Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Constellation Adventure King
sponzorované odkazy

Constellation Adventure King

Hrajete online hru Constellation Adventure King

Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.

ovládání hry Constellation Adventure King

Směrové šipky, W, A, S, D • 5.3 MB • 690x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Dragon FunFlap
Arkády - 34x
Jednoduchá, ale pekelně chytlavá platformovka, to je Dragon FunFlap. Snažte se sbírat všechny objekty a překonat nejvyšší skore. Na cestě vás samozřejmě čekají nejrůznější bonusy a také záludné překážky. Skákací hra s drakem je tu pro vás.
Stonelegs
Arkády - 942x
Stonelegs navazuje na tradici starých her a stejně jako ony i vypadá. Hlavní hrdina hry ovládá tajemné umění, díky němuž dokáže praštit mečem do země a pořádně odletět. Cestou musíte posbírat všechny zlaté mince, které uvidíte. Počet skoků je ovšem na každou misi předem stanoven a musíte se do něho vejít.
Super Chuck Norris Bros
Arkády - 33x
Parádní online hra s Chuckem Norrisem v hlavní roli. Je to hodně ve stylu klasické hry Super Mario Bros, prostě zábavná skákačka. Určitě si tuto hru zahrajte, super odreagování.
Mickey Run 2
Arkády - 45x
Pokud máte rádi klasické skákačky, tak si zahrajte tuto plošinovku s oblíbeným myšákem Mickeym. Proskákejte se až na konec hry přes různé překážky a propasti. Cestou sbírejte nezbytné klíče.
Energy Champions - třídění odpadu
Arkády - 71x
Třídíte odpad? Pokud ano, tak pro vás bude tato hra příjemným zpestřením. Vaším úkolem je totiž třídit odpadky do správných kontejnerů. Online hra Energy Champion se ovládá šipkama, mezerníkem umístíte odpadek do kontejneru. Hrajte hru ve větším okně, abyste dobře poznali o jaké smetí se jedná.
Robin the Mercenary
Arkády - 29x
Robin je nájemný žoldnéř, který slouží každému, kdo mu zaplatí. Tento dobře vycvičený voják se stane hlavním hrdinou této zajímavé retro arkády. Dostanete možnost zahrát si celkem slušný počet misí, kde s Robinem musíte plnit stanovený cíl. Zlikvidujte všechny nepřátele v úrovni a také zničte generátory.
Fire Ladybug
Arkády - 38x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Cat Gets 100 Stars
Arkády - 48x
Hra s názvem Cat Gets 100 Stars není vůbec nijak složitá. Dostanete na starost malou roztomilou kočku, se kterou se vydáváte na zajímavou výpravu. Musíte posbírat všechny hvězdičky, na něž narazíte. Na první pohled by to opravdu mohlo být až příliš jednoduché, nicméně některé hvězdičky jsou hodně dobře schované.
Tilt 2
Arkády - 12x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
Heir
Arkády - 37x
Ocitněte se v zajímavě zpracovaném světě, kde se hlavní hrdina pouští do báječné dobrodružné výpravy. Nejedná se o úplně jednoduchou hru. Musíte si najít cestu přes nejrůznější překážky a také si dávejte pozor, aby se hlavnímu hrdinovi nic nestalo. Velice nebezpečné jsou různé malé sopky, které hrdinu dokážou odhodit.
Reel Gold
Arkády - 758x
Krásná hra s postřehovými prvky je tady a jmenuje se Reel Gold. vy se dnes budete pokoušet vydělat si nějaké ty peníze a to tak, že si vytěžíte nějaké to zlato
Panik Plays Pop
Arkády - 34x
Panik je malý panáček, který má problém s bublinami plných kyseliny. V této hře je vaším úkolem zneškodnit všechny bubliny, od velké až po nejmenší. Ze začátku je hra docela těžká, ale pomůžou vám různé bonusy. Hra Panik Plays Pop se ovládá mezerníkem a šipkama.
Catch Up the Freedom
Arkády - 24x
Pěkná skákačka, ve které půjde hlavně o rychlost a běh, jelikož budete utíkat před tajmným stínem. Běh nebude snadný, neboť je hrací plocha poseta řadou překážek. Dobrá zpráva je, že je tam i mnoho bonusů a mincí.
Reverse Boots
Arkády - 33x
Drak unesl princeznu a rytíř se jí vydal na pomoc. Cestou potkal čaroděje, kterého obklíčila skupina hladových vlků. Rytíř čaroději pomohl a ten mu za odměnu daroval neuvěřitelně rychlé boty, díky nimž se za princeznou může dostat. Pomozte rytíři v jeho bláznivé cestě za osvobozením princezny ze spárů draka.
Strikeforce Kitty 2
Arkády - 41x
Velmi zdařilá skákačka se zvířátky. V cestě za svobodou budete v roli malé kočičky překonávat celou řadu promyšlených překážek. Očekávejte pěknou porci herní zábavy a také několik vydařených vtípků.