Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bart Simpson Jump
sponzorované odkazy

Bart Simpson Jump

Hrajete online hru Bart Simpson Jump

Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!

ovládání hry Bart Simpson Jump

Myš • 0.62 MB • 1158x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Sonic Extreme - klasická skákačka
Arkády - 37x
Sonica zná každé malé dítě. Tato populární postavička hraje hlavní roli i v této jednoduché minihře s názvem Sonic Extreme. Ve hře sbíráte zlaté kroužky a zbavujete se nejrůznějších nástrah. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
Haste Makes Waste
Arkády - 50x
Želvák se chystá na večírek, ale najednou po cestě zjistí, že už nemá čas. Naštěstí ho napadne spásná myšlenka, takže si sestrojí komplikovaný stroj, který by ho měl posunout do dálky. Pomozte želvákovi s cestou. Nasměrujte ho, aby se posunul o co největší možnou vzdálenost. Postupně získáváte finance, za něž si lze vylepšit různé věci.
Glue Knight
Arkády - 15x
Pěkná dovednostní skákačka pro milovníky tohoto typu plošinkových online her. Skákejte, drťte nepřátele, běhejte po zdech a stropě a snažte se najít tajemný poklad. Hra se ovládá klávesami A, K, šipkou nahoru a mezerníkem.
Mario Star Scramble 2 GI
Arkády - 37x
Mario se vrací na naše monitory v parádní online hře. Pomozte Mariovi sbírat hvězdy a mince v této zábavné skákačce. Samozřejmě na vás čekají i známí nepřátelé. Hra má 11 úrovní.
Cat Gets 100 Stars
Arkády - 48x
Hra s názvem Cat Gets 100 Stars není vůbec nijak složitá. Dostanete na starost malou roztomilou kočku, se kterou se vydáváte na zajímavou výpravu. Musíte posbírat všechny hvězdičky, na něž narazíte. Na první pohled by to opravdu mohlo být až příliš jednoduché, nicméně některé hvězdičky jsou hodně dobře schované.
Time Sphere
Arkády - 52x
S hlavním hrdinou hry s názvem Time Sphere se musíte dostat do uzavřených dveří a cestou získat klíč, aby se daly otevřít. Hlavní hrdina ovšem není vůbec obyčejný, protože má k dispozici velice zajímavou zbraň. Tato zbraň dokáže na čas zastavit čas. Stačí vhodně zamířit a nebezpečné pasti se dají vyřadit z provozu.
Jump Up 2
Arkády - 42x
Ovládejte malého panáčka a zdolejte s ním všechny překážky, na které při cestě za vlajkou narazíte. Hra má sice jednoduchou grafiku, ale o to má větší kus hratelnosti a vydrží poměrně na dlouho.
Treasure Cove
Arkády - 59x
V roli jednoho ze synovců tukana Sama budete skákat, utíkat a létat z úrovně do úrovně při sbírání bonusů a vyhýbání se nebezpečí. Na konci každé úrovně je láhev s textem, který starý tukan Sam zanechal svým synovcům. Podaří se vám složit skládanku a najít poklad?
Pig Dream
Arkády - 31x
Pěkná skákačka, ve které si zahrajete za malé prasátko. To se dostalo do tajuplného bludiště, kde bude zdolávat celou řadu překážek a pastí. Podaří se vám projít až na konec hry a splnit všechny mise?
Hambo
Arkády - 18x
Zahrajte si v roli roztomilého prasátka Hambo. Tentokrát je Hambo v roli vojáčka, který musí porazit všechny nepřátele. K dispozici je řada zbraní a nejrůznějších předmětů. Zábava zaručena.
Ivan Drago - neohrožený Dolph Lundgren
Arkády - 16x
Ivan Drago je legendární postava z filmu Rocky 4, ve kterém ho hraje švédský akční hrdina Dolph Lundgren. V této online hře je vaším úkolem porazit v roli Ivana Draga bandu zločinců, kteří mají prsty v naprostém chaosu a anarchii, která vládne v Americe. Nebo za to může někdo jiný...? Hra má typickou grafiku, jakou jsme mohli vídat na počítačích Amiga a na starých herních automatech.
Vox Populi Vox Dei
Arkády - 47x
V trochu netradičně vypadající hře Vox Populi Vox Dei se stanete krvelačným vlkodlakem. Vaším úkolem bude likvidace spousty nepřátel. Nepřátelští vlci na vás začnou okamžitě útočit, jakmile se jim objevíte v zorném poli. Jediné možnosti, které máte k dispozici, jsou rychlý útok nebo neviditelnost. Po grafické stránce hra určitě neuchvátí, ale hratelnost má slušnou.
Aitchu 3
Arkády - 627x
Arkáda, ve které musíte proskákat až k úhlavnímu nepříteli - králi Fugu, který věznil Sowsi San. Abyste ji našli, budete muset překonat řadu překážek a vyřešit několik úkolů. Hledejte tajné klíče a bonusy. Hra Aitchu 3 se ovládá šipkama, útok je mezerníkem, klávesou W vrháte šurikeny.
Star Island - dětská skákačka
Arkády - 48x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro děti. V každé úrovni je vaším úkolem sebrat všechny hvězdičky a dostat se ke dveřím do další úrovně. V pozdějších úrovních si musíte dát velký pozor na nebezpečné příšerky. Hra Star Island se ovládá šipkama a mezerníkem.
Bee Amass
Arkády - 51x
Cílem hry Bee Amass je naplnění pláství medem ve včelím úlu. Pomozte včelce ve sbírání medu z různých květinek v předem určeném čase. Později musíte med rozdělit do pláství. Pokuste se postupovat rychle, aby se dalo pokračovat do další úrovně. Za každou neobhospodařenou květinu dostanete minusové body.