Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Accurate Boy

Hrajete online hru Accurate Boy

Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.

ovládání hry Accurate Boy

Myš • 6.1 MB • 1036x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Clix Puzzle
Logické hry - 4x
Clix Puzzle je jednoduchá logická minihra, která vás ale bude bavit pěkně dlouho. Vaším úkolem je zastavět hrací pole všemi kameny tak, aby bylo zakryto každé políčko. Tato hra vypadá na pěkný zásek :-).
Spirit Fencer
Logické hry - 2x
Odstraňujte tři stejné objekty vedle sebe, které vám dodají energií, sílu či cokoliv jiného. Pokud budete chtít parádně zaútočit, tak musíte dostat k sobě několik stejných objektů, odstranit je a poté můžete schopnost použít.
Death Row
Logické hry - 3x
Některé hry jsou jenom o ubližování a ničení, tady však máte příležitost prokázat, jaké je doopravdy vaše srdce. Jste s vězněm, kterého mají za 15 dní odvést na popravu - dokážete ho převychovat a zachránit?
hra v Unity3D
TRANSMISSION
Logické hry - 7x
Tak toto je hodně originální a zajímavá logická super hra, která prověří vaše uvažování a schopnost pohcopit smysl života. No to poslední asi ne ;). Vaším úkolem ve hře je tvořit komunikační síť a objevit její sílu.
Tea Mahjong
Logické hry - 8x
Čajový mahjong. Je to možné? Ano! V této hře na klasický mahjong se místo tradičních čínských znaků setkáte s obrázky s čajovou tématikou. Pozadí hry přímo svádí k tomu, uvařit si šálek chutného čaje.
Dummy Crusher 2
Logické hry - 1x
Poměrně pěkně udělaná hra Dummy Crusher se dočkala druhého pokračování. Opět si vezmete na starost likvidaci veškerých figurín, které se v dané úrovni nachází. Aby to nebylo příliš komplikované, dostanete pokaždé nějaké možnosti, jak figuríny poslat do věčných lovišť. Snažte se splnit všechny cíle pro zisk více bodů.
Flow Free
Logické hry - 2x
Pokud jste v případě online her vyznavači náročných logických hříček, tak si u této gamesky přijdete na své a hru si náramně užijete. Úkol ve hře je jednoduchý, tedy zdánlivě - musíte jen spojit stejně barevné tečky. Je to ovšem pěkná makačka.
Nimble Knight
Logické hry - 2x
Velmi dobrá logická super hra, ve které budete se svým hrdinou posouvat kameny s cílem dostat se ven. Nebude to tak snadné, protože na vás číhají monstra, nezvyklé kameny, výtahy, trámy, pily a nechybějí ani smrtelné pasti.
Tower Solitaire
Logické hry - 2x
Velmi pěkný solitér v podobě flashové hry. Postupně přesouvejte karty dokud máte nějaké v balíčku. Snažte se postavit středověkou věž - toho docílíte postupným skládáním karet tak, jak jdou po sobě. Tahle hra je poměrně jednoduchá, ale pokud budete chtít dosáhnout na nejvyšší skóre, tak to tak snadné nebude.
Lockehorn
Logické hry - 3x
Ve hře Lockehorn si můžete vybrat, jestli si zahrajete sami příběhový mód, nebo se vydáte do tuhého boje s některým ze svých přátel, protože hra podporuje boj dvou hráčů. Název hry je odvozen od jména hlavní postavy, což je jediný přeživší krutého zimního nečasu. Pomozte mu znovuoživit všechny jeho zamrzlé druhy!
Rocket Rescue
Logické hry - 6x
Zajímavá napůl logická hra, ve které si procvičíte i fyzikální zákony dopadu a odrazu. Vystřelujete raketu na záchrannou misi a vašim úkolem je sesbírat ztracené kosmonauty, tak, že se odrážíte o \\\
Bubble Guinea Pig!
Logické hry - 8x
Vyzkoušejte si na pět desítek zajímavých úrovní s nutností logicky uvažovat. Za pomoci malých hlodavců potřebujete oblepit ostatní zvířata žvýkací gumou. Na začátku hry se hlodavec nachází v tlamě hada, na něhož potřebujete kliknout, aby vypustil malé zvířátko. Vždy je tedy nutné odhadnout správnou dobu na vypuštění morčete.
Building Blaster
Logické hry - 4x
Jestliže bouráte rádi různé stavby ve hrách, pak si určitě nenechte ujít tu s názvem Building Blaster. Před sebou totiž máte celou řadu úrovní, v nichž pokaždé dostanete určitý počet výbušnin různých typů. Můžete nastavit časovač jejich výbuchu, aby exploze nadělaly co největší možné škody na budovách.
Click the Bolt
Logické hry - 2x
Sympaticky vypadající mimozemská bytost ztroskotala a potřebuje pomoc! Musíte ji provést přes celou řadu úrovní, v nichž se pokusíte posbírat veškeré sladkosti a dostat se dále. Cestu většinou zahrazují různé překážky, které se ovšem ve většině případů dají odstranit. Stačí dobře logicky uvažovat a jistě dovedete mimozemšťana do bezpečí.
Discover Istanbul
Logické hry - 3x
V naší další logické hře Discover Istanbul se podíváte po istambulu a ještě se přitom parádně zabavíte. Musíte se totiž zbavovat barevných kostek pod vámi