Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Go Go Plant

Hrajete online hru Go Go Plant

Go Go Plant vypadá jako poměrně netradičně zpracovaná hra. Dostanete možnost ovládat květináč s rostlinou uvnitř, který ovšem dokáže pochodovat, poskakovat a vrtat se v zemi. Cestou se pokuste posbírat různé bonusy a dostaňte se co nejdále to jenom půjde. Rozhodně to nebude snadné, protože v cestě stojí spousta překážek.

ovládání hry Go Go Plant

Směrové šipky • 0.95 MB • 219x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 1x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Kick Out Miley
Arkády - 6x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.
Ba Boing
Arkády - 4x
Pěkná lehce logická skákačka Ba-Boing! vás zavede k partičce skřítků, kteří hledají cestu k teleportu. Vaším úkole je rozmístit různé skákačky v bludišti tak, aby se skřítci dostali až k východu.
Sink or Spin - Piráti z Karibiku
Arkády - 2x
Byli jste v kině na Pirátech z Karibiku 3? Pokud ano, určitě si vybavíte nezapomenutelnou scénu z finálního souboje ve vodním víru. V této minihře musíte svou loď navádět tak, abyste se vyhnuli chapadlům Krakena a zároveň sbírali duše. Krakena se zbavíte pomocí střelného prachu. Pokuste se zachránit 100 ztracených duší...
Bomb It 7
Arkády - 2x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
Bittu Bomber
Arkády - 3x
Bomberman pro děti. Tak by se také dala nazvat hra Bittu Bomber. Ve hře se budete pohybovat za pomocí šipek a mezerníkem pokládat bomby. Zničte co musíte!
Mario Tractor 2013
Arkády - 13x
Pěkná super hra s Mariem. Coby řidič traktoru máte za úkol projet trať co nejrychleji, posbírat všechny zlaťáky a nenechat se chytit do pastí. Někdy budete muset zastavit, popřemýšlet a vyřešit, jak se dostat v cestě dál.
hra v Unity3D
Crash Drive 2
Arkády - 9x
Zdařilá online hra v 3D enginu Unity3D. Zaposlouchejte se do hřmotného burácení. Není to lev ani tygr, dokonce ani slon. Je to nabušená čtyřkolka, se kterou zažijete kopec herní zábavy v této hře.
hra v Unity3D
Dino Parking
Arkády - 12x
Pomysleli jste někdy na to, jaké by to bylo být dinosaurem? Asi ne, že? V této hře si však na milého dinosaura můžete zahrát. A v čem bude spočívat váš úkol? Naše malého chlapíka musíte zaparkovat. Ano, přesně tak, zaparkovat :).
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Cairo
Arkády - 3x
Naštvaná babka je zpět a hned s dalším dílem svého dobrodružství. Tentokrát se s ní vydáme do Káhiry v Egyptě. Veďte babku přes ulice a držte ji dál od doktorů. Cestou samozřejmě sbírejte lesklé zlaťáky.
Fire Ladybug
Arkády - 1x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Arkády - 752x
Opět je tu povedená skákačka s oblíbeným kuchařem Papa Louiem. Tentokrát bude Louie zápasit s mrazivým zlem. Dobře proskákejte všechny překážky a poražte nelítostného soupeře.
Catch Up the Freedom
Arkády - 1x
Pěkná skákačka, ve které půjde hlavně o rychlost a běh, jelikož budete utíkat před tajmným stínem. Běh nebude snadný, neboť je hrací plocha poseta řadou překážek. Dobrá zpráva je, že je tam i mnoho bonusů a mincí.
Robot Unicorn Attack
Arkády - 1x
Jednorožci patří mezi velice oblíbená stvoření. Dokážou rychle běhat a přeskakovat přes překážky, což využijete hodně v rámci hry s názvem Robot Unicorn Attack. Dostanete za úkol dostat se co nejdále. Na cestě se potkáte s různými překážkami a velkými mezerami, přes které potřebujete přeskočit, takže musíte dobře načasovat skok.
Angry Animals
Arkády - 633x
Jedním ze skvěle zpracovaných klonů hry Angry Birds je tato super hra Angry Animals. Ta obsahuje celkem 27 levelů, ve kterých musíte pomocí praku vystřelit zvířátko a zasáhnout jím stavbu, ve které se ukrývají vetřelci.