Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Frizzle Fraz 3
sponzorované odkazy

Frizzle Fraz 3

Hrajete online hru Frizzle Fraz 3

Frizzle Fraz již potřetí přichází mezi hráče! To je opravdu slušné číslo a je vidět, že se jedná o populární hru. Vezmete si na starost malou poskakující kuličku, se kterou se snažíte získat všechny klíče a další menší kuličky. Během toho překonáváte různé překážky a musíte si dát pozor i na nepřátele.

ovládání hry Frizzle Fraz 3

Směrové šipky • 4.16 MB • 1396x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Bomb It 7
Arkády - 26x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
Ninja Showdown
Arkády - 35x
V superhře Ninja Showdown se vžijete do postavy nevyzpytatelného stínového bojovníka - ninji. Čeká vás totiž souboj na život a na smrt s dalším nebezpečným ninjou. Hra se ovládá klávesama, na výběr je několik kopů a obranných chvatů. Přímo ve hře je i názorný návod.
Solar Wind
Arkády - 42x
Zábavná a chytlavá minihra, ve které provázíte svého hrdinu nebezpečným vesmírem. Vaším úkolem je proletět co nejdále a vyhýbat se nejrůznějším nástrahám. Hra se ovládá levým tlačítkem myši (přidáváte plyn :-))
Rumes of shalak
Arkády - 16x
Jednoduchá skákačka ve stylu starých počítačových her z 8bitových počítačů. Vaším úkolem je posbírat všechny předměty a vyhnout se všem nástrahám.
Cute Monster Jump Game
Arkády - 32x
Pokud máte rádi roztomilé příšerky, tak si bezpochyby zamilujete i tuto hru. Pomocí klávesy mezerník (Space bar) skáčete, směrovými šipkami se pohybujete. Postupně se snažte doskákat s příšerkou až k základně.
Last Touchdown
Arkády - 13x
Jste slavný ragbista, který má dnes svůj rozhodující zápas. Jenže na zápas jste zaspali a potřebujete se dostat co nejrychleji na stadion. Pokuste se ta doběhnout a při tom čelit všem překážkám.
Archery World Tour
Arkády - 1803x
Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?
Avalanche - návyková webová hra
Arkády - 29x
Online hra Avalanche! patří mezi prvotřídní neskutečně návykové herní kousky. Ovládáte bílý obdélník, který vypadá trochu jako orbitka. Cílem je proskákat se co nejvýše přes padající objekty. Není moc času na přemýšlení, neboť hladina nebezpečné tekutiny stoupá a stoupá...
hra v Unity3D
Nicebergs
Arkády - 43x
V této pěkné vánoční super hře máte za úkol pomoci sněhulákovi v cestě ke stromečku. To uděláte tak, že budete přeskakovat ledovce. Myslíte, že je to lehké? No, uvidíme. Dejte se do hry a ukažte co ve vás je.
Ninja Jump
Arkády - 44x
Od dávných časů patřili ninjové mezi ty nejlepší bojovníky, jací byli v Japonsku k dispozici. Byli dokonale vycvičení a dokázali neuvěřitelné kousky. Jednoho ninju si vezmete na starost ve hře s názvem Ninja Jump a vydáte se vzhůru po nekonečné cestě. Musíte se ovšem vyhýbat nebezpečí a pokusit se dostat co nejdál.
Prince of Persia
Arkády - 424x
Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)
Monster Craft
Arkády - 27x
Zajímavá super hra, ve které je hlavní činností boj v aréně. Nebudete tam však vy, ale vámi vytvořené monstrum. Díky klonování je hodně kombinací, takže si můžete vytvořit opravdu silného bojovníka a všechny soupeře zdolat.
Bomb It 3
Arkády - 40x
Již třetí díl této bombové herní série. Nový díl pro vás přichystal celou řadu vylepšení. Pokud máte hry v tomto duchu rádi, tak si Bomb It 3 rozhodně zahrajte. Cílem je pokládat bomby, probourat si cestičku k soupeřům a poté je nekompromisně zničit. Vyzkoušejte i předchozí druhý a první díl Bomb It.
Bee Amass
Arkády - 54x
Cílem hry Bee Amass je naplnění pláství medem ve včelím úlu. Pomozte včelce ve sbírání medu z různých květinek v předem určeném čase. Později musíte med rozdělit do pláství. Pokuste se postupovat rychle, aby se dalo pokračovat do další úrovně. Za každou neobhospodařenou květinu dostanete minusové body.
Vex
Arkády - 48x
Další zajímavá arkáda nese jednoduchý název: Vex. Dostanete na starost obyčejnou postavičku, která dokáže neobyčejné věci. Vyhýbejte se nastraženým pastem a snažte se dostat na místa označená vlaječkou, kde můžete při jakékoliv nehodě začít znovu a nemusíte začínat úplně na samém začátku. Snažte se o rychlé plnění úkolů.