Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Bart Simpson Jump
sponzorované odkazy

Bart Simpson Jump

Hrajete online hru Bart Simpson Jump

Simpsonova rodina patří mezi velice oblíbené seriálové hrdiny. Žluté postavičky milují lidé po celém světě a Bart Simpson se řadí mezi největší oblíbence, z čehož se pokusili něco vytěžit i autoři této hry. Vezměte si Barta a skákejte s ním po kamenech v divoké řece. Dávejte pozor, aby Bart nespadl do vody!

ovládání hry Bart Simpson Jump

Myš • 0.62 MB • 344x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
The Parking Dead
Arkády - 36x
Trochu temná Unity hra, ve které budete parkovat auto v postapokalyptickém městě. Všude samé ruiny, rozbitá auta, smetí a samozřejmě plno nemrtvých postav. Coby řidič vozítka si musíte proklestit cestu přes překážky a zombíky, pak správně zaparkovat na vyznačené místo.
Muffin Maker - oddychovka pro děti
Arkády - 22x
Muffin Maker je jednoduchá, ale milá online hra vhodná především pro nejmenší děti a pro dívky, které mají rády hry na téma vaření. Úkolem je pomocí tří dívek vytvořit překrásné vdolečky.
Moby Dick 2
Arkády - 41x
Opět a zase je tu čas na dobrodružství s nejslavnější velrybou na světě. Moby Dick je tu a s ním jeho nepřekonatelná sílna. Vládněte oceánu díky své síle, nenechte se zastrašit.
Flambos Inferno
Arkády - 33x
Musíte přežít opravdu plameny pod nohami. Dávejte si pozor, abyste na jednom místě nestali příliš dlouho, protože by jste se propadli dolů a to by pro vás znamenalo konec hry.
Killer McKay
Arkády - 11x
V arkádové střílečce Killer McKay musíte zneškodnit nepřátelské roboty a sami zůstat naživu. Sbírejte červeně označené bonusy (zdraví, munice, bomby, štíty) a lepší zbraně. Minihra Killer McKay se ovládá šipkama, střílí se myší.
Magnet Face
Arkády - 11x
Billy byl unesen cizáky a vaším úkolem není nic jiného, než mu pomoci uniknout z bludiště a překonat všechny nástrahy. Cestou budete muset řešit mnoho logických pastí.
Umbross
Arkády - 250x
Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Feed Us: Lost Island
Arkády - 31x
Další pokračování mega série Feed Us. Krvelačná a hladová piraňa je zpět, a je ještě zuřivější než kdy dříve. V její roli budete pojídat nebohé oběti. Čeká na vás několik misí a šest nových oblastí.
hra v Unity3D
Angry Gran Run India
Arkády - 31x
Nazlobená babuša je tu s dalším pokračováním oblíbené hry. Tentokrát se podíváme do Indie. Opět budete proskakovat překážky a snažit se co nejrychleji posbírat zlaté mince a další předměty. Nezapomeňte si zahrát i další díly (Halloween, Cairo, Christmas Village a první díl).
Archery World Tour
Arkády - 206x
Vezměte luk a vyzkoušejte si své lukostřelecké dovednosti! Hrajte ve dvou různých režimech: zvolte World Tour a vydejte se do různých exotických míst. Pokuste se získat tři hvězdičky v 50 stále náročnějších úrovních a staňte se skutečným šampionem. Nebo zvolte režim Balónová výzva pro rychlou střelbu, trefujte se do balónků, abyste postoupili a získali co nejvíce bodů. Před střelbou pečlivě miřte, mějte pevnou ruku a dávejte pozor na směr a sílu větru. Čeká na vás několik vzdálených cílů, které se mohou pohybovat, otáčet nebo zakrývat váš výstřel. Zvládnete je všechny?
Day of Slacking
Arkády - 0x
Jednoduchá minihra, ve které je vaším úkolem trochu se odreagovat při pití piva, lízání zmrzliny a ukrývání se před šéfem. Z nebe na vás padají dobré a špatné věci, snažte se samozřejmě chytat ty dobré (pivo, míč...). Pokud je na blízku šéf, přeskočte ho, jinak se dostanete do stresu.
Police Monster Truck
Arkády - 50x
Pokuste se přejet přes všechny překážky a dojeďte s policejním teréňákem až k policejní stanici. Cesta ke stanici je samozřejmě dlážděna bonusy a mincemi. Vyzkoušejte také nějaké triky, které vám přidají body či život navíc.
Guardian Angel
Arkády - 17x
Hrajte za andělskou krásku, která se snaží zachraňovat ztracené děti. Musíte si dávat velký pozor na nástrahy, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Kolik dětí dokážete zachránit je jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Rumes of shalak
Arkády - 15x
Jednoduchá skákačka ve stylu starých počítačových her z 8bitových počítačů. Vaším úkolem je posbírat všechny předměty a vyhnout se všem nástrahám.
Kick Out Miley
Arkády - 38x
Zábavná online gameska, ve které ztrestáte zpěvačku a herečku Miley Cyrus. Jednoduše ji vystřelte a snažte se, aby doletěla co nejdále. Pokud vás Miley příliš neoslovuje, je to ideální hra pro vyjádření vašich sympatií. Například pomocí kladiva.