Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bart Simpson Jump
sponzorované odkazy

Bart Simpson Jump

Hrajete online hru Bart Simpson Jump

Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!

ovládání hry Bart Simpson Jump

Myš • 0.62 MB • 1214x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Hyper Square - ven z bludiště
Arkády - 15x
Probudili jste se v neznámém bludišti plném nástrah. Nemáte vůbec ponětí, kde jste a jak jste se tam dostali. Pouze si vzpomínáte, že jste minulou noc vypili pár piv... Dostaňte se z bludiště dřív, než vás lapí některá z pastí.
Castle Run
Arkády - 698x
Zahrajte si supr skákačku se smypatickou obludou, která hledá cestu z hradu. Utíkejte rychle, sbírejte rozházené penízky a hlavně se vyhýbejte zlým duchům, kteří vás mohou připravit o život.
Alex in danger
Arkády - 19x
Vžijte se do role malého nebojácného mravence Alexe a doskákejte až do finále. V této klasické plošinovce narazíte na mnohé překážky, ale také na spoustu bonusů, které vám usnadní splnění všech úkolů.
Kit and the Octopod
Arkády - 36x
Kit se vydává na dobrodružnou výpravu a společnost mu bude dělat Octopod. Do cesty se dvojici hrdinů postaví celá řada nepřátelských postaviček, takže se musíte bránit. Nezapomeňte po cestě posbírat všechny mince, za což získáváte bodové ohodnocení. Na začátku si můžete upravit hlavního hrdinu k obrazu svému.
Rocket Santa 2
Arkády - 42x
Pěkná hra se Santou. Tomu přidělejte raketu a vystřelte ho až na měsíc. Cestou sbírejte zlaťáky, bonusy a snažte se doletět co nejdál. Podaří se vám hrou proletět až do úplného konce?
Ben 10 Toxic Hazard
Arkády - 22x
Doktor Russ právě pracuje na vývoji nové radioaktivní zbraně. Ben 10 je však rázně proti tomu, což nás přivádí k vašemu úkolu. Tím není nic menšího, než zničení zlého doktora Russe.
hra v Unity3D
Rail Rush Worlds
Arkády - 61x
Skvělá super hra v Unity. Pokud vás nohromí špičková grafika, tak vás jistě zaujme super hratelnost. Objevte 3 nové světy - továrnu, pravěký prales a faraónovu hrobku. Zažijte dobrodružství a sbírejte zlaté cihličky.
hra v Unity3D
Artic Expedition
Arkády - 1274x
Chytlavá online hra v Unity3D. Lego tým se vydal na misi na severní pól, kde s vaší pomocí bude sbírat mince a vyhýbat se zvířatům.
Snake Charmer - had trochu jinak
Arkády - 23x
Jste pohledný playboy oděný pouze v ručníku, ve kterém jste vyrazili na lov roštěnek. Snažte se je lapit všechny a odvést je společně do klubu. Hra Snake Charmer je postavená na principu klasické hry Snake. Panáčkem chodíte po hracím poli a procházíte políčky, na kterých stojí holky. Hra se ovládá šipkama, ale je to dost těžké si zvyknout...
Dillo Hills
Arkády - 40x
Pásovci neumějí létat, což ovšem neplatí v případě hry Dillo Hills. Sympatický pásovec se rozhodl, že se od ptáků naučí létat, aby mohl lépe cestovat. Létat se sice úplně nenaučil, nicméně jeho mohutné skoky jsou poměrně účinné. Na cestě nezapomeňte posbírat dostatečné množství různých předmětů na trati.
Strikeforce Kitty 2
Arkády - 41x
Velmi zdařilá skákačka se zvířátky. V cestě za svobodou budete v roli malé kočičky překonávat celou řadu promyšlených překážek. Očekávejte pěknou porci herní zábavy a také několik vydařených vtípků.
Hopper 2
Arkády - 30x
Ve druhém pokračování nizozemské hry Hopper se stanete malým mimozemským tvorem, který si vesele poskakuje po plošinkách. Musíte s ním skákat přes překážky a také se vyhýbejte nebezpečným nepřátelům, kteří se všude různě pohybují. Snažte se pokaždé dopravit hlavního hrdinu až na úplný konec mise, aby se dalo pokračovat další úrovní.
Uber Breakout
Arkády - 36x
Zajímavá minihra, ve které se budete snažit udržet na hrací ploše neposednou kuličku, která postupně ničí bublinky. Šipkama ovládáte jakási červená pádla, kulička vám nesmí proklouznout. Snažte se posbírat i řadu bonusů.
Tales of Crevan
Arkády - 18x
V této hře hrajete za překrásnou lišku a Vašim úkolem je vyhýbat se různým nástrahám, které na Vás čekají. S liškou můžete vyletět až do nebe díky jejím křídlům. Takže neváhejte a pusťte se do této kouzelné hry.
Noidzor - RPG Arkanoid
Arkády - 2405x
Noidzor je zajímavá online hra, která využívá herní styl z legendárního Arkanoidu - postupné odstřelování cihliček. Navíc je zde možnost vylepšovat postavu a vlastnosti.