Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Sector 21
sponzorované odkazy

Sector 21

Hrajete online hru Sector 21

Hlavním hrdinou hry Sector 21 je maličká postavička, která ovšem dokáže dělat neuvěřitelné věci. Nejen, že umí vynikajícím způsobem poskakovat, ale také zvládá změnit fyzikální zákony. Dokáže totiž obrátit gravitaci takovým způsobem, že místo pohybu v normálním prostředí se otočí na druhou stranu, což hodně využijete.

ovládání hry Sector 21

Směrové šipky, S • 1.57 MB • 95x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Hello Worlds!
Arkády - 18x
Ze začátku hry si projdete přes několik míst, kde se dozvíte něco málo k základním principům hry. S podivuhodně vypadajícím tvorem se podíváte do světa, kde potřebujete posbírat mince. V každé z misí byste měli získat všechny hvězdičky a hlavně postupovat rychle. Snažte se pokaždé dostat do výstupních dveří.
Papa Louie 2
Arkády - 38x
Zlí kumpání Sarge a Radley Madish unesli všechny tvé zákazníky. Ovšem hrdinové Marty a Rita se vydali najít všechny unesené zákazníky a zachránit tak nezdolného Papa Louie. Zkrátka pokračování Papa Louie - When Pizzas Attack je tady. Pusťte se do hraní a zkuste i další Papa hry. Jakmile po cestě zachráníte človíčka, tak se z něj stane váš pomocník s unikátními vlastnostmi - využijte toho.
Snail Bob 5: Love Story
Arkády - 29x
Kdo by si neoblíbil herní dobrodružství hlemýždě Boba. Tentokrát bude opět muset proklestit si cestu ke své lásce. Nebude to vůbec lehké, protože cesta je poseta celou řadou logických hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a dostat šnečka až do cíle?
Jim Loves Mary 2
Arkády - 15x
Pokračování skvěle zpracované logické skákačky. Jim miluje Mary, ale ta je schovaná kdesi za překážkami. Vaším cílem je proskákat přes různé zádrhele a dostat se k Mary. Levely jsou poměrně důmyslně udělané a není to nic lehkého,
Dragon Warrior
Arkády - 27x
Dračí válečník je tu, aby zastavil všechny zlé mocnosti a vydobyl si veliké vítězství. Musíš osvobodit svoji rodnou milovanou zemi a konečně nastolit mír všude na světě. Jen tak budeš moci být šťasten.
Rumes of shalak
Arkády - 14x
Jednoduchá skákačka ve stylu starých počítačových her z 8bitových počítačů. Vaším úkolem je posbírat všechny předměty a vyhnout se všem nástrahám.
Carnival Shooter
Arkády - 20x
Zahrajte si na střelce v pouťouvé střelnici. Vaším úkolem je sestřelit pohybující se terče v podobě zvířat. Každých 150 bodů vás katapultuje do další úrovně.
Super Mario Bounce
Arkády - 28x
Pomozte Mariovi sebrat všechny zlaťáky a doskákat do další úrovně. Každý level má omezený počet skoků, proto s Mariem skákejte uvážlivě. V pozdějších úrovních můžete využít zbraně, které vám skutečně pomohou.
hra v Unity3D
Fire Truck City Driving Sim
Arkády - 2x
Vrhněte se do světa plného rychlosti a rychlých reakcí. V této hře na nic nečekejte a ihned zasedněte za volant hasičského auta. Budete se projíždět městem, ve kterém nemusíte řešit jiná auta a semafory.
Fractured
Arkády - 18x
Další netradiční hra míří na monitory našich počítačů a jmenuje se Fractured. Vezmete si do parády chlapce, se kterým se vždycky pokoušíte dostat k duchovi. Obraz je většinou nějakým způsobem zdeformovaný a v pozdějších misích už se pohybujete v různých rovinách, což poměrně ztěžuje práci a odhad, kam se odebrat.
Spooky Jumps
Arkády - 33x
Pěkná skákačka, kterou ocení především děti. Je to nenáročná online hra, ve které budete se symaptickým panáčkem skákat po plošinkách. Ve hře nechybějí upgrady, vydělávání peněz a možnost nákupu vylepšení. Roztomilá a chytlavá gameska.
Caras Pocket Launcher
Arkády - 18x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.
Juicy Bazooka
Arkády - 32x
Vydejte se na strastiplnou cestu plnou pomsty. Začněte hned první úrovní, dobře namiřte svou silnou bazuku a sejměte všechny zloděje. Počet střel je omezen, takže velmi dobře promýšlejte kam vystřelíte.
Peet Around
Arkády - 49x
"Peet Around" je dokonalou hrou na záchod, která vám pomůže najít úlevu a poskytne vám nezapomenutelný herní zážitek. Proveďte Peeta nekonečnými úrovněmi kruhového šílenství a užijte si strašně návykovou hru, která vás zaručeně zabaví na dlouhé hodiny. Hra má jednoduchý, ale náročný cíl - dostat Peeta na toaletu. Během procházení kruhů se určité úseky barevně zvýrazní, na které musíte klepnout, když do nich Peet vstoupí. Pokud se vám podaří trefit do menší oblasti v rámci barevné oblasti, můžete nasbírat bonusové body a komba. Hra nabízí nekonečné množství úrovní, které se postupně prodlužují a ztěžují. Aby se Peet dostal na toaletu dřív, než vyprší čas, budete potřebovat bleskurychlé reflexy a dokonalé načasování. Hra "Peet Around" vám rozhodně nedovolí odpoutat se od obrazovky, a proto pozor, tato hra není pro slabé povahy! Tak na co ještě čekáte? Zahrajte si "Peet Around" a připojte se k nekonečnému dobrodružství záchodové honičky!
Inferno Meltdown
Arkády - 15x
Zahrajte si na opravdové hasiče ve hře Inferno Meltdown! Dostanete do ruky hadici a můžete vyrazit uhasit požár. Nepřibližujte se příliš blízko ohni, aby se hasiči nic nestalo, ale uhaste oheň z bezpečné vzdálenosti. Cestou můžete posbírat peníze, které se později budou hodit na vylepšení. Nenechte oheň rozhořet!