Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Accurate Boy

Hrajete online hru Accurate Boy

Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.

ovládání hry Accurate Boy

Myš • 6.1 MB • 790x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Kings Troubles
Logické hry - 6x
Další hra, ve které se setkáte s mohutným kanónem. Z něj co nevidět vyletí dělová koule, která si to namíří zrovna na vašeho krále. Ten je tedy v pěkných nesnázích. Vaším úkolem je nakreslit překážky tak, aby koule krále nezasáhla.
Tetris Sprint
Logické hry - 2x
A máme tady tetris a to jak pro kluky, tak i pro holky. Máme tady superhru, která zabaví opravdu každého. Tetris je hra, kterou zná snad každý, protože je na světě už velmi dlouho a stále se zdokonaluje.
Disaster Will Strike 2
Logické hry - 3x
Všechno probíhá naprosto hladce, když tu se náhle přírodní živly začnou bouřit a padají kusy domů. Ve druhém pokračování Disaster Will Strike se opět podíváte na zoubek stavbám a pustíte na ně přírodní pohromy. Vždy dostanete k dispozici jen určité druhy přírodních katastrof, se kterými si musíte vystačit a zlikvidovat vše živé.
Escape Artist
Logické hry - 5x
Zůstali jste uvězněni v domě známého umělce. Umělec si vymyslel vlastní bezpečnostní zámek na dveře, který se otevře pouze v případě, že dokážete najít dílky s mozaiky a správně je na dveře umístit.
Galaxy Jumper
Logické hry - 1x
Ve hře s názvem Galaxy Jumper se opravdu podíváte do vesmíru. Podivná malá postavička dokáže ve vesmíru klidně poskakovat, aniž by potřebovala nějaké speciální věci. Musíte skákat po jednotlivých planetkách a sbírat přitom všechny možné bonusy. Na závěr se musíte dostat do označené oblasti k přechodu do další mise.
Color World Origins
Logické hry - 7x
Jak by asi svět vypadal bez barev? To si ani raději nepředstavujme. Ve hře Color World Origins se podíváte do světa, který potřebuje zásah, aby mohl vypadat ještě lépe. Kolečka jsou uzavřena v krychlích a musí se k nim dostat stejná barva, jakou mají, aby mohly být tvorové spokojení. Cestou musíte překonávat překážky.
Sudoku Original
Logické hry - 5x
Kdo by neznal sudoku - onu tajemnou hru s čísly. Ve flash podobě si tuto oblíbenou hru můžete zahrát i u nás. Pravidla jistě znáte, ale pro pořádek - v řadách a sloupcích musíte mít čísla od 1 do 9 tak, aby žádné nebylo dvakrát.
Sticky Blocks Mania
Logické hry - 2x
Luxusní logická záležitost, která velmi důkladně prověří vaše mozkové schopnosti. Hýbejte kostičkami na hrací ploše tak, abyste nakonec spojili kostičky stejné barvy. Návykovka, chytlavka a super hra jak se patří.
Bombs Vacation
Logické hry - 1x
Pro dokončení každé z úrovní v této hře bude zapotřebí trefit cíl za pomoci bomby. Ve hře naleznete i různá tlačítka, po jejichž stisknutí se odehraje nějaká akce. Vždy potřebujete vhodně využít všech dostupných možností, aby se dalo pokračovat do další postupné úrovně, kterých celkem hra obsahuje dostatek.
Ragdoll Cannon 2
Logické hry - 6x
I ve druhém pokračování Ragdoll Cannon si vezmete na starost vystřelování hadrových panáčků z děla. Potřebujete přesně zamířit, aby se postavička dotkla terče. Ze začátku to nebude příliš obtížné, ale postupně se obtížnost navýší, takže už se do cesty postaví různé překážky. Dávejte pozor, abyste si nezablokovali cestu.
Cat Around Europe
Logické hry - 2x
Máme tady kočku, která oběhne celý svět. Vaším úkolem je k ní dostat pizzu, v co nejkratším možném času. Čím rychleji to stihnete, tak tím více bodů získáte. Odstraňujte objekty, které brání v průchodu této pizzy.
FireBoy and WaterGirl 3: The Ice Temple
Logické hry - 1x
Vaším úkolem je dostat se přes všechny překážky, které vás v této super hře čekají. Dávejte si pozor, abyste s vaším hrdinou ať už s ohněm nebo vodou nestoupli do špatné kapaliny. Pomáhejte si s něma navzájem.
Splitter
Logické hry - 3x
Vašim úkolem v této mini hře bude dostat hlavní postavu do cíle, který je označen hnědým kolečkem. K tomu, aby jste jí tam dostali, budete muset nařezávat dřevo, provazy a jiné věci. Máte omezený počet řezů.
Circlo 2 - stejné barvy k sobě
Logické hry - 4x
Cíl hry Circlo 2 je jednoduchý - na hrací ploše máte balónky různých barev, spojte vždy alespoň tři stejné barvy a postupně je dostaňte všechny ven. V každé úrovni máte časový limit 120 sekund. Kromě osmi barevných balónků jsou ve hře i bonusové, např. bomba nebo duhovka, která změní automaticky barvu. Ikdyž je Circlo 2 graficky ne zrovna přitažlivá hra, herně se jedná o velice chytlavý kousek.
hra v Unity3D
Aztec Empire
Logické hry - 9x
Skvělá logická 3D hra, ve které nasajete atmosféru aztéckého impéria. Budete skládat bloky a snažit se vytvořit vždy alespoň trojici stejně barevných bloků. Postupně odhalíte nejrůznější tajemství, které ukrývá prastará aztécká říše,