Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Accurate Boy

Hrajete online hru Accurate Boy

Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.

ovládání hry Accurate Boy

Myš • 6.1 MB • 809x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Industry
Logické hry - 10x
V této logické hře musíte vypomoct panáčkovi v jeho nelehkých úkolech, které sám nezvládne.Klikejte na různé objekty v různých kombinacích a sledujte co se děje.Nezničí li se nic uspěli jste.
Snoring
Logické hry - 1x
Velcí sloni spí poměrně tvrdě, o čemž se přesvědčíte v pěkné hře Snoring. Jedná se o hru se zvířátky, která se snaží spících slonů zbavit. Potřebujete najít nějaké možnosti, jak trefit spícího slona jiným zvířetem. V prvních úrovních se to naučíte a v dalších misích už to využijete. Autoři si připravili více než tři desítky misí.
Jewels Connect Mahjong
Logické hry - 3x
Pro všechny fanoušky spojovacích mahjongů tady máme zbrusu novou online hru, která si v ničem nezadí s oblíbeným Kuchařským mahjongem. Snažte se najít dva stejné objekty a spojit je cestou s maximálně 2 změnami směru. Líbí se vám hra? Sdílejte ji :-).
Fruit Faces
Logické hry - 11x
Příjemná oddechová online na téma bubbleshooteru. Tentokrát jsou však balónky nahrazeny ovocem, které je animované. Takže se můžete těšit na pěknou porci legrace a herní zábavy.
Slice the Box
Logické hry - 3x
Her, ve kterých rozřezáváte hrací plochu, vyjde čas od času několik. Jednou z nich je i ta s názvem Slice the Box, kde ovšem řezání bude mít za následek vytvoření zajímavého předmětu podle předlohy. Hra po splnění úkolu ohodnotí, jak se podařilo vyplnit stanovený cíl a jestli se předmět podobá původnímu.
Little Wheel
Logické hry - 1x
Bezvadná hra u které se nudit určitě nebudete. V tomto městečku jsou postavy závislé na dodávkách elektrického proudu. Díky jedné nešťastné náhodě je ho teď ve městě velmi málo. Ve městečku je poslední živý člověk, který bude muset zachránit všechny svoje druhy.
Tiny Explorer
Logické hry - 3x
Zajímavá logická online hra, která před vás staví nelehký úkol. Ten spočívá v řízení vozidel, která musíte dostat do cíle. Řízení se dělá pomocí šipek, kterých je však omezený počet. Zvládnete to?
Prizma Puzzle Challenges
Logické hry - 2x
Snažte se v této superhře propojit veškeré věže energií. Propojte všechny věže, kde jsou hvězdičky, abyste dostali body. Napájejte věž, která je na konci celé jedné úrovně. Hra je opravdu zábavná a je potřeba přemýšlet.
Bound Bear
Logické hry - 2x
Online hra Bound Bear patří bezpochyby k těm, které se vás chytnou a nepustí, dokud je nedohrajete. (Nebo v zlosti nerozbijete klávesnici ;)). Úkol a zpracování hry je geniální - dostaňte malé medvídě k jeho mámě. Je důležité promyslet dráhu, odrazy a samozřejmě sílu vymrštění. Opravdu výborná hra.
Bubble Buster - super bublinky
Logické hry - 1112x
Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?
Sleeping Beauties
Logické hry - 1x
Online hra na trochu toho přemýšlení, kdy se v roli rytíře ujmete nelehkého úkolu. Tím je probudit všechny princezny. Abyste princeznu probudili, tak potřebujete skutečnou dělovou ránu.
Sliding Cubes
Logické hry - 2x
Pěkně zapeklitá logická hříčka, ve které budete umisťovat kostky do vyznačených polí. Nebude to vůbec snadné, protože s kostkami nelze otáčet a uzpůsobit jejich tvar vyznačenému místu na hrací ploše.
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 1x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
Endless Mahjong 2
Logické hry - 4x
Skvělý mahjong, který vás bude bavit na opravdu dlouhou dobu. Věříme, že to bude nekončíčí oddechová zábava. Vyberte si herní mód a pak už se vrhněte na samotnou hru. Hledejte dva stejné symboly, které však nejsou blokované jinými kameny.
Potion Panic
Logické hry - 2x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.