Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Accurate Boy

Hrajete online hru Accurate Boy

Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.

ovládání hry Accurate Boy

Myš • 6.1 MB • 343x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Spellcreepers Prelude
Logické hry - 2x
Pěkná online hra, která spojuje prvky strategie a logiky. A na vás bude, abyste spojovali tři stejné symboly na hrací ploše. Jak budete postupovat ve hře, tak pomocí kouzel ničíte jednoho soupeře v každém levelu.
Energy Physics: Robots Rebellion
Logické hry - 2x
Máme tady opravdu super hru, ve které budete spojovat různé roboty, kteří se potřebují nabít energií. Jak sami víte, tak ocel vodí elektřinu a tak ji v některých části budete využívat. Dávejte si pozor, abyste nezabili člověka.
The Sweet Menace
Logické hry - 3x
Cílem logické hry The Sweet Menace je zničení protivníků, kteří se ukrývají v hradu. Na vás je správně zamířit a zničit hrad a s ním i nepřátele. Podaří se vám naladit skvělou mušku a dát do rány správnou sílu?
Glide
Logické hry - 5x
Pokuste se odpálit disk na takovou stranu, kde přejedete přes stejnou barvu, jakou máte disk. Kruh se musí rozsvítit, abyste se mohli dostat do dalších úrovních hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Lockehorn
Logické hry - 3x
Ve hře Lockehorn si můžete vybrat, jestli si zahrajete sami příběhový mód, nebo se vydáte do tuhého boje s některým ze svých přátel, protože hra podporuje boj dvou hráčů. Název hry je odvozen od jména hlavní postavy, což je jediný přeživší krutého zimního nečasu. Pomozte mu znovuoživit všechny jeho zamrzlé druhy!
Monkey Go Happy Dragon
Logické hry - 5x
Herní série s opičkami je tu s dalším povedeným dílem. Tentokrát hra přichystala celkem 17 úrovní, ve kterých si užijete pěkný ranec zábavy. Dokážete najít takový herní postup, kterým zdoláte všechny levely?
Eunaborb
Logické hry - 2x
Velmi pěkná logická postřehová gamesa. Ve hře Eunaborb bude vaším úkolem navést kuličku do jamky. Samozřejmě to nebude vůbec snadné, budete se potýkat s řadou překážek. Ideální online hra pro polední pauzu :).
Way of Tangram
Logické hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem poskládat z kostiček obrazec, který máte v předloze. Určitě se u této hry nudit nebudete. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás a Vaší šikovnosti. Přetáčejte a kombinujte různé kostičky.
Monkey Go Happy Adventure
Logické hry - 6x
Je tu další část úspěšné herní ságy Monkey Go Happy (2, Marathon, Xmas Time), tentokrát je díl plný dobrodružství. Vaším úkolem bude najít truhlici s hračkami, které opičkám ukradl zlý král. Vydejte se tedy na dobrodružnou cestu a pomocí myši zkoumejte všechno kolem vás. Podaří se vám opičky opět rozveselit?
Little soldiers
Logické hry - 3x
Logická hra, která vás zaujme na dlouhou dobu. Má spoustu levelů a představuje velkou výzvu pro vaše mozky. Musíte dovést všechny malé vojáčky skrz celý level až na konec - přitom překonávejte všechny překážky cestou.
Jolly Jong Cats
Logické hry - 4x
Internet chrlí jednu mahjong hru za druhou. V této velice pěkné verzi budete odklízet kameny, na kterých jsou obrázky koček. Co nejrychleji najděte dva stejné obrázky a postupně tak vyčistěte celé hrací pole. Kameny nesmějí být zablokované sousedními kameny.
Dino Shift
Logické hry - 2x
Sbírejte veškeré čtverce v této hře. Vašemu dinosaurovi budete muset měnit barvu kůže, abyste sesbírali veškeré čtverce. Na začátku hry vás zaučí, jak máte vše ovládat. Je to opravdu super hra.
Viking: Armed To The Teeth
Logické hry - 6x
Pěkná logická online hra, ve které hraje hlavní roli neohrožený po zuby ozbrojený viking. Čeká na vás celá řada úrovní, ve kterých budete muset uplatnit svoje schopnosti. Rozmístěte dobře koule, které následně spustí další objekty.
3D Logic - super logická hra
Logické hry - 2x
V jednoduchosti je krása. Tímto heslem se zřejmě řídili tvůrci této výborné online hry. Ve hře 3D Logic se pokusíte spojit vždy dva stejně barevné symboly. Spojení nesmí být po diagonále a nesmí se křížit s ostatními. Prvních několik úrovní je vyloženě na zahřátí, ale posléze začne přituhovat...:)
Spiters Annihilation Level Pack
Logické hry - 1x
Odstraňujte v této hře objekty a pokuste se je spustit k bombám, které se odpálí a zabijí ostatní monstra. Používejte myš a hlavně váš mozek, abyste věděli, který objekt máte odstranit.