Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 3
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 3

Hrajete online hru Frizzle Fraz 3

Frizzle Fraz již potřetí přichází mezi hráče! To je opravdu slušné číslo a je vidět, že se jedná o populární hru. Vezmete si na starost malou poskakující kuličku, se kterou se snažíte získat všechny klíče a další menší kuličky. Během toho překonáváte různé překážky a musíte si dát pozor i na nepřátele.

ovládání hry Frizzle Fraz 3

Směrové šipky • 4.16 MB • 950x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Super Mario Crossover
Arkády - 59x
Kdo by neznal klasické legendární skákačky s Mariem. V superhře Super Mario Crossover ovládáte hbitého Maria a snažíte se proskákat až k cíli. Nechybějí potvůrky a bonusy.
Hopagon
Arkády - 19x
Pro milovníky jednodušších her je ta s názvem Hopagon více než vhodná. Opět se jedná o příjemně zpracovanou skákačku, kde se musíte vyhýbat veškerým překážkám na trati. Ze začátku si poradíte určitě snadno, ale s přibývajícími úrovněmi se stupňuje i obtížnost. Autoři připravili poměrně slušný počet misí.
Sonic Extreme - klasická skákačka
Arkády - 37x
Sonica zná každé malé dítě. Tato populární postavička hraje hlavní roli i v této jednoduché minihře s názvem Sonic Extreme. Ve hře sbíráte zlaté kroužky a zbavujete se nejrůznějších nástrah. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Yuko 2
Arkády - 17x
Ve hře Yuko 2 je vaším úkolem projet co nejrychleji trať, posbírat veškeré bonusy, pokud možno do ničeho nenabourat a v časovém limitu přijet do checkpointu. Pokud se někde zaseknete a nestihnete přijet včas, vašeho vědce unesou mimozemšťané. Autíčko se ovládá šipkama, mezerníkem střílíte.
Dragon FunFlap
Arkády - 35x
Jednoduchá, ale pekelně chytlavá platformovka, to je Dragon FunFlap. Snažte se sbírat všechny objekty a překonat nejvyšší skore. Na cestě vás samozřejmě čekají nejrůznější bonusy a také záludné překážky. Skákací hra s drakem je tu pro vás.
Super Mario Remix 3
Arkády - 49x
Zahrajte si buď jako Mario, Luigi nebo Toad v této skvělé plošinovce ve stylu Super Mario her. Sbírejte penízky, překonávejte překážky a ničte potvůrky, které vám stojí v cestě.
Paper Mario World
Arkády - 923x
Paper Mario World je dětská hra s dalším dobrodružstvím oblíbeného Maria. Tentokrát musí zachránit princeznu, kterou unesl zlý vládce Bowser. Podaří se vám proskákat všemi úrovněmi a vysvobodit princeznu? Hra je dost velká, bude se déle načítat.
Star Ball
Arkády - 70x
Tato hra je velice dobře propracovaná a prošpikovaná efekty a různými vychytávkami.Jakožto pilot plošiny od které se odráží koule se budete snažit zničit ostatní objekty nad vámi.Dostanete se dále až na konec samotného vesmíru ?
Avalanche - návyková webová hra
Arkády - 29x
Online hra Avalanche! patří mezi prvotřídní neskutečně návykové herní kousky. Ovládáte bílý obdélník, který vypadá trochu jako orbitka. Cílem je proskákat se co nejvýše přes padající objekty. Není moc času na přemýšlení, neboť hladina nebezpečné tekutiny stoupá a stoupá...
Robot Phone Home
Arkády - 43x
Již podle názvu této hry je patrné, že hlavním hrdinou bude ztracený robot, který se snaží dostat domů. Aby ho někdo mohl dopravit domů, musí se dostat k satelitu a zavolat si pro pomoc. Skákejte se ztraceným robotem a vyhýbejte se jakémukoliv nebezpečí. Snažte se dopravit ho na místo určení, aby mohl odletět.
Soap Bubble - luxusní návykovka
Arkády - 39x
Soap Bubble je hodně chytlavá superhra. Nejde o nic převratného. Vlastně jen provázíte mýdlovou bublinu bludištěm. Potíž je v tom, že se nesmíte dotknout žádných překážek, jinak... ano, správně, jinak bublina praskne :). Hra se ovládá šipkama. Chce to pevné nervy a trpělivost.
Never More
Arkády - 38x
Never More je zajímavá skákačka, ve které otestujete vaši klávesnici ;). Panáček sbírající modrá kolečka se totiž ovládá šipkama a hlavně mezerníkem, kterým skáčete. V pozdějších úrovních na vás čekají nebezpečné nástrahy a ne zrovna lehké proskakování...
Red Ball
Arkády - 27x
V této hře Red Ball 1 hrajete za malý červený balónek a Vašim úkolem je dostat balónek úspěšně do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Budete se muset vypořádat s mnoha nástrahami, které na Vás v jednotlivém kole čekají. Nebojte se a pusťte se do hry.
Sunshine
Arkády - 17x
Sluneční svit je potřebný pro život, čehož si je vědoma i vesmírná příšera, která se slunečním svitem živí. Vezměte si na povel tuto skákající potvůrku a posbírejte všechny svítící body, které uvidíte. Můžete jich posbírat i méně, abyste se mohli posunout do další úrovně. Celkově autoři připravili slušnou porci misí.
Camp Runamack Challenge
Arkády - 21x
Zajímavá online hra, ve které na vás čeká několik těžkých zkoušek. V Thunder Challenge je vaším úkolem propádlovat dvě kola v nebezpečném rybníku. Ovládání je trochu těžší, ale během chvíle se dostanete do správného grifu)).