Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Constellation Adventure King
sponzorované odkazy

Constellation Adventure King

Hrajete online hru Constellation Adventure King

Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.

ovládání hry Constellation Adventure King

Směrové šipky, W, A, S, D • 5.3 MB • 12x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Lasagna from Heaven
Arkády - 26x
kdo by neznal stále po jídle dychtícího kocoura Garfielda. I v této zvířecí online hře bude bažit po jídle, které padá z nebe přímo do tlamky. Vaším úkolem je Garfieldovi pomoci s chytáním jídla.
Alex in danger
Arkády - 8x
Vžijte se do role malého nebojácného mravence Alexe a doskákejte až do finále. V této klasické plošinovce narazíte na mnohé překážky, ale také na spoustu bonusů, které vám usnadní splnění všech úkolů.
Castle Run
Arkády - 3x
Zahrajte si supr skákačku se smypatickou obludou, která hledá cestu z hradu. Utíkejte rychle, sbírejte rozházené penízky a hlavně se vyhýbejte zlým duchům, kteří vás mohou připravit o život.
Worm Food - Olgoj Chorchoj
Arkády - 10x
Zachrajte si na nenasytného obrovského červa Olgoje Chorchoje. Na povrchu si zatím v míru žije skupinka vesničanů, netuší však, že pod zemí se skrývá mocný červ, který má velkou chuť sežrat vše živé.
The Naked Alien
Arkády - 17x
Mimozemšťan se vydal na průzkumnou výpravu neznámé planety. Pomozte mu při jeho cestě. Budete potkávat podivně vyhlížející stvoření, jež vám mohou pomoci s překonáváním rozmanitých překážek, ale také si na některá dávejte dobrý pozor, protože by mimozemšťanovi mohla škaredě ublížit. V každé úrovni se dostaňte k cílové vlaječce.
Weirdville
Arkády - 10x
Už název napovídá, že půjde o velice divnou záležitost. A opravdu, tahle hra se vymyká klasickému pojetí skákačky. Levely jsou velice rozsáhlé, všechno je minimalistické a vy si budete lámat hlavu jak se skrz ty místnosti dostat.
Transmorpher 2
Arkády - 17x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.
Tigger Jumping
Arkády - 11x
Tigger Jumping je pěkná skákačka, ve které je vaším cílem proskákat s tygrem přes obláčky. Cestou na vás samozřejmě čekají různé bonusy. Hra se ovládá myší.
Bee Game
Arkády - 4x
Bee Game je jednoduchá minihra, ve které budete v roli malé včelky prolétávat mezi nástrahami. Cílem je samozřejmě doletět co nejdále. Snažte se sbírat dukátky a zdraví (červený křížek).
Never More 2
Arkády - 10x
Pokračování pěkné skákačky, ve které je vaším úkolem proskákat se do další scény. Tentokrát je to o něco těžší, neboť často budete dumat, kudy a kam skočit. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem, občas se nebojte na něco kliknout.
Caras Pocket Launcher
Arkády - 3x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.
My Perfect Scarf Make Up
Arkády - 6x
Snažte se s tímto králičkem posbírat veškeré jídlo, abyste přežili do dalších úrovní. V horní části hry vidíte, že vám jídlo ubývá a vy ho musíte stále doplňovat. Tak se snažte udělat vše, co bude ve vaších silách.
Political Duel
Arkády - 13x
Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.
Reel Gold
Arkády - 9x
Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato
Kit and the Octopod
Arkády - 6x
Kit se vydává na dobrodružnou výpravu a společnost mu bude dělat Octopod. Do cesty se dvojici hrdinů postaví celá řada nepřátelských postaviček, takže se musíte bránit. Nezapomeňte po cestě posbírat všechny mince, za což získáváte bodové ohodnocení. Na začátku si můžete upravit hlavního hrdinu k obrazu svému.