Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Caravan Toss
sponzorované odkazy

Caravan Toss

Hrajete online hru Caravan Toss

Odpálkovávací hra tentokrát s karavanem. Nastavte vhodný úhel a sílu odrazu, a pak už jen doufejte, že karavan doletí a doskáče co nejdál. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.

ovládání hry Caravan Toss

myší, viz instrukce ve hře • 0.08 MB • 2781x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Sniper Assasin
Ostatní - 3x
V této hře je Vašim úkolem odstranit v každém kole špióna. Záleží jen na Vás, jak to uděláte a jakou mušku budete mít. Dávejte si pozor, aby jste netrefili někoho jiného. Stihnete ho zabít dříve, než Vám uteče? Pusťte se do hry.
Pay the Food
Ostatní - 57x
Zajímavá super hra, která dokonale prověří vaši pozornost a paměť. Ve hře vystupuje chlapec, který má vždy nějaké mlsné přání. Vaším úkolem je si vše zapamatovat a pak splnit objednávku.
Cyclops Salvation
Ostatní - 2x
Nic není silnějšího než láska a to platí i u kyklopů. Jednoho rána byl pan kyklop objeven s paní kyklopovou. Teď je vaším úkolem pomoct kyklopovi v tom, abyste našli tuto vaší ženu a osvobodili ji!
Kicking Zombie Heads
Ostatní - 3x
Skvěle hratelná zombíkovská online hra tak trochu ve stylu angry birds. Vystřelujte nebohé hlavičky a snažte se zničit mumie ukryté ve stavbě. Dobře miřte a také trochu přemýšlejte kam hlavu pošlete.
Transmigration
Ostatní - 2x
Velice vydařená oddechovka, ve které si budete jenom tak poletovat a odstřelovat všechno, co se jen pohne. Během hry několikrát změníte svoji podobu, takže se ani jednotvárné to pro vás vůbec nebude.
Pacman 2005
Ostatní - 189x
Pacman je jistě nesmrtelná herní klasika, proto vzniká obrovský počet jeho různých předělávek a kopií. Tahle se dá směle zařadit mezi ty lepší - základní princip je zachován, jíte tečky a vyhýbáte se monstrům.
Toy Shop
Ostatní - 4x
V této hře se stáváte výrobcem hraček a Vašim úkolem je poskládat hračky, které máte v předloze. Musíte si dávat pozor, aby jste vybrali všechny správné součástky. Prokousávejte se koly a ukažte, jak šikovní jste.
Tommy VS birds
Ostatní - 6x
Tento ptáček ukradl veškeré mince. Vaším úkolem je pomoct Tommymu tyto mince navrátit zpátky! Sestřelte veškeré bloky a posbírejte všechny mince v této hře. Dokončete 30 opravdu vzrušujících úrovní.
The Flood
Ostatní - 1x
Vaším úkolem v této originální superhře je pomoci tonoucímu chudákovi. K dispozici máte řadu předmětů, díky kterým se vám snad podaří nešťastníka zachránit.
Berzerk Ball 2
Ostatní - 2x
Odpalte tohoto týpka co nejdál to půjde. Snažte se nasbírat zkušenostní body a dostaňte se tak stále dále. Za zkušenosti budete moc nakupovat vylepšení. Máte tady obchody, hazard a další věci.
Ship Loader
Ostatní - 4x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Treasure Seas
Ostatní - 1x
Ve středověku bylo jistě mnoho takzvaných hledačů pokladů, kteří na svých výpravách zahynuli. Proto i vy při podmořském pátrání musíte být velice opatrní. Sbírejte co nejvíce upgradů, které vám poskytnou možnosti navíc.
Valet Hotel Parking
Ostatní - 1x
Potřebujete si vydělat trošku peněz navíc na léto. Pracujete proto na parkovišti u jednoho hotelu. Parkujte opravdu opatrně, protože stačí, když lehce poškrábete auto a ihned letíte z práce, tak se v této super hře snažte.
Paid Parking
Ostatní - 4x
Zaparkujte vaše vozidlo na parkovací místo. Potřebujete posbírat veškeré mince k tomu, aby se vám otevřelo další parkoviště. Vyhýbejte se vrážením do lidí. Máte limitovaný počet na to, abyste úroveň vyčistili.
Pirate Launch
Ostatní - 1x
V této hře je Vašim úkolem vystřelit piráta z děla tak, aby doletěl co nejdále. Za každý dolet získá určitý počet penízků, za které si můžete vylepšovat své dolety. Pomocí šipek koordinujete let vašeho piráta. Ze začátku doletíte jen kousek, ale časem se to změní.