Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Sym-a-Pix Light
sponzorované odkazy

Sym-a-Pix Light

Hrajete online hru Sym-a-Pix Light

Jednoduchých her, ve kterých si užijete malování, se příliš ve světě nenajde, a proto si každé takové musíme vážit. Jednou z nich je i ta s názvem Sym-a-Pix Light. Dostanete možnost prověřit si svoje schopnosti v celé řadě zajímavě zpracovaných úrovní. Potřebujete ohraničovat tečky, aby se nacházely veprostřed čtverečku.

ovládání hry Sym-a-Pix Light

Myš • 0.42 MB • 580x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tinyverse
Logické hry - 2x
Zdařilá logická online hra, ve které budete kombinovat planety do malých bílých kruhů. Čím více planet, tím je celá hra těžší. Tinyverse je laděná tak trochu do herního retro kabátu, ale je skvěle hratelná a dokonale zavaří váš mozek.
Pupzzle
Logické hry - 1x
V této skvělé hře máte na starost rozkošného pejska. Vašim úkolem bude překonávat všechny překážky, které si na Vás tato hra připravila. Od přezouvání kol na autě, přes sazení kytiček až po mnoho dalších zábavných úkolů.
Ice age 2
Logické hry - 3x
Myslím že výborný film Doba Ledová 2 nemusím tady nikomu představovat. Jistě všichni znáte Cida, Mannyho, Diega a ostatní přátele. S nimi se setkáte v této hře, když se je budete snažit osvobodit z ledu.
Orange Gravity
Logické hry - 4x
Orange Gravity má netradičního hlavního hrdinu. Už z názvu se dá odvodit, že se jedná o oranžový pomeranč. S tímto pomerančem si zahrajete zajímavou logickou hru, kde budete potřebovat posbírat veškeré citrony, které se v úrovni nachází a ještě ke všemu bude zapotřebí dostat pomeranč do cílové oblasti.
Wake Up Asterix and Obelix
Logické hry - 3x
Galští hrdinové Asterix a Obelix vždycky dokážou ochránit svojí vesnici před výpady proradných Římanů. Jednoho dne ovšem oba dva hrdinové usnuli velice tvrdým spánkem a vesnice zůstala nehlídaná. Pomozte probudit Asterixe s Obelixem, aby mohli čelit nepřátelským vojákům. K dispozici dostanete různé předměty a musíte je vhodně umístit.
Lost Cabin - super útěková hra
Logické hry - 4x
Tzv. escape hry (útěkové hry) jsou v poslední době velmi oblíbené, nejinak je tomu i na našem herním serveru. Ve hře Lost Cabin jste se ocitli kdesi v zapomenuté boudě v tajemném lese. Vaším úkolem je dostat se zpět domů. Nebude to vůbec snadné - hra pro vás připravila řadu záludností.
hra v Unity3D
TRANSMISSION
Logické hry - 7x
Tak toto je hodně originální a zajímavá logická super hra, která prověří vaše uvažování a schopnost pohcopit smysl života. No to poslední asi ne ;). Vaším úkolem ve hře je tvořit komunikační síť a objevit její sílu.
A Case of Crabs
Logické hry - 2x
V této bezvadné hře je Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem vyřešit případ vraždy a usvědčit mafiánský gang z podvodných činností. Záleží jen na Vás a na Vaší taktice, jak to vše dokážete. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Sliding Cubes
Logické hry - 2x
Pěkně zapeklitá logická hříčka, ve které budete umisťovat kostky do vyznačených polí. Nebude to vůbec snadné, protože s kostkami nelze otáčet a uzpůsobit jejich tvar vyznačenému místu na hrací ploše.
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 2x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
hra v Unity3D
Prison Escape Puzzle
Logické hry - 7x
Velmi parádní a důmyslně navržená superhra z prostředí věznice. Jste uvězněni v cele a vaším úkolem nebude nic menšího než se z vězení dostat ven na svobodu. Vyřešte útěk pomocí různých předmětů. Hra je v Unity.
Tron 2.0
Logické hry - 5x
Tron je velmi kvalitní scifi film z 80. let. A toto je velmi kvalitní online hra ze současnosti ;). Vytvářejte linku, kterou zaberete prostor a odříznete tak cestu soupeři. Ve hře na vás čeká single hra o 6 úrovních a nebo hra s druhým hráčem.
GROW Nano Vol3
Logické hry - 3x
Pěkná evoluční gameska, která vám dá do ruky moc, díky které budete tvořit svět. Cílem je postupně vylepšovat všechny panely, které se sice vzájemně podporují, ovšem budete muset najít správné kombinace.
Submachine 8: The Plan
Logické hry - 4x
Vaším úkolem je vytvořit nějaký portál. Najděte způsob, jak ho vytvořit. Sbírejte v této super hře různé objekty se kterými budete si budete různě pomáhat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Factory Balls
Logické hry - 918x
Factory Balls je zajímavá logická online hra, která vás náležitě potrápí. Vaším úkolem je obarvit kuličku přesně tak, jak je obarvena kulička na krabici.