Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Constellation Adventure King
sponzorované odkazy

Constellation Adventure King

Hrajete online hru Constellation Adventure King

Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.

ovládání hry Constellation Adventure King

Směrové šipky, W, A, S, D • 5.3 MB • 4136x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Maple Story
Arkády - 67x
Prokousejte se zemí šneků, housenek, pavoučků a dalších malinkatých příšerek. Vašim úkolem je všechny tyto tvorečky zneškodnit dříve, než oni zneškodní Vás. Za každou zneškodněnou příšerku dostanete drahé kamení, které si budete muset posbírat.
Jump and Glide
Arkády - 16x
Staňte se malým chlapcem a vyhýbejte se všem překážkám, které jsou na Vás nachystány v jednotlivých kolech. Dávejte si pozor na své životy. Jistě Vás tato skvělá hra zaujme, takže se do toho pusťte a ukažte, co ve Vás je.
Steam Droid
Arkády - 64x
Steam Droid se odehrává v daleké budoucnosti, kde se na planetě nachází pouze roboti. Jednoho droida si vezmete na starost a vydáte se osvobodit svoje kolegy, kteří byli uvězněni. Cestou narazíte na mnoho nebezpečných nepřátel, které můžete klidně zlikvidovat a získávat za to body. Po skončení mise se můžete za získané body vylepšit.
Ben 10 Toxic Hazard
Arkády - 24x
Doktor Russ právě pracuje na vývoji nové radioaktivní zbraně. Ben 10 je však rázně proti tomu, což nás přivádí k vašemu úkolu. Tím není nic menšího, než zničení zlého doktora Russe.
hra v Unity3D
ROLLING KITTY
Arkády - 45x
Tak tahle roztomilá kočka se zasekla v balónu a nyní se kutálí světem vstříc osudu... na cestě jí čeká mnoho překážek, které musí chtě nechtě překonat. Ze začátku je to klidná jízda, ovšem postupem času obtížnost pěkně narůstá.
Lost Fluid
Arkády - 45x
Mimozemská příšerka se ztratila a objevila se v oblasti, kde se nachází spletité chodby, přes něž se musí propracovat, aby se mohla dostat na svoji domovskou planetu. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která vypadá hodně netradičně a obsahuje v sobě prvky různých her. Musíte občas i trochu přemýšlet, jak dále.
Bee Game
Arkády - 24x
Bee Game je jednoduchá minihra, ve které budete v roli malé včelky prolétávat mezi nástrahami. Cílem je samozřejmě doletět co nejdále. Snažte se sbírat dukátky a zdraví (červený křížek).
Red Ball
Arkády - 27x
V této hře Red Ball 1 hrajete za malý červený balónek a Vašim úkolem je dostat balónek úspěšně do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Budete se muset vypořádat s mnoha nástrahami, které na Vás v jednotlivém kole čekají. Nebojte se a pusťte se do hry.
Koopa Avalanche
Arkády - 41x
Klasická arkádová online hra, ve které budete ovládat malou želvičku. Vaším úkolem je vyhýbat se padajícím bodlinám, sbírat zlaté mince a houby. Hra se ovládá šipkama.
Pokemon Catch Journey
Arkády - 70x
Pěkná online hra s pokemony. V roli řidiče kamionu budete chytat malé pokemony pomocí pokeballů. Podaří se vám pochytat všechny pokemony na této cestě plné dobrodružství? Dejte se do hry a na nic nečekejte.
Terrascape
Arkády - 19x
Zahrajte si za mimozemskou příšerku. Na začátku si vyberte jednu z hlavních postav a poté se vydejte na dobrodružnou cestu plnou nástrah a nepřátel, které budete muset překonat, aby jste se ve hře dostali dále. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Higher Higher
Arkády - 8x
Chytlavá minihra, ve které je vaším cílem skákat na plošiny, výš a výš. Tak dlouho, jak jen budete moci. Není to zrovna snadné. Hra Higher Higher se ovládá šipkama, skáčete mezerníkem.
Babyzilla Rampage
Arkády - 51x
Nenáročná online hra, kterou oceníte ve chvíli, kdy si chcete zahrát nějakou jednodušší hru na odreagování. Jedinou vaší činností bude ničení budov silným neohrabaným dinosaurem. Toho můžete navíc vylepšovat.
Deep Creatures in Mayan Caves
Arkády - 42x
Oddychová akčně laděná arkáda, ve které procházíte tajemnými jeskyněmi, sbíráte bonusy a samozřejmě nechybí ani souboje s nebezpečnými monstry.
Pony Adventure
Arkády - 25x
Domeček utekl! Zní to sice neuvěřitelně, ale dům opravdu utekl a vy ho budete muset dohonit. Hlavní hrdinkou je zrzavá holčička, která má naštěstí koníka a umí na něm jezdit, takže se dokáže udržet ve stopě uprchlému domku. Pronásledujte domeček a cestou sbírejte různé užitečné bonusy. Přeskakujte překážky!