Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bart Simpson Jump
sponzorované odkazy

Bart Simpson Jump

Hrajete online hru Bart Simpson Jump

Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!

ovládání hry Bart Simpson Jump

Myš • 0.62 MB • 137x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
William and Sly 2
Arkády - 1x
William a Sly tvoří nerozlučnou dvojici. Vezměte si na starost lišáka, který se vydává hledat časopis. Jakmile ho objevíte, můžete pokračovat v pátrání a vyhledat veškeré dopisy, které ukradli trpaslíci. Jedná se o poměrně zajímavě vypadající skákačku s lišákem v hlavní roli. Dávejte na lišáka pozor!
MotoMouse
Arkády - 3x
Motomyška vzala svoji super rychlou motorku a vydala se na výlet do zasněžených hor. Dávejte dobrý pozor na to, aby se myška nezřítila do hluboké propasti. Je to perfektní návyková minihra.
Passage of Time
Arkády - 1x
Postupujte s jednou postavičkou v jejím zvláštním světě a objevujte taje stárnutí. Při pohybu ve světě kostek lego si musíte pořádně pospíšit a cestou sbírat všechny dostupné bonusy. Nesmíte se nikde na příliš dlouhou dobu zaseknout, protože jinak byste museli začínat zase hezky od úplné nuly, což jistě není dobré.
CrateRun
Arkády - 0x
CrateRun vypadá jako hra ze starých časů. Dostanete na starost malou bílou krabici, se kterou se musíte dostávat přes různé překážky. Krabice je naštěstí poměrně pohyblivá, takže se s ní můžete dobře proskákat přes různé překážky. Autoři si pro hráče připravili poměrně dost příjemně hratelných úrovní.
Bomb It
Arkády - 2x
Bomb It je pěkná arkáda, ve které budete v bludišti klást bomby, sbírat bonusy a hlavně ničit soupeře. Hrát můžete dokonce dva hráči proti sobě na jednom počítači. Ovládání je přes klávesnici. Po každém umístění bomby se schovejte mimo dosah výbuchu. V bludišti na vás čeká až 12 různých bonusů. Máme tu i druhý díl této hry.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 3x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
Braineaters from Mars
Arkády - 2x
V této skvělé hře se ocitáte v roli návštěvníka z Marsu. Na zemi zrovna probíhá pouť a Vašim úkolem je zničit všechny lidi, kteří se na pouti objeví. Sbírejte pití a předměty, které se Vám objeví, jakmile někoho zabijete.
Aventura Magica
Arkády - 68x
Hezká skákačka pro děti. Ovládáte malého kouzelníčka, který prochází bludištěm a snaží se najít všechny předměty a bonusové objekty. Hra se ovládá šipkama (pohyb) a mezerníkem (skok).
Toilet Success
Arkády - 1x
Legrační skákačka, ve které má náš hrdina urgentní potřebu na velkou :). Proskákejte bludiště a najděte cestu až k záchodu. Hlavně si pospěšte, aby se nakonec nepřihodila nějaká nepříjemná nehoda.
Bart Simpson Jump
Arkády - 138x
Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!
hra v Unity3D
Pots  and  Ladders
Arkády - 4x
Zajímavá chytlavá online hra, ve které se budete snažit vylézt po žebříku co nejvýše. Nebude to však nijak snadná procházka do výšin. Cestou na vás totiž čeká celá řada nejrůznějších překážek. Hra je v Unity.
Tarzan and Jane: Jungle Jump
Arkády - 0x
Příběh o Tarzanovi a jeho dívce Jane je známý a kromě knižního zpracování se dočkal i předělávky do filmové podoby nebo verze v rámci počítačového světa. Vyzkoušet si můžete osudy Tarzana, který se snaží posbírat drahocenné drahokamy, aby je mohl darovat své milované Jane k prvním výročí. Dávejte na Tarzana dobrý pozor.
Ninja Showdown
Arkády - 5x
V superhře Ninja Showdown se vžijete do postavy nevyzpytatelného stínového bojovníka - ninji. Čeká vás totiž souboj na život a na smrt s dalším nebezpečným ninjou. Hra se ovládá klávesama, na výběr je několik kopů a obranných chvatů. Přímo ve hře je i názorný návod.
Catch Up the Freedom
Arkády - 0x
Pěkná skákačka, ve které půjde hlavně o rychlost a běh, jelikož budete utíkat před tajmným stínem. Běh nebude snadný, neboť je hrací plocha poseta řadou překážek. Dobrá zpráva je, že je tam i mnoho bonusů a mincí.
Gogo! Adventure
Arkády - 1x
Malý chlapec objevil mapu, která by ho měla zavést na poměrně zajímavé místo, a proto se vydá po stopách značek na mapě. Pomozte mu v jeho cestě a dbejte na jeho bezpečnost. Hra je rozdělená do celé řady jednotlivých úrovní, kdy se obtížnost postupně navyšuje, takže se musíte pořádně ohánět, aby se hrdinovi nic nestalo.