Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bart Simpson Jump
sponzorované odkazy

Bart Simpson Jump

Hrajete online hru Bart Simpson Jump

Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!

ovládání hry Bart Simpson Jump

Myš • 0.62 MB • 246x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Pac-Xon - legenda trochu jinak
Arkády - 17x
Klasickou arkádovou hru Pac Man tu již v několika provedeních máme. V superhře Pac Xon se opět setkáme se starými známými - Pacmanem a duchy Pinky, Inky, Blinky a Clyde. V každé úrovni musíte ukrojit požadovaný díl z plochy. Nesmíte se však nechat chytit duchy. Hra se ovládá šipkama.
Bomb It 7
Arkády - 22x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
Ivan Drago - neohrožený Dolph Lundgren
Arkády - 14x
Ivan Drago je legendární postava z filmu Rocky 4, ve kterém ho hraje švédský akční hrdina Dolph Lundgren. V této online hře je vaším úkolem porazit v roli Ivana Draga bandu zločinců, kteří mají prsty v naprostém chaosu a anarchii, která vládne v Americe. Nebo za to může někdo jiný...? Hra má typickou grafiku, jakou jsme mohli vídat na počítačích Amiga a na starých herních automatech.
Super Doggy
Arkády - 23x
Pejskové patří mezi oblíbená zvířátka, čehož využívají i autoři hry s názvem Super Doggy, aby přilákali hráče na svůj výtvor. K ovládání si vezmete superhrdinu ze zvířecí říše, kterým není nikdo jiný, než nadaný pes. Zlotřilý nepřítel unesl štěňátka, která potřebují vysvobodit, o což se postaráte právě se super psem.
Kit and the Octopod
Arkády - 35x
Kit se vydává na dobrodružnou výpravu a společnost mu bude dělat Octopod. Do cesty se dvojici hrdinů postaví celá řada nepřátelských postaviček, takže se musíte bránit. Nezapomeňte po cestě posbírat všechny mince, za což získáváte bodové ohodnocení. Na začátku si můžete upravit hlavního hrdinu k obrazu svému.
Nut Rush
Arkády - 30x
V online hře Nut Rush budete v roli malé veverky sbírat oříšky a snažit se je dostat do svého hnízda. Jde o klasickou skákačku, která dokonale prověří vaše reflexy. Kolik levelů dokážete zvládnout?
My Little Pony Jumping
Arkády - 21x
Užijte si kopu legrace s touto skákačkou ve stylu My Little Pony (Můj malý poník). Skákejte po obláčcích a dostaňte se vysoko jak jen to půjde bez toho, abyste spadli. Je to ideální hra pro milovníky koní a poníků, a taky pro nejmenší děti.
Babyzilla Rampage
Arkády - 32x
Nenáročná online hra, kterou oceníte ve chvíli, kdy si chcete zahrát nějakou jednodušší hru na odreagování. Jedinou vaší činností bude ničení budov silným neohrabaným dinosaurem. Toho můžete navíc vylepšovat.
Gogo! Adventure
Arkády - 12x
Malý chlapec objevil mapu, která by ho měla zavést na poměrně zajímavé místo, a proto se vydá po stopách značek na mapě. Pomozte mu v jeho cestě a dbejte na jeho bezpečnost. Hra je rozdělená do celé řady jednotlivých úrovní, kdy se obtížnost postupně navyšuje, takže se musíte pořádně ohánět, aby se hrdinovi nic nestalo.
Rainbow Spider - hra pro nejmenší
Arkády - 41x
Pěkná online hra vhodná především pro nejmenší děti. Ovládáte malého pavoučka, který sbírá postupně všechny barvy duhy. Hra se ovládá levým tlačítkem myši.
Invasion of the Galactic Goobers
Arkády - 2x
K Zemi míří armáda galaktických buráků. Usedněte do svého vesmírného korábu a dejte se jim na odpor. Superhra Invasion of the Galactic Goobers je pěknou předělávkou klasické hry Space Invaders. Po každých 250 bodech na vás čeká Big Boss.
Mega Boulder Rampage
Arkády - 53x
Pravěkého člověka sužovaly různé nepříjemné problémy a s jedním z nich se popasujete i v rámci hry s názvem Mega Boulder Rampage. Z horní části herní obrazovky začnou padat obrovské kameny, které by mohly pračlověka zabít. Dávejte pozor a vyhýbejte se jim, přičemž se pokuste posbírat co nejvíce peněz.
Twin Shot 2
Arkády - 26x
Zdařilá skákačka, ve které se budete snažit zlikvidovat všechny protivníky. Krom skákání bude nutné i trochu přemýšlet, protože hraní a ničení protivníků není tak lehké, jak by se mohlo zdát. Naštěstí máte docela dost životů.
Clobe: The Portal Adventure
Arkády - 37x
Hlavním hrdinou této hry je Clobe, žlutý smajlík, který se dokáže i bez končetin pohybovat po světě. Potřebuje v každé úrovni posbírat veškeré drahokamy, aby mohl aktivovat portál. Za malé svítící tečky také získáváte body navíc, takže by bylo moudré je posbírat. Čím rychleji dokážete úroveň dokončit, tím lépe.
Break It - pro milovníky arkanoidu
Arkády - 20x
Break It online hra hodně podobná legendárnímu Arkanoidu. V každé úrovni musíte odpinkat všechny bloky. Pod některými se skrývají body a pod některými zajímavé bonusy. Například možnost střílení. Navíc každých 30 000 bodů získáte další život. Náměty ze starých superher se vracejí, i to je případ hry Break it.