Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Robot Wants Fishy
sponzorované odkazy

Robot Wants Fishy

Hrajete online hru Robot Wants Fishy

Robot si v budoucnosti poletuje vesmírem a jeho mazlíčky jsou kotě a štěně. Hledá někoho, s kým by si kotě mohlo rozumět a narazí na stopy živočicha, u něhož si myslí, že by to mohlo jít. Robot chce rybu! Pomozte mu ji najít a na daleké cestě překonávejte všemožné překážky. Jedná se o poměrně zajímavou retro hru.

ovládání hry Robot Wants Fishy

Směrové šipky, X • 2.45 MB • 1221x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Romantic Pursuit
Arkády - 32x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
Feed Me Moar 2
Arkády - 39x
Druhý díl herní pecky Feed me moar. Ve hře budete svou chytrostí bojovat s monstry, které můžete přemoci pouze tak, že je nakrmíte až k prasknutí.
Koulovaná
Arkády - 58x
Zajímavá online hra se zimní tématikou. Cílem hry je zasáhnout soupeře sněhovou koulí a tím mu ubírat život až k úplné porážce. Pokud budete dobří, můžete se dostat do TOP 10.
Tigger Jumping
Arkády - 25x
Tigger Jumping je pěkná skákačka, ve které je vaším cílem proskákat s tygrem přes obláčky. Cestou na vás samozřejmě čekají různé bonusy. Hra se ovládá myší.
Sola Rola
Arkády - 11x
Pěkná hra pro chvíle nudy, nebo když si budete naopak potřebovat odpočinout od namáhavé práce. Dostanete za úkol projít celým bludištěm kolem ufonů a vejít do těch správných barevných cílů. A pozor, roli hraje i gravitace.
Strikeforce Kitty 2
Arkády - 43x
Velmi zdařilá skákačka se zvířátky. V cestě za svobodou budete v roli malé kočičky překonávat celou řadu promyšlených překážek. Očekávejte pěknou porci herní zábavy a také několik vydařených vtípků.
Koopa Avalanche
Arkády - 41x
Klasická arkádová online hra, ve které budete ovládat malou želvičku. Vaším úkolem je vyhýbat se padajícím bodlinám, sbírat zlaté mince a houby. Hra se ovládá šipkama.
Jumping Bananas
Arkády - 32x
Klasická skákačka, ve které v roli malé opičky sbíráte banány a různé bonusy. Hra se ovládá šipkama, skok je mezerníkem, vyšší skok je dvojitým mezerníkem. Vyhýbejte se pavoukům, vosám, ježkům a dalším potvorám. Po každém skoku vám ubyde trochu energie, tak se nevyskákejte ;-).
Advansnake - klasický červ
Arkády - 15x
Jedna z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších her na světě - červ, had, worm, snake... je jedno, jak jí nazvete. Pravidla jsou jasná, ovládání přes klávesnici, žádné zbytečné řeči a jdeme na to ;).
One Step Back
Arkády - 36x
Malý panáček se vydává do velkého světa. Nechce, aby ho pronásledovala minulost, takže se musí pohybovat pořádně rychle, protože jeho stín je mu v patách. Snažte se do cíle dostat v co nejrychlejším možném čase, protože jinak se dostanete do pořádných potíží. Některé úrovně jsou triviální, ale jiné jsou náročnější.
Icy Tower
Arkády - 57x
S hlavním hrdinou této hry se nacházíte v podivně vyhlížející věži, kde se snažíte dostat do co nejvyššího možného patra. Skákejte a dávejte pozor, aby hlavní hrdina nespadl zase dolů. Poskakujete po plošinkách, které se po chvíli rozpadnou, takže musíte zároveň postupovat v poměrně velké rychlosti.
Show time
Arkády - 610x
Show Time je hra přímo z televizního studia. Důležitý program má začít vysílat za okamžik, bohužel se poztrácely cenné nahrávky. Zkuste proběhnout celou budovu a všechny je posbírat. Času ale moc nezbývá.
hra v Unity3D
NIGHT SHIFT
Arkády - 296x
Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.
Moby Dick 2
Arkády - 51x
Opět a zase je tu čas na dobrodružství s nejslavnější velrybou na světě. Moby Dick je tu a s ním jeho nepřekonatelná sílna. Vládněte oceánu díky své síle, nenechte se zastrašit.
Epic Battle Fantasy: Adventure Story
Arkády - 57x
Na samém počátku hry se složitým názvem Epic Battle Fantasy: Adventure Story se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vesele vydat do akce. Abyste se hned zpočátku ve hře neztratili, připravili autoři pro nováčky trénink, během něhož se vše podstatné naučí. Ve hře sbírejte různé cenné peníze a ničte nepřátele.