Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Constellation Adventure King
sponzorované odkazy

Constellation Adventure King

Hrajete online hru Constellation Adventure King

Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.

ovládání hry Constellation Adventure King

Směrové šipky, W, A, S, D • 5.3 MB • 100x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Guardian Angel
Arkády - 17x
Hrajte za andělskou krásku, která se snaží zachraňovat ztracené děti. Musíte si dávat velký pozor na nástrahy, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Kolik dětí dokážete zachránit je jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Run Bolt Run
Arkády - 28x
Výborná online hra s pejskem Boltem. To je plošinovka Run Bolt Run. V roli neohroženého psa Bolta jste se vydali na nebezpečnou cestu za záchranou malých bezbranných štěňátek. Překonávejte překážky a hlavně utíkejte, není času nazbyt. Rozhodne super hra pro děti a dívky.
GraviCat
Arkády - 39x
Skákačka, která vás zabaví, ale také donutí tak trochu přemýšlet. A v čem spočívá hlavní cíl vašeho snažení? Musíte dostat kočku na předem určené místo, do jakéhosi teleportu. K němu se dostanete skákáním, ovšem snažte se dělat skoků co nejméně.
Infiltrator
Arkády - 15x
Agent s kódovým označením OOO dostal od vlády jasný úkol. Musí se infiltrovat na robotickou základnu, kde se ukrývá tajný projekt. Vžijte se do role tohoto agenta trojitá nula a vydejte se na dobrodružství, které může skončit různými způsoby. Dávejte si dobrý pozor na různé nástrahy a nepřátele. Pokud by agent zemřel, vláda vyšle jiného agenta.
Sonic Extreme - klasická skákačka
Arkády - 13x
Sonica zná každé malé dítě. Tato populární postavička hraje hlavní roli i v této jednoduché minihře s názvem Sonic Extreme. Ve hře sbíráte zlaté kroužky a zbavujete se nejrůznějších nástrah. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Angry Birds Magic Castle
Arkády - 26x
Velmi zdařilá superhra s našimi oblíbenými ptáčky Angry Birds. A co budete ve hře dělat? Úkolem je vyskákat do nejvyššího patra a cestou posbírat nezbytné mince a bonusy. K tomu ještě ničte zlobivá prasátka.
Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Arkády - 5x
Oblíbený seriálový hrdina Bugs Bunny se stal hrdinou této hry, která je o tom, že musí skákat, aby získal mrkev. Cesta za mrkví ovšem není vůbec jednoduchá, protože vede přes propasti. Vyberte vhodnou dobu ke skoku, aby se králík Bugs dostal vždy v pořádku na druhou stranu. Cestou narazíte i na různé bonusy.
Moolga
Arkády - 17x
První co vás na této online hře zaujme, bude bezesporu její hudba. V dobrém smyslu slova pitomá hudba vás bude bavit, stejně jako hra samotná. Ovládáte buclatou kravičku, která svými cecíky prská mléko po tvorech vynořujících se z vody. Mléko si doplníte kukuřicí, avšak pozor na nebezpečné létající bomby! :)
hra v Unity3D
Crash Drive 2
Arkády - 29x
Zdařilá online hra v 3D enginu Unity3D. Zaposlouchejte se do hřmotného burácení. Není to lev ani tygr, dokonce ani slon. Je to nabušená čtyřkolka, se kterou zažijete kopec herní zábavy v této hře.
Panik in Platform Peril
Arkády - 10x
Pěkná Sci-Fi skákačka, kde budete postupně procházet různé levely s malým modrým panáčkem. Vašim úkolem bude najít klíč do cíle, a samozřejmě cestou posbírat všechny předměty a eliminovat nepřátele.
Constellation Adventure King
Arkády - 101x
Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.
hra v Unity3D
F-LAP
Arkády - 22x
Fish Flap je nový klon známé těžké hry Flappy Bird. Tentokrát budete ovládat rybičku, se kterou se budete snažit propolout mezi překážkami. Můžete si nastavit obtížnost a celkem 5 módů hry.
Ninja Jump
Arkády - 37x
Od dávných časů patřili ninjové mezi ty nejlepší bojovníky, jací byli v Japonsku k dispozici. Byli dokonale vycvičení a dokázali neuvěřitelné kousky. Jednoho ninju si vezmete na starost ve hře s názvem Ninja Jump a vydáte se vzhůru po nekonečné cestě. Musíte se ovšem vyhýbat nebezpečí a pokusit se dostat co nejdál.
Let The Bullet Fly Unlock
Arkády - 22x
Velmi dobrá gameska, ve které se budete snažit trefit všechny nepřátelské postavy. Máte výhodu v tom, že se vaše střely dokáží odrážet, čehož musíte téměř vždy využít. Podaří se vám zdolat všechny připravené úrovně?
Frogger
Arkády - 42x
Pokud si pamatujete éru 8bitových počítačů, určitě si také vzpomenete na populární hru "žabičky". Vaším úkolem je proskákat se hustým provozem a nástrahy až do domečku. Velmi chytlavá super hra.