým mimozemským tvorem, který si vesele poskakuje po plošinkách. Musíte s ním skákat přes překážky a také se vyhýbejte nebezpečným nepřátelům, kteří se všude různě pohybují. Snažte se pokaždé dopravit hlavního hrdinu až na úplný konec mise, aby se dalo pokračovat další úrovní.
Naval Fighter - střílečka nad mořem
Arkády - 26x
Ve hře Naval Fighter se stanete pilotem tří pokusných bombardérů amerického námořnictva. V každé úrovni musíte sestřelit co nejvíce cílů a samozřejmě sbírat bonusy, které vám doplní štít a umožní silnější zbraně. Každé ze tří letadel má jiné vlastnosti, proto před každou úrovní pečlivě vybírejte. Hra má velice pěknou grafiku.
hra v Unity3D
Artic Expedition
Arkády - 363x
Chytlavá online hra v Unity3D. Lego tým se vydal na misi na severní pól, kde s vaší pomocí bude sbírat mince a vyhýbat se zvířatům.
Super Mario Bounce
Arkády - 29x
Pomozte Mariovi sebrat všechny zlaťáky a doskákat do další úrovně. Každý level má omezený počet skoků, proto s Mariem skákejte uvážlivě. V pozdějších úrovních můžete využít zbraně, které vám skutečně pomohou.
hra v Unity3D
Crystal Clash
Arkády - 45x
Zajímavá originální online hra vytvořená v Unity. Je to ideální herní kousek, pokud si chcete zahrát ve dvou hráčích. Budete ovládat jakýsi krystal s pádly a snažit se porazit svého soupeře. Docela chytlavá gameska.
Tamus Adventure
Arkády - 40x
Ve hře Tamus Adventure narazíte na celou řadu různých předmětů, které můžete využívat. Hodit se mohou různé svítilny, lana, klíče či složitější nástroje. Vydáte se do zamořeného světa, který ubíjí poničená elektrárna, což mají na svědomí podivné živly. Vydejte se na báječné dobrodružství a přijďte na kloub všem záhadám.
Dillo Hills
Arkády - 35x
Pásovci neumějí létat, což ovšem neplatí v případě hry Dillo Hills. Sympatický pásovec se rozhodl, že se od ptáků naučí létat, aby mohl lépe cestovat. Létat se sice úplně nenaučil, nicméně jeho mohutné skoky jsou poměrně účinné. Na cestě nezapomeňte posbírat dostatečné množství různých předmětů na trati.
Mushroomer
Arkády - 33x
Hlavním hrdinou této netradiční logické skákačky je houbař, který se pohybuje v podivném prostředí a hledá houby, které potřebuje všechny posbírat. Vezměte si jeho osudy na starost a proveďte ho velkou spoustou poměrně zajímavých úrovní. Ze začátku vše jistě půjde jako po másle, ale již po chvíli se dostaví první komplikace.
Insidia
Arkády - 31x
Cestovatel se vydal galaxií ve svojí vesmírné lodi, ale měl bohužel malou nehodu s asteroidem, která skončila nouzovým přistáním na neznámé tmavé planetě, kde se vydá hledat možnosti záchrany. A právě v tuto chvíli si vezmete zmíněného cestovatele na starost a vydáte se s ním na jeho zajímavé dobrodružství.
hra v Unity3D
Fishing Maniac!
Arkády - 206x
Originální hra se zvířaty. V tomto případě budete hrát za červíka, který se vydal chytat rybky. Je to na hlavu postavené, ale hra je to opravdu zábavná a dobře hratelná. Takže se pusťte do hry a hurá na rybky.
Rumes of shalak
Arkády - 16x
Jednoduchá skákačka ve stylu starých počítačových her z 8bitových počítačů. Vaším úkolem je posbírat všechny předměty a vyhnout se všem nástrahám.
Elgi: Epic Runaway
Arkády - 20x
Elgi je malá postavička, se kterou se vydáte na velký útěk. A před čím vlastně Elgi utíká? Pronásleduje ho obrovský dinosaurus, který se dokáže za Elgim podívat i nad střechy mrakodrapů. Utíkejte dopředu a přeskakujte propasti. Na cestě se snažte posbírat různé bonusy a také můžete likvidovat nepřátele, když jim skočíte na hlavu.
Epic Battle Fantasy: Adventure Story
Arkády - 56x
Na samém počátku hry se složitým názvem Epic Battle Fantasy: Adventure Story se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vesele vydat do akce. Abyste se hned zpočátku ve hře neztratili, připravili autoři pro nováčky trénink, během něhož se vše podstatné naučí. Ve hře sbírejte různé cenné peníze a ničte nepřátele.
Stonelegs 2
Arkády - 37x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.
Caras Pocket Launcher
Arkády - 19x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.