Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Accurate Boy

Hrajete online hru Accurate Boy

Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.

ovládání hry Accurate Boy

Myš • 6.1 MB • 263x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Robo Chess
Logické hry - 50x
Zahrajte si oblíbenou chytrou hru šachy. Tentokrát ne proti počítači, ale proti inteligentnímu robotovi. Je opravdu chytrý a mazaný, takže porazit jej v šachách nebude nic lehkého. Podaří se vám robota vyšachovat a dát mu mat?
Monster Mover
Logické hry - 26x
Malé různobarevné postavičky se potřebují dostat do červeno-černého portálu, který se neustále točí. Nesmíte dopustit, aby se některá z postaviček nedostala do portálu a vypadla pryč. Ne všechny postavičky jsou ovšem hodné, ty zlé jistě poznáte podle jejich vzezření a ty nesmíte do portálu vpustit ani náhodou.
Bricks Match
Logické hry - 34x
Cílem této povedené hry je odstranit přebytečné kostičky, které jsou v každém kole tak, aby zbyly barvy, které budou mít minimálně tři kostičky stejné barvy u sebe a tím se odstraní. V každém kole můžete zničit pouze určitý počet kostiček.
Sym-a-Pix Light
Logické hry - 166x
Jednoduchých her, ve kterých si užijete malování, se příliš ve světě nenajde, a proto si každé takové musíme vážit. Jednou z nich je i ta s názvem Sym-a-Pix Light. Dostanete možnost prověřit si svoje schopnosti v celé řadě zajímavě zpracovaných úrovní. Potřebujete ohraničovat tečky, aby se nacházely veprostřed čtverečku.
Farm Soccer
Logické hry - 277x
V této povedené superhře budete hrát za malého farmáře, který má rád fotbal, takže čutá celý den. Vaším úkolem bude vsítit gól do branky. Není to snadné - brána je vždy na zapeklité pozici, takže dostat do ní míč bude makačka.
Doodle God
Logické hry - 46x
Docela zábavná online hra, která prověří vaše logické dovednosti. V roli boha vládnoucího neomezenými možnostmi budete tvořit život na planetě Zemi. Podaří se vám v této návykové hře vytvořit život již za sedm dní?
Jewels Connect Mahjong
Logické hry - 23x
Pro všechny fanoušky spojovacích mahjongů tady máme zbrusu novou online hru, která si v ničem nezadí s oblíbeným Kuchařským mahjongem. Snažte se najít dva stejné objekty a spojit je cestou s maximálně 2 změnami směru. Líbí se vám hra? Sdílejte ji :-).
Catch the Candy Halloween
Logické hry - 20x
Podivně vyhlížející malá fialová příšerka se vydává na dobrodružství, protože je pořád hladová a chtěla by sníst co nejvíc sladkostí. Naštěstí jsou sladkosti rozeseté všude po okolí, a proto může nakrmit svůj žaludek. Klikejte po okolí a snažte se někde přichytit, aby se příšerka mohla dostat k jídlu.
Sugar, Sugar 2
Logické hry - 23x
Snažte se do hrníčku dát všechen cukr, který padá. Vaším úkolem v této super hře je, abyste nakreslili čáru, která tento cukr svede tam, kde vlastně má padat. Do hrnku musíte dostat 100 krystalů tohoto cukru.
Deep Sea Mahjong
Logické hry - 345x
Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.
99 Bricks - tetris jinak
Logické hry - 25x
Tato hra je velmi podobná hře tetris. Zde ale budete za úkol postavit co největší věž z kostek, které vám budou padat. Musíte je na sebe umistít tak, aby věž byla stabilní a nepadala. Jak vysokou věž se vám podaří postavit?
Isora 2
Logické hry - 4x
Vašim úkolem v této nelehké hře je zaplnit všechny kostičky a vrátit se zpátky odkud jste vyjeli. V zaplňování se nemůžete vracet, takže si rozmyslete, kterou kostičku zaplníte jako první. Nudit se určitě nebudete.
Murphys Gesetz 4
Logické hry - 12x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána v kadeřnictví.
Garden Bloom
Logické hry - 56x
Už je to tady! Ultimátní Match-3 titul! Vítejte v nádherné hře "Garden Bloom"! Ponořte se do barevné zahrady a doprovázejte Lucy na jejích vzrušujících dobrodružstvích! Spojte alespoň 3 květiny stejné barvy, abyste dosáhli květinově úžasných výsledků! Čím více jich dokážeš spojit, tím silnější bude efekt! Pokud si myslíš, že potřebuješ pomoc, použij mocné bonusy. Navíc si můžeš vyzdobit svou vlastní zahradu! Jak by to mohlo být ještě lepší? Čeká na tebe 2000 skvěle navržených úrovní! Takže je to na tobě! Jste připraveni?
Monster Basement
Logické hry - 10x
Náhle se ocitnete v temném a studeném sklepu. Za boha si nemůžete vzpomenout, jak jste se do tohoto tajemného místa dostali. Jediná myšlenka je dostat se ven, a to za jakoukoli cenu. Vyřešíte tuhle záhadu?