Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Indiana Jones and the Lost Treasure of Pharaoh
sponzorované odkazy

Indiana Jones and the Lost Treasure of Pharaoh

Hrajete online hru Indiana Jones and the Lost Treasure of Pharaoh

Kdo by snad neznal proslulého dobrodruha a hledače pokladů Indiana Jonese? Právě slavný archeolog se stane hlavním hrdinou této poměrně jednoduše zpracované hry. Vydáte se po stopách ztraceného pokladu faraona a musíte si dávat velký pozor, abyste nedopadli špatně, protože všude se nacházejí nebezpečné pasti.

ovládání hry Indiana Jones and the Lost Treasure of Pharaoh

Směrové šipky • 1.34 MB • 43x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Higher Higher
Arkády - 0x
Chytlavá minihra, ve které je vaším cílem skákat na plošiny, výš a výš. Tak dlouho, jak jen budete moci. Není to zrovna snadné. Hra Higher Higher se ovládá šipkama, skáčete mezerníkem.
Kit and the Octopod
Arkády - 1x
Kit se vydává na dobrodružnou výpravu a společnost mu bude dělat Octopod. Do cesty se dvojici hrdinů postaví celá řada nepřátelských postaviček, takže se musíte bránit. Nezapomeňte po cestě posbírat všechny mince, za což získáváte bodové ohodnocení. Na začátku si můžete upravit hlavního hrdinu k obrazu svému.
Snow Throw Santa
Arkády - 2x
Do zimy je sice daleko, ale i dneska můžete zažít zábavu pravé koulované u vás doma, přesně jako v této hře. Budete ovládat tři veselé Santa Klause, kteří budou hrát koulovanou proti zeleným příšerkám.
Fluffy Runner
Arkády - 0x
Maličký zajíček se dostal do pěkně nepříjemné situace. V noci se rozpršelo, zvedla se voda a milého zajíčka odnesla na kládě pryč. Ujměte se osudů malého zvířátka a dostaňte ho k potravě. Hladový zajíc sní všechno možné, stačí se do toho jen trefovat. Nezapomeňte posbírat i ostatní užitečné bonusové předměty.
RuddyJelly Adventure
Arkády - 0x
Jednoduchá skákačka, která vás dostane do netušených výšin. V roli panáčka Ruddy Jellyho budete proskakovat přes obláčky a snažit se dostat co nejvýše. Cestou na vás čekají bonusy a různá vylepšení.
Sunshine
Arkády - 0x
Sluneční svit je potřebný pro život, čehož si je vědoma i vesmírná příšera, která se slunečním svitem živí. Vezměte si na povel tuto skákající potvůrku a posbírejte všechny svítící body, které uvidíte. Můžete jich posbírat i méně, abyste se mohli posunout do další úrovně. Celkově autoři připravili slušnou porci misí.
Gold Mine - honba za zlatem
Arkády - 2x
Gold Mine, to je výborná chytlavá minihra v pixelové grafice. V každém bludišti musíte posbírat určitý počet zlatých hrud, abyste mohli do dalšího levelu. Nesnažte se hrát zbrkle, nebo vám zlaté hroudy skončí na hlavě ;). Hra se ovládá šipkama.
Epic Battle Fantasy: Adventure Story
Arkády - 0x
Na samém počátku hry se složitým názvem Epic Battle Fantasy: Adventure Story se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vesele vydat do akce. Abyste se hned zpočátku ve hře neztratili, připravili autoři pro nováčky trénink, během něhož se vše podstatné naučí. Ve hře sbírejte různé cenné peníze a ničte nepřátele.
hra v Unity3D
Zez
Arkády - 1x
Velmi pěkně zpracovaná online hra na téma spoj tři stejné symboly. Hra je v Unity3D, takže budete potřebovat tento plugin do prohlížeče, což již ale určitě máte. Hra vás dozajista zabaví na dlouhý čaj a přinese vám chvilku odreagování.
Flappy Little Pony
Arkády - 0x
Už jste hráli hru Flappy Bird? Tu jednu z nejtěžších a zároveň z nejchytlavějších her vůbec? V této verzi si můžete princip hry zkusit s malým poníkem z My Little Pony. Je to hra opravdu na nervy. Jak daleko se dostanete?
Frogger
Arkády - 3x
Pokud si pamatujete éru 8bitových počítačů, určitě si také vzpomenete na populární hru "žabičky". Vaším úkolem je proskákat se hustým provozem a nástrahy až do domečku. Velmi chytlavá super hra.
Trigger Knight
Arkády - 0x
Ve hře s názvem Trigger Knight dostanete k ovládání bojovnici. Tato hlavní hrdinka se snaží proběhnout přes krajinu, kde se nachází celá řada nepřátelsky naladěných kreatur. Musíte dbát na to, aby hlavní hrdinka měla dostatečný počet životní energie, kterou jí budete průběžně doplňovat, aby se jí něco nestalo.
Madagascar 2 - Mad Dash
Arkády - 74x
Při příležitosti premiéry druhého dílu oblíbeného animovaného filmu Madagaskar se objevilo i několik počítačových her a jednu z nich si právě nyní můžete vyzkoušet. Řídíte lva a máte za úkol posbírat všechny postavičky z filmu Madagaskar 2: Útěk do Afriky, aby následně mohly odletět na jejich vysněnou cestu. Vyhýbejte se překážkám!
Neon Tower
Arkády - 2x
V Neonové věži překonávejte nekonečné překážky! Otáčejte věží tak, aby míč překonal všechny překážky a získal co nejvyšší skóre. Propadněte se několika úrovněmi, abyste získali dostatečnou hybnost a snadno prorazili překážky. Delší pády tě odmění ještě větším počtem bodů, tak si to nenech ujít! Ale pozor! Červené překážky tvůj míč rozbijí, pokud nebudeš mít dostatek síly na jejich proražení! Zažijte tento nový retro hit a dostaňte se co nejdále!
hra v Unity3D
Traffic Slam 3
Arkády - 0x
Poněkud zničující online hra, ve které budete mít za úkol jednu jedinou věc - nabourat vše, co vám přijde do cesty. Hra je v Unity, takže nechybí 3D grafika a spousta efektů. Autoři si dali záležet i na vysokém stupni zábavy.