Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bart Simpson Jump
sponzorované odkazy

Bart Simpson Jump

Hrajete online hru Bart Simpson Jump

Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!

ovládání hry Bart Simpson Jump

Myš • 0.62 MB • 1170x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Sola Rola
Arkády - 11x
Pěkná hra pro chvíle nudy, nebo když si budete naopak potřebovat odpočinout od namáhavé práce. Dostanete za úkol projít celým bludištěm kolem ufonů a vejít do těch správných barevných cílů. A pozor, roli hraje i gravitace.
Barnyard Balloon
Arkády - 18x
Sice obyčejně ovce ani krávy nelétají, v této hře je to přesto možné. Samozřejmě nemají křídla, a tak k létání používají balonky - a primárním úkolem našich zvířátek je všechny balonky soupeřům popraskat.
Strikeforce Kitty 2
Arkády - 41x
Velmi zdařilá skákačka se zvířátky. V cestě za svobodou budete v roli malé kočičky překonávat celou řadu promyšlených překážek. Očekávejte pěknou porci herní zábavy a také několik vydařených vtípků.
Papa Louie 2
Arkády - 51x
Zlí kumpání Sarge a Radley Madish unesli všechny tvé zákazníky. Ovšem hrdinové Marty a Rita se vydali najít všechny unesené zákazníky a zachránit tak nezdolného Papa Louie. Zkrátka pokračování Papa Louie - When Pizzas Attack je tady. Pusťte se do hraní a zkuste i další Papa hry. Jakmile po cestě zachráníte človíčka, tak se z něj stane váš pomocník s unikátními vlastnostmi - využijte toho.
Soap Bubble - luxusní návykovka
Arkády - 37x
Soap Bubble je hodně chytlavá superhra. Nejde o nic převratného. Vlastně jen provázíte mýdlovou bublinu bludištěm. Potíž je v tom, že se nesmíte dotknout žádných překážek, jinak... ano, správně, jinak bublina praskne :). Hra se ovládá šipkama. Chce to pevné nervy a trpělivost.
Gizmo Rush
Arkády - 30x
Pěkná online hra s kamarádem Gizmem. Ten se vydal na svém kole přes překážky. Dokážete s Gizmem jet přes nejrůznější překážky a dorazit v bezpečí až do cíle? Nezapomeňte sbírat kostičky, které dodávají energii.
Go Paris Hilton
Arkády - 36x
Známá nepříliš rozumná blondýna Paris Hilton se dala na sportování. V této běžecké online hře bude vaším úkolem vést Paris přes překážky. Nebude to vůbec snadné.
hra v Unity3D
Crystal Clash
Arkády - 50x
Zajímavá originální online hra vytvořená v Unity. Je to ideální herní kousek, pokud si chcete zahrát ve dvou hráčích. Budete ovládat jakýsi krystal s pádly a snažit se porazit svého soupeře. Docela chytlavá gameska.
Sector 21
Arkády - 647x
Hlavním hrdinou hry Sector 21 je maličká postavička, která ovšem dokáže dělat neuvěřitelné věci. Nejen, že umí vynikajícím způsobem poskakovat, ale také zvládá změnit fyzikální zákony. Dokáže totiž obrátit gravitaci takovým způsobem, že místo pohybu v normálním prostředí se otočí na druhou stranu, což hodně využijete.
Epic C Brawl Spider Man
Arkády - 31x
Vyzvěte Pavoučího muže na pěstní souboj. Myslíte si, že dokážete super hrdinu porazit? Zkuste to! Nejprve se do boje vydejte holými pěstmi, posléze můžete využít i různé zbraně, s kterými to už bude větší zábava.
Kim Possible: Drakens Lair
Arkády - 33x
Světoznámá hrdinka Kim Possible se vydává na další dobrodružnou výpravu, kde bude zachraňovat svět před nebezpečím. Cestou narazíte na celou řadu překážek, pastí a nepřátel. Postupně musíte přeskakovat přes jednotlivé plošiny, vyhýbat se laseru nebo třeba otevírat dveře za pomoci vzdálených pák. Dokážete si poradit za každých okolností?
MotoMouse
Arkády - 1348x
Motomyška vzala svoji super rychlou motorku a vydala se na výlet do zasněžených hor. Dávejte dobrý pozor na to, aby se myška nezřítila do hluboké propasti. Je to perfektní návyková minihra.
Steel Jack Level Pack
Arkády - 33x
Vydařená arkádová gameska s rytířem, který si s pomocí svého meče musí poradit s mozkolačnými zombíky. Podaří se vám hru dokončit s nejlepším skóre? Přidáte si hru mezi oblíbené? A pokud se vám líbí, určitě ji sdílejte na Facebooku.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Arkády - 336x
Opět je tu povedená skákačka s oblíbeným kuchařem Papa Louiem. Tentokrát bude Louie zápasit s mrazivým zlem. Dobře proskákejte všechny překážky a poražte nelítostného soupeře.
hra v Unity3D
Rail Rush Worlds
Arkády - 61x
Skvělá super hra v Unity. Pokud vás nohromí špičková grafika, tak vás jistě zaujme super hratelnost. Objevte 3 nové světy - továrnu, pravěký prales a faraónovu hrobku. Zažijte dobrodružství a sbírejte zlaté cihličky.