Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Caravan Toss
sponzorované odkazy

Caravan Toss

Hrajete online hru Caravan Toss

Odpálkovávací hra tentokrát s karavanem. Nastavte vhodný úhel a sílu odrazu, a pak už jen doufejte, že karavan doletí a doskáče co nejdál. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.

ovládání hry Caravan Toss

myší, viz instrukce ve hře • 0.08 MB • 566x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Valet Hotel Parking
Ostatní - 16x
Potřebujete si vydělat trošku peněz navíc na léto. Pracujete proto na parkovišti u jednoho hotelu. Parkujte opravdu opatrně, protože stačí, když lehce poškrábete auto a ihned letíte z práce, tak se v této super hře snažte.
Angel of the Battlefield 2
Ostatní - 922x
Hrajete za velmi roztomilého králička, který pracuje pro armádní zdravotnictví. Snažte se pro to zachraňovat veškeré vojáky ve vaší armádě. Dávejte si pozor, abyste po cestě nezemřeli nebo aby vám oni nikoho nezabili.
Alkie Kong 2
Ostatní - 19x
Alkie Kong je v podstatě o pouhém prostupování do dalších levelů. Máte objevit klíč, který otevírá bránu pro postup, a ne vždycky to bude tak jednoduché. Co myslíte, máte dostatečný důvtip na to, abyste vše prošli?
Tornado Button Smashing
Ostatní - 23x
Superhra Tornado Button Smashing vtrhla mezi online hry jako tornádo, a to doslova. Vaším úkolem je totiž řídit tornádo a v časovém limitu zničit celé město. Pokud zničíte auta, stromy a stany, tak získáte bonusy. Stejně tak za policejní auto. Hra se spouští stisknutím "1". Tornádo ovládáte šipkama, klávesou ENTER přidáváte sílu.
Tribal Jump
Ostatní - 30x
Tribal Jump je výborná chytlavá hra. Úkol je na první pohled snadný - stačí skákat z jedné lebky na druhou. Ovšem tak jednoduché to není. Musíte velmi dobře odhadnout sílu a úhel skoku, protože jedna chyba znamená konec hry.
Paid Parking
Ostatní - 24x
Zaparkujte vaše vozidlo na parkovací místo. Potřebujete posbírat veškeré mince k tomu, aby se vám otevřelo další parkoviště. Vyhýbejte se vrážením do lidí. Máte limitovaný počet na to, abyste úroveň vyčistili.
Europe - znáte zeměpis?
Ostatní - 57x
Online hra Europe prověří vaše znalosti zeměpisu. Na slepou mapu Evropy máte za úkol postupně umístit 37 evropských států. Pokud se danou zemi umístíte špatně, hra vám ukáže správnou pozici a odchylku vaší chyby. Europe je výborná hra hlavně pro školáky :).
Grid 16
Ostatní - 19x
V této skvělé hře máte mnoho herních módů. Je jen na Vás, který z nich si vyberete. Tyto hry Vás vyzkouší v mnoha věcech. V kolika hrách dokážete uspět záleží jen na Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Insectonator
Ostatní - 35x
Zabijte veškeré brouky, housenky, které vám pochodují pod ruky. Držíte kamenní, a to můžete po nich házet. Tak se dejte do práce a získavejte různá ocenění. V této hře musíte stále bojovat, až do konce.
Rush Hour Parking
Ostatní - 30x
Vaším úkolem je v tomto obrovském provozu zaparkovat své auto na dané místo. Dávejte si pozor, abyste ho nijak nepoškodili a nepoškrábali. Jakmile zaparkujete, tak se vám objeví další možnosti na parkování.
54 Dead Miles
Ostatní - 44x
Vydejte se na zběsilou jízdu polem, kde na vás čekají různí zombící. Vaším úkolem je tyto zombíky přejet svým vozidlem, které si na začátku hry koupíte. Tak se do této super hry ponořte, jak nejlépe umíte.
Extreme Trucks Part 3
Ostatní - 495x
Tak se do této hry dejte. Máte tady různé závody. Pokuste se předehnat svého protivníka. Dávejte si pozor, abyste se s monster truckem nepřevrátili. Máte celkem tři životy, tak si je hlídejte.
Snot Put
Ostatní - 41x
Hodně chytlavá online hra. Vaším úkolem je vymrštit frk z nosu co nejdále. Zní to bláznivě? Ano, však to taky je bláznivá online hra. Při troše cviku dofrknete do vzdálenosti až přes 2000m.
Ghost Train Ride
Ostatní - 635x
Usedněte na šílenou a strašidelnou horskou dráhu a pokuste se dojet v této hře až do konce bez jediné nehody. Na horské dráze se budete vozit z mnoha příšerkami, které nesmíte zabít. Podaří se vám to?
Shiftarium
Ostatní - 314x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.