Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Constellation Adventure King
sponzorované odkazy

Constellation Adventure King

Hrajete online hru Constellation Adventure King

Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.

ovládání hry Constellation Adventure King

Směrové šipky, W, A, S, D • 5.3 MB • 806x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
CrateRun
Arkády - 37x
CrateRun vypadá jako hra ze starých časů. Dostanete na starost malou bílou krabici, se kterou se musíte dostávat přes různé překážky. Krabice je naštěstí poměrně pohyblivá, takže se s ní můžete dobře proskákat přes různé překážky. Autoři si pro hráče připravili poměrně dost příjemně hratelných úrovní.
Romantic Pursuit
Arkády - 25x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
Peet Around
Arkády - 68x
"Peet Around" je dokonalou hrou na záchod, která vám pomůže najít úlevu a poskytne vám nezapomenutelný herní zážitek. Proveďte Peeta nekonečnými úrovněmi kruhového šílenství a užijte si strašně návykovou hru, která vás zaručeně zabaví na dlouhé hodiny. Hra má jednoduchý, ale náročný cíl - dostat Peeta na toaletu. Během procházení kruhů se určité úseky barevně zvýrazní, na které musíte klepnout, když do nich Peet vstoupí. Pokud se vám podaří trefit do menší oblasti v rámci barevné oblasti, můžete nasbírat bonusové body a komba. Hra nabízí nekonečné množství úrovní, které se postupně prodlužují a ztěžují. Aby se Peet dostal na toaletu dřív, než vyprší čas, budete potřebovat bleskurychlé reflexy a dokonalé načasování. Hra "Peet Around" vám rozhodně nedovolí odpoutat se od obrazovky, a proto pozor, tato hra není pro slabé povahy! Tak na co ještě čekáte? Zahrajte si "Peet Around" a připojte se k nekonečnému dobrodružství záchodové honičky!
Epic Charlie
Arkády - 32x
Mistr vás naučil mnohému a považuje vás za vyvoleného. Jednoho dne jste se ho rozhodli navštívit a našli jste pouze obrovskou spoušť a mistra uvázaného u kůlu. Vesničané ovšem předpokládají, že jste to udělali a vydají se na pronásledování. Dostanete od nich patnáct dnů na prokázání nevinny, takže se vydejte hledat důkazy.
Ancient Alchemist
Arkády - 34x
Zajímavá arkádová logická online hra. Vaším úkolem bude vyřešit celou řadu logických úkolů. Hlavně se jedná o klasické spojování tří stejných symbolů. Čeká na vás neuvěřitelných a těžkých 60 úrovní.
Rocket Cap
Arkády - 21x
Vydejte se do cirkusového šapitó, kde se dějí věci. Z kanónu bude vystřelen chlapík v helmě, kterého si vezmete na starost a musíte zařídit, aby doletěl do co největší možné vzdálenosti. Cestou narazíte na různé pracovníky cirkusu, díky nimž se odrazíte do nečekaných dálek. Za získané peníze můžete nakupovat vylepšení.
Frog Dares
Arkády - 32x
Ve světě zvířat se nachází celá řada zajímavých tvorů, o čemž se můžeme přesvědčit díky hře Frog Dares. Stanete se malou žabičkou, která se vydává na cestu. Po cestě sbírejte všechny možné penízky. Na začátku hry dostanete všechny potřebné informace od hnědé žáby. Užijte si všechny epizody. Požírat můžete i nebezpečný hmyz.
Pokemon Rescue
Arkády - 24x
Nejznámější z Pokémonů se jmenuje Pikachu a stane se hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o poměrně zajímavou skákačku, kde se snažíte dostat co nejvýše a splnit misi. Cestou narazíte na další Pokémony, ale někteří by mohli našemu malému žlutému hrdinovi ublížit, zatímco jiní dokážou jeho výkon podpořit.
Run Bolt Run
Arkády - 42x
Výborná online hra s pejskem Boltem. To je plošinovka Run Bolt Run. V roli neohroženého psa Bolta jste se vydali na nebezpečnou cestu za záchranou malých bezbranných štěňátek. Překonávejte překážky a hlavně utíkejte, není času nazbyt. Rozhodne super hra pro děti a dívky.
Play with Fire 2
Arkády - 2x
O ohni se říká, že je dobrý sluha, ale zlý pán. V této online hře to platí do puntíku. Úkolem je v bludišti naklást zápalné bomby tak, aby zničily protivníka, ale vy jste zůstali stále naživu. Bomby pokládáte mezerníkem, při dvojitém stisknutí ji hodíte.
hra v Unity3D
The Parking Dead
Arkády - 36x
Trochu temná Unity hra, ve které budete parkovat auto v postapokalyptickém městě. Všude samé ruiny, rozbitá auta, smetí a samozřejmě plno nemrtvých postav. Coby řidič vozítka si musíte proklestit cestu přes překážky a zombíky, pak správně zaparkovat na vyznačené místo.
Glue Knight
Arkády - 15x
Pěkná dovednostní skákačka pro milovníky tohoto typu plošinkových online her. Skákejte, drťte nepřátele, běhejte po zdech a stropě a snažte se najít tajemný poklad. Hra se ovládá klávesami A, K, šipkou nahoru a mezerníkem.
Yuletide Riptide
Arkády - 42x
Zahrajte si na surfaře, který si užívá jízdu ve vlnách. Sbírejte čísla a snažte se tvořit kombinace stejných čísel, postupek nebo sestupek. Vyhýbejte se rackovi.
Epic Battle Fantasy: Adventure Story
Arkády - 57x
Na samém počátku hry se složitým názvem Epic Battle Fantasy: Adventure Story se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vesele vydat do akce. Abyste se hned zpočátku ve hře neztratili, připravili autoři pro nováčky trénink, během něhož se vše podstatné naučí. Ve hře sbírejte různé cenné peníze a ničte nepřátele.
Angel Run
Arkády - 33x
Jednoduchá minihra vhodná hlavně pro nejmenší. V roli malého anděla musíte uhýbat před ohnivými koulemi zlých čertů. Na vše máte pouze jeden život.