Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Sym-a-Pix Light
sponzorované odkazy

Sym-a-Pix Light

Hrajete online hru Sym-a-Pix Light

Jednoduchých her, ve kterých si užijete malování, se příliš ve světě nenajde, a proto si každé takové musíme vážit. Jednou z nich je i ta s názvem Sym-a-Pix Light. Dostanete možnost prověřit si svoje schopnosti v celé řadě zajímavě zpracovaných úrovní. Potřebujete ohraničovat tečky, aby se nacházely veprostřed čtverečku.

ovládání hry Sym-a-Pix Light

Myš • 0.42 MB • 253x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Galaxy Jumper
Logické hry - 16x
Ve hře s názvem Galaxy Jumper se opravdu podíváte do vesmíru. Podivná malá postavička dokáže ve vesmíru klidně poskakovat, aniž by potřebovala nějaké speciální věci. Musíte skákat po jednotlivých planetkách a sbírat přitom všechny možné bonusy. Na závěr se musíte dostat do označené oblasti k přechodu do další mise.
Slice the Box
Logické hry - 14x
Her, ve kterých rozřezáváte hrací plochu, vyjde čas od času několik. Jednou z nich je i ta s názvem Slice the Box, kde ovšem řezání bude mít za následek vytvoření zajímavého předmětu podle předlohy. Hra po splnění úkolu ohodnotí, jak se podařilo vyplnit stanovený cíl a jestli se předmět podobá původnímu.
Deep Trip
Logické hry - 58x
Logická hra Deep Trip je super hra pro holky i pro kluky. když se budete dostatečně snažit, pak hře rozhodně příjde co nejrychleji na chuť.
3 Slices
Logické hry - 10x
Ač hra ve velmi jednoduché grafice, jedná se o perfektní supergamesku. Myší se pokuste rozříznout červenou oblast v dostatečném procentuálním množství. Jak už samotný název hry napovídá, máte pouze tři řezy.
Rich Mine 2
Logické hry - 21x
Tak v této hře musíte přestřihnout řetězy u koule. Dejte se do toho v této super hře. Musíte sbírat mince a udělat vše pro to, abyste danou kuličku popostrčili na tu správnou stranu, protože jinak nepostoupíte do další úrovně.
Armor Picross
Logické hry - 18x
Tahle hra je vlastně složena ze dvou klasických světoznámých hříček - klasického stolního Puzzle a známého Hledání Min ve Windows. Postupně zjišťujete, kde by měly být bomby a označujete jejich pozici - tím odkrýváte obrázek.
Blockoban
Logické hry - 17x
Tato hra potrápí vaši šedou kůru mozkovou. Ve hře budete mít různě barevné kostky, které musíte dopravit na místo označené stejnou barvou jako daná kostka. Jenže kostky se po hracím poli nepohybují pravidelně.
Fold
Logické hry - 27x
Hrátek s gravitací nás vždycky baví, proto vznikají i další kvalitní hry, jednou z nich je i Fold. Pohybujete se skalnatým terénem, a projít vaši trasu vám pomůžou různé úpravy gravitačních polí.
2048
Logické hry - 28x
Kdo by neznal velmi oblíbenou mobilní hru 2048. Tentokrát je tu flash verze, kterou si můžete zahrát na počítači. Úkolem je kombinovat dvojice dílků se stejnými čísly. Jak postupně dílky odstraňujete, tak se zvyšuje hodnota. Dokážete dojít až k číslu 2048?
Choppa Poppa
Logické hry - 28x
Tato hra je velice vydařeným příkladem jednoduchého ale přesto zábavného počinu. Budete muset se svojí helikoptérou posbírat všechny balonky v levelu a zároveň se vyhnout různým nástrahám, které na vás číhají.
Future Buddy
Logické hry - 23x
A máme tady hrdinu z budoucnosti. Vaším úkolem je posbírat veškeré hvězdičky a dostat se do krabice, která vás posune dál do budoucnosti. Tento hrdina se musí zachytávat na různé body a to pomocí provazů.
Funny Animals
Logické hry - 2x
Funny Animals je online hra podobná klasice Zuma. Vaším úkolem je sestřelovat zvířátka, a tím vytvořit trojice zvířat stejného druhu. Pokud se vám podaří bonusové kombinace, získáte víc bodů.
Fit Position
Logické hry - 8x
Tato logická hra je o tom dostat do předurčených políček, na kterých jsou zobrazeny určité symboly dostat stejnotvárné symboly.Kliknete li na symbol v ohraničení vpustí vám jeden symbol.Hra je časově omezená proto reagujte rychle a přesně.
Penquin Pass
Logické hry - 22x
Dostaňte tučňáka na druhou stranu vody tím, že mu postavíte ledovou cestičku z různých tvarů. Pěkná logická superhra jak má být, rozhodně se budete skvěle bavit.
Monkey Go Happy Stage 28
Logické hry - 1169x
Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.