Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bart Simpson Jump
sponzorované odkazy

Bart Simpson Jump

Hrajete online hru Bart Simpson Jump

Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!

ovládání hry Bart Simpson Jump

Myš • 0.62 MB • 673x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Cognition
Arkády - 32x
V poměrně detailní online hře Cognition je vaším úkolem posbírat všechna ozubená kola a poté se dostat do další úrovně. Musíte dát velký pozor na hlídače. Proti nim můžete použít malý bonus, který je na krátkou chvíli zpomalí. Hra se ovládá šipkama.
Mad Bombs 2
Arkády - 19x
Mad Boms jsou zpět s druhým vylepšeným dílem. Vaším nelehkým úkolem je odpálit všechny bomby a s nimi také všechny zombíky. Tato zombie super hra obsahuje 30 náročných úrovní, které vaše logické myšlení pěkně potrápí.
Kim Possible: Drakens Lair
Arkády - 9x
Světoznámá hrdinka Kim Possible se vydává na další dobrodružnou výpravu, kde bude zachraňovat svět před nebezpečím. Cestou narazíte na celou řadu překážek, pastí a nepřátel. Postupně musíte přeskakovat přes jednotlivé plošiny, vyhýbat se laseru nebo třeba otevírat dveře za pomoci vzdálených pák. Dokážete si poradit za každých okolností?
Comic Book Cody
Arkády - 19x
Komiksový nadšenec si v poklidu svého nočního pokoje spal, když tu náhle se k němu vloupala skupinka zlodějů, kteří mu drze zcizili celou sbírku komiksů. Cestou jim ovšem vypadávají, takže je chlapec může začít sbírat. Jakmile nalezne některý komiks, může ze sebe na čas udělat superhrdinu. Potřebuje se vždy dostat do dveří.
Jump With Justin
Arkády - 43x
Připojte se k vynálezci Justinovi a užijte si kopec herní zábavy u této bláznivé skákačky. Nejprve natáhněte lano a vystřelte Justina do vzduchu, cílem je, aby vylétl co nejvýše. Cestou samozřejmě sbírejte bonusy a vyhýbejte se překážkám.
Reverse Boots
Arkády - 31x
Drak unesl princeznu a rytíř se jí vydal na pomoc. Cestou potkal čaroděje, kterého obklíčila skupina hladových vlků. Rytíř čaroději pomohl a ten mu za odměnu daroval neuvěřitelně rychlé boty, díky nimž se za princeznou může dostat. Pomozte rytíři v jeho bláznivé cestě za osvobozením princezny ze spárů draka.
Turbo Tester
Arkády - 27x
Vrhačem vystřelujete auta na jezdecké dráhy. Zní to bláznivě? Ano, je to bláznivé, ale taky zábavné. Nesnažte se střílet příliš mnoho aut, aniž byste se netrefily na rampu. Za přesné umístění totiž na konci úrovně získáte vyšší bonus.
Go Paris Hilton
Arkády - 33x
Známá nepříliš rozumná blondýna Paris Hilton se dala na sportování. V této běžecké online hře bude vaším úkolem vést Paris přes překážky. Nebude to vůbec snadné.
Bird buffet
Arkády - 38x
Skvělá oddechovka, ve které jde o požírání ptáčků. Ze začátku jste malý a tak si troufnete pouze na mini ptačí mláďátka. Postupně ale rostete a sežerete i ty větší. Kam až se v téhle hře probojujete?
William and Sly
Arkády - 20x
William a Sly jsou nerozlučná dvojice. Kdo by ovšem čekal, že se jedná o dva lidi, ten by se spletl. Jeden z nich totiž je lišák. A právě lišáka si vezmete na starosti a musíte se podívat, proč nefunguje teleport do jeskyně. Tento teleport poté musíte opravit, aby se tam dalo běžně dostat. Proskákejte se přes překážky.
Never More
Arkády - 28x
Never More je zajímavá skákačka, ve které otestujete vaši klávesnici ;). Panáček sbírající modrá kolečka se totiž ovládá šipkama a hlavně mezerníkem, kterým skáčete. V pozdějších úrovních na vás čekají nebezpečné nástrahy a ne zrovna lehké proskakování...
Ninja Jump
Arkády - 37x
Od dávných časů patřili ninjové mezi ty nejlepší bojovníky, jací byli v Japonsku k dispozici. Byli dokonale vycvičení a dokázali neuvěřitelné kousky. Jednoho ninju si vezmete na starost ve hře s názvem Ninja Jump a vydáte se vzhůru po nekonečné cestě. Musíte se ovšem vyhýbat nebezpečí a pokusit se dostat co nejdál.
Political Duel
Arkády - 190x
Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.
Pokemon Rescue
Arkády - 20x
Nejznámější z Pokémonů se jmenuje Pikachu a stane se hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o poměrně zajímavou skákačku, kde se snažíte dostat co nejvýše a splnit misi. Cestou narazíte na další Pokémony, ale někteří by mohli našemu malému žlutému hrdinovi ublížit, zatímco jiní dokážou jeho výkon podpořit.
Snake Classic -  had opět v akci
Arkády - 25x
Snake Classic je hra, která si získala obrovskou popularitu díky tomu, že jste se s ní mohli setkat téměř na každém mobilu. Ano, jde o minihru zvanou "had", ve které sbíráte dílky a postupně rostete.