Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Sym-a-Pix Light
sponzorované odkazy

Sym-a-Pix Light

Hrajete online hru Sym-a-Pix Light

Jednoduchých her, ve kterých si užijete malování, se příliš ve světě nenajde, a proto si každé takové musíme vážit. Jednou z nich je i ta s názvem Sym-a-Pix Light. Dostanete možnost prověřit si svoje schopnosti v celé řadě zajímavě zpracovaných úrovní. Potřebujete ohraničovat tečky, aby se nacházely veprostřed čtverečku.

ovládání hry Sym-a-Pix Light

Myš • 0.42 MB • 145x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Fold
Logické hry - 6x
Hrátek s gravitací nás vždycky baví, proto vznikají i další kvalitní hry, jednou z nich je i Fold. Pohybujete se skalnatým terénem, a projít vaši trasu vám pomůžou různé úpravy gravitačních polí.
Amigo Pancho 5
Logické hry - 2x
Již pátý díl velmi ceněné a oblíbené hry Amigo Pancho. Úkolem je vašemu hrdinovi připravit cestu k nebesům tak, aby pomocí dvou balónků mohl nerušeně stoupat. Velmi pěkná grafik a hratelnost řadí tuto hru mezi nejlepší.
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 0x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
Gluttonus Monster
Logické hry - 2x
Zajímavá postřehovo logická online hra. Grafika je sice poměrně strohá, nicméně herní motiv je zajímavý. Vaším úkolem je pomocí příšerky sbírat barevné kuličky a to vždy postupně podle barev. Nejdříve např. sníte červené kuličky, abyste se dostali k modré atd. Pozdější úrovně jsou celkem na bednu,
Hapland 2
Logické hry - 3x
Tohe je druhý díl Haplnadu, což je logická hra, u které strávíte nejednu dlouhou chvílí vymýšlením, jaké hejblátko kde zmáčknout, jaké tlačítko aktivovat a za jaký provázek zatáhnout, abyste vyhráli. Rozhodně doporučuji pro chvíle volna.
angry birds twins
Logické hry - 8x
Pěkná oddychová spojovačka, ve které budete hledat stejné obrázky s motivy Angry Birds. Je to trochu na způsob kuchařského mahjongu - spojit dílky můžete pouze, pokud je na spojnici zlom dvakrát 90 stupňů.
Gem Match Deluxe
Logické hry - 6x
Jste-li fanoušky klasického bejeweled, tak si v této hře přijdete dozajista na své. Hra je to jednoduchá, ale velmi zábavná a skvěle hratelná. Na hrací ploše hledejte stejné symboly. Do dalšího levelu postoupíte, pokud odstraníte všechna červená pole.
Ultimate Ninja
Logické hry - 3x
Ninjové patřili od dávných dob v Japonsku k nejváženějším vrstvám, a proto měli patřičná privilegia. Jedním z těchto ninja válečníků se stanete díky této hře. Musíte se vydat do boje proti nepřátelům, kteří jsou po zuby ozbrojeni různými typy zbraní, zatímco vy máte k dispozici pouze chladnou čepel. Dokážete je všechny přemoci?
Turkey Slice
Logické hry - 3x
Odřízněte objekty a eliminujte krocany! Můžete rozřezat dřevo, kameny a další věci. V této hře máte za úkol vyřešit celkem 24 úrovní, tak se do toho dejte. Přejeme vám opravdu hodně štestí.
Crystalloid
Logické hry - 17x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.
Murphyho zákony 7
Logické hry - 4x
Pokuste se znepříjemnit co nejvíce mladíkovou dovolenou, na kterou se těšil. Pokuste se mu provést co nejvíce schválnosti, které ho zesměšní a ztrapní před ostatními. Podle jeho rozčílení získáte body.
Penguin Cubes
Logické hry - 11x
Vaším úkolem v této pěkné onlinehře bude postupně spojovat stejné bloky ledu. Čili vás čeká další hra na téma spojování nejméně tří stejných objektů. Další úroveň na vás čeká jakmile vyčistíte celé herní pole.
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 4x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Save Astronauts
Logické hry - 1x
Zachraňte tyto astronauty před mimozemšťany, kteří je chtějí vzít na svou stranu. Pokládejte na ně různé objekty, abyste zabránili paprsku, aby se dostal až k těmto astronautům.
Animal Mahjong
Logické hry - 51x
Na našem herním webu jsou různé verze hry mahjong velmi oblíbené (stačí se podívat na žebříček nejhranějších her). Věříme, že mezi oblíbené zapadne i tento klon mahjongu. Odebírejte herní kameny, které mají na sobě obrázky zvířat.