Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Caravan Toss
sponzorované odkazy

Caravan Toss

Hrajete online hru Caravan Toss

Odpálkovávací hra tentokrát s karavanem. Nastavte vhodný úhel a sílu odrazu, a pak už jen doufejte, že karavan doletí a doskáče co nejdál. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.

ovládání hry Caravan Toss

myší, viz instrukce ve hře • 0.08 MB • 296x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
My Cute Pets
Ostatní - 194x
Postarejte se o vaše domácí mazlíčky v této roztomilé online hře. Péče o koťátko, štěnátko a malého poníka není vůbec snadná. Musíte je krmit, česta, hrát si s nimi... zkrátka plnit právě to, na co myslí. Jakmile zvířátka přestanou být šťastná, tak pro vás hra končí. Ovládání je myší.
Tech and Magic
Ostatní - 17x
Vaším úkolem je zabránit v průchodu nepřátelských vojsk na vaší základnu. S vaším čarodějem budete muset ničit tyto nepřátele. Můžete použít i jiné schopnosti, které tyto nepřátele ihned zabijí.
Rock Out
Ostatní - 17x
Originální a zajímavě animovaná hra, ve které budete společně s hlavním hrdinou čelit nejrůznějším nástrahám. V každé úrovni budete buď klikat (zničit nebezpečné předměty), vyhýbat se překážkám a nebo nad nimi přejíždět myší. Konkrétní zadání se vám vždy zobrazí před každým levelem. Asi už tušíte, že online hra Rock Out se ovládá pouze myší.
Crush the Castle
Ostatní - 25x
V této hře je Váš úkol jediný, avšak poněkud složitý. Musíte zničit všechny hrady v okolí. Uděláte to tak, že budete vystřelovat střely, které je zničí. Určitě se u této hry dobře pobavíte a užijete si příjemné chvilky odpočinku.
Alien Truck
Ostatní - 9x
Tento vetřelecký vůz má opravdu na spěch. Jeho úkolem je převážet vzácné krystaly. Chopte se tedy volantu a splňte všechny úkoly, cestou nesmíte ztratit žádný krystal.
Nuclear Eagle
Ostatní - 26x
Víme, že občas mají zvířata nedostatek jídla, a tak musí někdy sáhnout po lidech. V téhle hře to ale nebude žádný tygr či žralok, ale obří orel. Také musí živit svoje mláďata, tak mu pár čerstvých lidiček přijde vhod.
Dynamite Snake
Ostatní - 39x
Zahrajte si hada, za kterým budou vybuchovat dynamity. Vaším úkolem je posbírat veškeré mince, které vám budou stát v cestě a dostat se do cíle co nejrychleji. Dávejte si pozor, abyste nevybouchli celí.
Easter egg hop
Ostatní - 3x
Potřebujete si po dlouhé šichtě oddechnout? Zkuste tuhle pohodovku s velikonočním námětem. Vašim úkolem bude chytat malá roztomilá kuřátka a zkusit se vyhnout zákeřným slepicím, které vás zrovna nemají rády.
Euphoria
Ostatní - 29x
Zajímavá superhra, ve které budete pracovat s molekulami. Ty budete sbírat vždy podle zadání - podle určené barvy. Jakmile magnetem nvstřebáte potřebný počet molekul, tak postoupíte do dalšího kola. Docela originální gameska.
The Flood
Ostatní - 18x
Vaším úkolem v této originální superhře je pomoci tonoucímu chudákovi. K dispozici máte řadu předmětů, díky kterým se vám snad podaří nešťastníka zachránit.
Adrenaline Challenge
Ostatní - 432x
V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.
The Fog Fall 4
Ostatní - 30x
Máme tady takovou super hru, ve které budete klikat a sbírat veškeré věci. Tak se do toho dejte a pokuste se posbírat vše, co na zemi naleznete. Později pochopíte celou tuto hru. Musíte někoho osvobodit.
Stress Relief Paintball
Ostatní - 2x
Nebaví vás práce v kanceláři? Ne? Pak zkuste tento paintball, který se právě v nudných prostorách kanceláře odehrává. Cílem je trefit co nejvíce smajlíků, získat tak body a postoupit do další úrovně. Stress Relief Paintball je povedená online hra od známého portálu Miniclip.
Village Car Parking
Ostatní - 298x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
The Relic Rush
Ostatní - 19x
Pokuste se co dostat na konec mapy, aniž by si vás někdo všiml, také musíte překonat spoustu nástrah jako například nejrůznější zabezpečovací zařízení.. Na konci získáte cennou relikvii, která vám může..