Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bart Simpson Jump
sponzorované odkazy

Bart Simpson Jump

Hrajete online hru Bart Simpson Jump

Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!

ovládání hry Bart Simpson Jump

Myš • 0.62 MB • 313x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Advansnake - klasický červ
Arkády - 0x
Jedna z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších her na světě - červ, had, worm, snake... je jedno, jak jí nazvete. Pravidla jsou jasná, ovládání přes klávesnici, žádné zbytečné řeči a jdeme na to ;).
Inferno
Arkády - 0x
Hasičské povolání patří mezi nejnáročnější na celém světě. Hasiči dobrovolně riskují svoje životy, aby zachránili lidi před nebezpečím požáru. Vžijte se do role jednoho z těchto ochránců a vydejte se hasit plápolající ohně. Cestou posbírejte peníze, za které si později můžete nakoupit důležité vylepšení.
Hambo
Arkády - 1x
Zahrajte si v roli roztomilého prasátka Hambo. Tentokrát je Hambo v roli vojáčka, který musí porazit všechny nepřátele. K dispozici je řada zbraní a nejrůznějších předmětů. Zábava zaručena.
Moby Dick 2
Arkády - 0x
Opět a zase je tu čas na dobrodružství s nejslavnější velrybou na světě. Moby Dick je tu a s ním jeho nepřekonatelná sílna. Vládněte oceánu díky své síle, nenechte se zastrašit.
Grumpy Daruma
Arkády - 56x
Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?
Snake Charmer - had trochu jinak
Arkády - 2x
Jste pohledný playboy oděný pouze v ručníku, ve kterém jste vyrazili na lov roštěnek. Snažte se je lapit všechny a odvést je společně do klubu. Hra Snake Charmer je postavená na principu klasické hry Snake. Panáčkem chodíte po hracím poli a procházíte políčky, na kterých stojí holky. Hra se ovládá šipkama, ale je to dost těžké si zvyknout...
hra v Unity3D
Moto Trix Sports 3D
Arkády - 0x
Zdařilá Unity hra s motorkama. Vyberte si trať, která se vám líbí a poté zdolejte šest levelů, které prověří váš postřeh a schopnosti. Předveďte super triky a skoky, za které dostanete bonusové body.
Tamus Adventure
Arkády - 2x
Ve hře Tamus Adventure narazíte na celou řadu různých předmětů, které můžete využívat. Hodit se mohou různé svítilny, lana, klíče či složitější nástroje. Vydáte se do zamořeného světa, který ubíjí poničená elektrárna, což mají na svědomí podivné živly. Vydejte se na báječné dobrodružství a přijďte na kloub všem záhadám.
My Undead Neighbors 3
Arkády - 2x
Hráčská obec už si dvakrát mohla vyzkoušet hry s názvem My Undead Neighbors a nyní autoři přichází s třetím pokračováním, kde se vydáte po stopách bájného Eldoráda. Hlavním hrdinou je odvážný cestovatel, který se vydal najít zlaté město. Cestou narazíte na různé překážky, nástrahy a nepřátele, takže dávejte dobrý pozor.
Romantic Pursuit
Arkády - 2x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
FPA World 1 Remix
Arkády - 3x
Her s chlapíkem, který proskakuje bludištěm v podivných kalhotách je už docela pěkná řádka. V tomto remixu můžete zažít nová dobrodružství a skvěle se odreagovat. Zvládnete všechny úkoly a překážky?
Killer McKay
Arkády - 0x
V arkádové střílečce Killer McKay musíte zneškodnit nepřátelské roboty a sami zůstat naživu. Sbírejte červeně označené bonusy (zdraví, munice, bomby, štíty) a lepší zbraně. Minihra Killer McKay se ovládá šipkama, střílí se myší.
Gizmo Igloo Rush
Arkády - 1x
Gizmo je zpět s brusu novou online hrou, která potěší zejména milovníky her s motorkami a překonávání překážek. Děj se tentokrát odehrává na severním pólu, kde budete překonávat různé překážky a snažit se dojet rychle do cíle.
Rampage Rex
Arkády - 5x
Zábavná skákačka, ve které se vydáte do muzea. Ovšem ne proto, abyste obdivovali krásné exponáty, ale proto, abyste tyto vzácné kousky zničili. A nesmí vás při tom nikdo vidět. Pusťte se do ničení.
Fractured
Arkády - 1x
Další netradiční hra míří na monitory našich počítačů a jmenuje se Fractured. Vezmete si do parády chlapce, se kterým se vždycky pokoušíte dostat k duchovi. Obraz je většinou nějakým způsobem zdeformovaný a v pozdějších misích už se pohybujete v různých rovinách, což poměrně ztěžuje práci a odhad, kam se odebrat.