Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bart Simpson Jump
sponzorované odkazy

Bart Simpson Jump

Hrajete online hru Bart Simpson Jump

Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!

ovládání hry Bart Simpson Jump

Myš • 0.62 MB • 107x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Zombie Spinball
Arkády - 26x
Určitě každý zná automatovou hru Pinball. Na podobném principu je postavena i hra Zombie Spinball. Cílem je odrážet míček tak, aby postupně zneškodnil všechny zombíky.
Bad Piggies
Arkády - 34x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli prasátko z Angry Birds. Prasátka se vydala ukořistit vajíčka, která jsou však umístěna na neznámém místě. Aby se tam dostaly, musí najít kousky mapy. K tomu vám poslouží sestrojená vozítka.
Peet Around
Arkády - 49x
"Peet Around" je dokonalou hrou na záchod, která vám pomůže najít úlevu a poskytne vám nezapomenutelný herní zážitek. Proveďte Peeta nekonečnými úrovněmi kruhového šílenství a užijte si strašně návykovou hru, která vás zaručeně zabaví na dlouhé hodiny. Hra má jednoduchý, ale náročný cíl - dostat Peeta na toaletu. Během procházení kruhů se určité úseky barevně zvýrazní, na které musíte klepnout, když do nich Peet vstoupí. Pokud se vám podaří trefit do menší oblasti v rámci barevné oblasti, můžete nasbírat bonusové body a komba. Hra nabízí nekonečné množství úrovní, které se postupně prodlužují a ztěžují. Aby se Peet dostal na toaletu dřív, než vyprší čas, budete potřebovat bleskurychlé reflexy a dokonalé načasování. Hra "Peet Around" vám rozhodně nedovolí odpoutat se od obrazovky, a proto pozor, tato hra není pro slabé povahy! Tak na co ještě čekáte? Zahrajte si "Peet Around" a připojte se k nekonečnému dobrodružství záchodové honičky!
Show time
Arkády - 39x
Show Time je hra přímo z televizního studia. Důležitý program má začít vysílat za okamžik, bohužel se poztrácely cenné nahrávky. Zkuste proběhnout celou budovu a všechny je posbírat. Času ale moc nezbývá.
Gizmo Rush
Arkády - 19x
Pěkná online hra s kamarádem Gizmem. Ten se vydal na svém kole přes překážky. Dokážete s Gizmem jet přes nejrůznější překážky a dorazit v bezpečí až do cíle? Nezapomeňte sbírat kostičky, které dodávají energii.
Santa Comming
Arkády - 64x
Jednoduchá online hra, ve které oceníte váš rychlý postřeh. Cílem je pomoci Santovi proskákat se přes překážky až na konec. Podaří se vám v bezpečí zdolat pohybující se plošinky a dopravit Santu dolů?
Flappy Little Pony
Arkády - 198x
Už jste hráli hru Flappy Bird? Tu jednu z nejtěžších a zároveň z nejchytlavějších her vůbec? V této verzi si můžete princip hry zkusit s malým poníkem z My Little Pony. Je to hra opravdu na nervy. Jak daleko se dostanete?
Grumpy Daruma
Arkády - 67x
Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?
Frogger
Arkády - 42x
Pokud si pamatujete éru 8bitových počítačů, určitě si také vzpomenete na populární hru "žabičky". Vaším úkolem je proskákat se hustým provozem a nástrahy až do domečku. Velmi chytlavá super hra.
Sonic Racer
Arkády - 17x
Hra s populární postavičkou Sonic. Pospěšte si a během jedné minuty posbírejte všechny předměty na vaší cestě do Robotnikovi základny. Hra je docela těžká, ale o to víc návyková.
Mario Great Adventure 7
Arkády - 25x
Pěkná skákačka, ve které hraje hlavní roli náš oblíbený herní hrdina Mario. Jako v každé skákačce, ani zde nemohou chybět zlaťáky, nepřátele a spousta překážek. Dobrá hra i pro nejmenší hráče.
Angry Birds Magic Castle
Arkády - 29x
Velmi zdařilá superhra s našimi oblíbenými ptáčky Angry Birds. A co budete ve hře dělat? Úkolem je vyskákat do nejvyššího patra a cestou posbírat nezbytné mince a bonusy. K tomu ještě ničte zlobivá prasátka.
Elevatorz - slalom mezi výtahy
Arkády - 9x
Pan Jitters je velmi vystresovaný úředník. Navíc má fobii z výtahů a proto chodí do své kanceláře po schodech. Naneštěstí má svou kancelář až v nejvyšším patře. Pomozte mu se do ní dostat dřív než uplyne časový limit. Pozor na nebezpečné výtahy - při nárazu vás zbrzdí o 3 vteřiny. Hra Elevatorz se ovládá šipkama.
Mad Bombs 2
Arkády - 5x
Mad Boms jsou zpět s druhým vylepšeným dílem. Vaším nelehkým úkolem je odpálit všechny bomby a s nimi také všechny zombíky. Tato zombie super hra obsahuje 30 náročných úrovní, které vaše logické myšlení pěkně potrápí.
Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Arkády - 5x
Oblíbený seriálový hrdina Bugs Bunny se stal hrdinou této hry, která je o tom, že musí skákat, aby získal mrkev. Cesta za mrkví ovšem není vůbec jednoduchá, protože vede přes propasti. Vyberte vhodnou dobu ke skoku, aby se králík Bugs dostal vždy v pořádku na druhou stranu. Cestou narazíte i na různé bonusy.