Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Caravan Toss
sponzorované odkazy

Caravan Toss

Hrajete online hru Caravan Toss

Odpálkovávací hra tentokrát s karavanem. Nastavte vhodný úhel a sílu odrazu, a pak už jen doufejte, že karavan doletí a doskáče co nejdál. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.

ovládání hry Caravan Toss

myší, viz instrukce ve hře • 0.08 MB • 13x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Turkey Fling
Ostatní - 5x
Zřejmě nějací trempové se rozhodli, že si pochutnají na krocanovi s kukuřicí. Plameny ohně už mu olyzují jeho unavené hnáty, avšak nebohý krocan by rád uprchl. Vaším úkolem je zachránit krocana před jeho krutým osudem. Nejprve ho vymrštěte do vzduchu a snažte se pochytat kukuřice, které vám dodají energii. Krocana ovládáte pouze klikáním myši.
TNT Runner
Ostatní - 7x
Na první pohled poměrně jednoduchá minihra - pouze provádíte svého panáčka bludištěm co nejrychleji k východu. Po několika úrovních, s přibývajícími nástrahami, ale zjistíte, že to tak snadné není.
Ber nebo neber - anglický originál
Ostatní - 27x
Ber nebo neber je velmi úspěšná a oblíbená televizní hra. V anglickém originále se jmenuje "Deal or No Deal". A právě tuto anglickou verzi Ber nebo neber si můžete zahrát online. Pravidla jsou jistě známá - na začátku hry vyberete kufřík a pak otvíráte další, bankéř vám poté nabízí určitou sumu za váš kufřík. Pak je to na vás, buď berete nebo neberete a hrajete dál. V této verzi Ber nebo neber můžete vyhrát milion dolarů :).
Wild Kite
Ostatní - 6x
V minihře Wild Kite si vyzkoušíte, jaké je to pouštět draka. Hra si ve své obtížnosti nic nezadá s pouštěním opravdového draka někde venku na louce. Vaším úkolem je provést draka po znázorněné dráze.
Weirdo Xmas
Ostatní - 7x
Sestřelte kanónem tyto monstra a posbírejte hvězdičky. Zachraňte tak vánoce! Určete si úhel odpalu a také jeho sílu. Snažte se tyto monstra odpálit pryč z úrovně. Tak se do toho pusťte.
Mine Link
Ostatní - 4x
Jednoduchá minihra na odreagování. Na hrací ploše je několik min. Vaším úkolem je odpálit jednu minu tak, aby se postupně odpálilo i několik dalších. Hra má celkem 20 úrovní, ovládá se myší.
Math Transport Basic
Ostatní - 18x
Tato online gamesa kombinuje tradiční jízdu traktorem přes náročný terén a k tomu ještě přidává obtížnost v podobě nutnosti počítání nonosti přívěsů. Takže nastartujte, naložte náklad a jedeme.
Paris Oh Paris
Ostatní - 7x
Paris Hilton je setsakramentsky hubená. Pomozte jí trochu přibrat a pěkně ji vykrmte kuřecími stehýnky, hamburgery a hotdogy. Ale bacha na jejího hladového psíka. Pokud to s vykrmováním přeženete (jakože ano.)), tak nastoupí na scénu liposukce...
Jurassic Baby Care
Ostatní - 15x
Chtěli byste doma chovat malého dinosaura? Asi to nepůjde, že? Ale nevadí, můžete si péči o dinosauří mládě zkusit v této superhře. Dobře malého raubíře krmte, starejte se o jeho zdraví a aby byl stále spokojený.
Surfer hand doctor
Ostatní - 6x
Vžijte se do virtuální role doktora na ambulanci. Tam byl právě přijat malý chlapec se zraněním ruky. Na vás bude, abyste ho ošetřili a zranění vyléčili. Postupujte ve správném pořadí procedur a třeba se i něčemu přiučíte.
Cargo Bridge 2
Ostatní - 7x
Pokuste se udělat vše, co bude ve vaších silách, abyste dokázali postavit tento pevný most, po kterým by mohl přejít panáček. Musíte ho dostatečně zpevnit, protože jestli se propadne, tak hra pro vás končí.
Mysteriez
Ostatní - 8x
V této bezvadné hře máte jediný, avšak složitý úkol. Najít čísla, která jsou schovaná v různorodém prostředí. Nápomocná Vám bude lupa, kterou můžete použít kdykoliv budete potřebovat. Takže neváhejte, pusťte se tuto hru a ukažte, jak bystří jste.
Rail of Death 2
Ostatní - 9x
Připojte se do této hry a utečte z tohoto tunelu za dvě a půl minuty. Zastřelte všechny překážky a vylepśujte váš vůz. Dokážete překonat tyto překážky, smrt a dostanete se ven v pořádku?
Recess Hide and Seek
Ostatní - 9x
I během vyučování určitě chcete trochu odpočinku a zábavy. To vás čeká v této prima hře. Zahrajte si na schovávanou s dětmi ve školní třídě. Buďte velmi ostražití, protože mohou být schovaní všude. Dobře hledejte.
Raft Wars - souboj o poklad
Ostatní - 10x
Malý Simon jednoho letního dne našel na pláži hroudy zlata a diamantů. O poklad se ale zajímají i tlupy neřádů. V roli brášky malého Simona si vyzkoušíte zajímavý střelecký souboj na moři. Hra je doprovázena vtipnými hláškami. Raft Wars je superhra každým coulem, hlavně skvěle hratelná a zábavná. Ovládá se myší.