Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Sector 21
sponzorované odkazy

Sector 21

Hrajete online hru Sector 21

Hlavním hrdinou hry Sector 21 je maličká postavička, která ovšem dokáže dělat neuvěřitelné věci. Nejen, že umí vynikajícím způsobem poskakovat, ale také zvládá změnit fyzikální zákony. Dokáže totiž obrátit gravitaci takovým způsobem, že místo pohybu v normálním prostředí se otočí na druhou stranu, což hodně využijete.

ovládání hry Sector 21

Směrové šipky, S • 1.57 MB • 1451x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Evolve Plus!
Arkády - 30x
Ve hře Evolve Plus! se vydáte do obrovského světa podmořských živočichů. Stanete se malou rybkou, která postupem času roste. Pomozte jí požírat menší živočichy, než je ona sama, a zároveň si dávejte dobrý pozor, abyste nenarazili na něco, co by bylo větší než vámi ovládaná ryba. S růstem získáte také nové schopnosti.
Lost Fluid
Arkády - 45x
Mimozemská příšerka se ztratila a objevila se v oblasti, kde se nachází spletité chodby, přes něž se musí propracovat, aby se mohla dostat na svoji domovskou planetu. Jedná se o poměrně zajímavou hru, která vypadá hodně netradičně a obsahuje v sobě prvky různých her. Musíte občas i trochu přemýšlet, jak dále.
Om Nom Run
Arkády - 56x
Proběhněte spolu s Om Nomem jeho slavné dobrodružství, nyní konečně v pohlcujícím a plně responzivním HTML5. Snažte se doběhnout co nejdále tím, že se vyhnete nebezpečným překážkám a nepřátelům, posbírejte všechny mince a proměňte Om Noma v nejrychlejšího možného běžce. Využívejte co nejchytřejší power-upy a prozkoumejte krásný svět se všemi jeho nádhernými oblastmi, ale dávejte pozor na nebezpečí, která v nich číhají. Jste připraveni prozkoumat svět Om Nom Run a dosáhnout nejvyššího z highscore?
Pig Dream
Arkády - 32x
Pěkná skákačka, ve které si zahrajete za malé prasátko. To se dostalo do tajuplného bludiště, kde bude zdolávat celou řadu překážek a pastí. Podaří se vám projít až na konec hry a splnit všechny mise?
hra v Unity3D
Crystal Clash
Arkády - 52x
Zajímavá originální online hra vytvořená v Unity. Je to ideální herní kousek, pokud si chcete zahrát ve dvou hráčích. Budete ovládat jakýsi krystal s pádly a snažit se porazit svého soupeře. Docela chytlavá gameska.
Jungle Run
Arkády - 41x
Z již několika her oblíbené duo opic Kiba a Kumba je tu v další pěkné chytlavé hře. Vaším úkolem je proběhnout přes džungli a přitom se samozřejmě vyhnout všem nástrahám. Ve hře nechybějí různé bonusy ve formě energie či banánů. Je to pohodová gamesa, která vydrží na dlouhé hodiny.
Barnyard Balloon
Arkády - 19x
Sice obyčejně ovce ani krávy nelétají, v této hře je to přesto možné. Samozřejmě nemají křídla, a tak k létání používají balonky - a primárním úkolem našich zvířátek je všechny balonky soupeřům popraskat.
hra v Unity3D
Zez
Arkády - 53x
Velmi pěkně zpracovaná online hra na téma spoj tři stejné symboly. Hra je v Unity3D, takže budete potřebovat tento plugin do prohlížeče, což již ale určitě máte. Hra vás dozajista zabaví na dlouhý čaj a přinese vám chvilku odreagování.
Fire Child
Arkády - 23x
Dostaňte se do role dívky, která má za úkol utéct ze své vesnice. Musíte se vyhýbat strážím a bojovat se zlými příšerkami, které na Vás čekají ve Všech koutech. Jestli dokážete utéct záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti.
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 36x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.
Ninja Trouble
Arkády - 337x
Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.
Naval Fighter - střílečka nad mořem
Arkády - 32x
Ve hře Naval Fighter se stanete pilotem tří pokusných bombardérů amerického námořnictva. V každé úrovni musíte sestřelit co nejvíce cílů a samozřejmě sbírat bonusy, které vám doplní štít a umožní silnější zbraně. Každé ze tří letadel má jiné vlastnosti, proto před každou úrovní pečlivě vybírejte. Hra má velice pěknou grafiku.
Sonic Crazy World
Arkády - 35x
A je tu další superhra s hrdinou Sonicem. Pomozte Sonicovi sbírat mince a zároveň se vyhýbat překážkám na zemi i ve vzduchu. Samozřejmě nezapomeňte sbírat i bonusy, které padají na zem.
Puzzle Farter demo
Arkády - 39x
Pokud máte v oblibě hry, kde se bojuje s nepřáteli, pak pro vás hra Puzzle Farter to pravé rozhodně nebude. Zde se totiž musíte veškerým nepřátelům vyhnout, jinak by vás zahubili. V demoverzi této hodně zajímavé hry si můžete vyzkoušet pět úrovní. Hlavní hrdina dokáže poletovat, čehož rozhodně využijete.
Cute Monster Jump Game
Arkády - 32x
Pokud máte rádi roztomilé příšerky, tak si bezpochyby zamilujete i tuto hru. Pomocí klávesy mezerník (Space bar) skáčete, směrovými šipkami se pohybujete. Postupně se snažte doskákat s příšerkou až k základně.